• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Honden tuinbeelden

Hond Teckel ruwharig
Teckel ruwharig van grijs beton. Afmetingen Teckel H 32cm, B 56cm
Hond Jack Russel
Jack Russel van grijs beton. Afmetingen Jack Russel H 35cm, B 46cm
Cavalier King Charles Spaniel hond
Cavalier King Charles Spaniel van beton. Cavalier King Charles Spaniel van grijs beton, gepatineerd....
Franse Bulldog hond
Franse Bulldog van grijs beton. Afmetingen Franse Bulldog H 39cm, B 50cm
Hond Teckel langhaar
Teckel langhaar van grijs beton. Afmetingen Teckel H 29cm, B 69cm
Hond Westieh
Westieh van grijs beton. Afmetingen Westieh H 39cm, B 57cm
Cavalier King Charles Spaniel hond
Cavalier King Charles Spaniel van grijs beton. Afmetingen Cavalier King Charles Spaniel H 40cm
Engelse Cocker Spaniel hond
Engelse Cocker Spaniel van grijs beton, Yovach. Afmetingen Engelse Cocker Spaniel H 46cm, L 46cm
Betonnen Hond Beagle
Betonnen Beagle van grijs beton. Yovach. Afmetingen Beagle H 44cm, L 50cm.
Engelse Bulldog hond
Engelse Bulldog van grijs beton. Afmetingen Engelse Bulldog H 40cm, B 64cm
Hond Welsh Corgi Pembroke
Welsh Corgi Pembroke Yovach, H 44cm, L 71cm, grijs beton
Welsh Terrier hond
Welsh Terrier Yovach, H 54cm, L 60cm, grijs beton
Irish Glen of Imaal Terrier hond
Irish Glen of Imaal Terrier van grijs beton, Yovach. Afmetingen Irish Glen of Imaal Terrier H 46cm, ...
Bull Terrier hond
Bull Terrier van grijs beton. Afmetingen Bull Terrier H 42cm, B 73cm
Hond Shar pei
Shar pei van grijs beton. Afmetingen Shar pei H 55cm, B 50cm
Engelse Bulldog hond
Engelse Bulldog van grijs beton, Yovach. Afmetingen Engelse Bulldog H 43cm, L 70cm
Hond Whippet
Whippet van grijs beton. Whippet H 53cm, B 43cm.
Hond Petit Basset Griffion Vendeen
Petit Basset Griffion Vendeen Yovach, H 51cm, L 74cm, grijs beton
Betonnen hond American Staffordshire Terrier
Betonnen American Staffordshire Terrier van grijs beton, Yovach. Afmetingen American Staffordshire T...
Labrador Retriever tuinbeeld hond
Labrador Retriever Yovach, H 62cm, L 72cm, grijs beton
Hond Border Collie
Border Collie van beton Yovach. Border Collie H 61cm, hond is gepatineerd
Hond Rottweiler
Rottweiler van grijs beton. Afmetingen Rottweiler H 68cm, B 50cm.

Honden tuinbeelden

Honden zijn de beste vriend van de mens. Bijzonder veel gezinnen kiezen er dan ook doelbewust voor om een hondje in huis te nemen. De echte honden liefhebbers willen echter graag ook een extra eye-catcher voorzien in hun woning of in bijvoorbeeld hun tuin. Een andere mogelijkheid is natuurlijk om mooie honden tuinbeelden op je oprit te plaatsen waardoor je altijd vriendelijk wordt begroet bij je thuiskomst. Hoe dan ook, denk jij er ook aan om één of meerdere honden tuinbeelden te kopen en wil je dat met zekerheid kunnen doen tegen de meest optimale prijs-kwaliteitverhouding? In dat gevoel hoef je niet meer verder te zoeken, want nodigen we je graag uit om het prachtige en zeer diverse assortiment met honden tuinbeelden te ontdekken hier bij Betondingen.nl!

Ontdek ons ruime assortiment met honden tuinbeelden

Ondanks het feit dat veel mensen liefhebbers zijn van honden spreekt het voor zich dat de keuze voor het soort ras veelal sterk uiteenlopend is. Daar waar de ene persoon bijvoorbeeld de voorkeur geeft aan een Jack Russel zijn andere mensen weer vooral te vinden voor de unieke uitstraling van een Franse Bulldog of bijvoorbeeld een schattige Westieh. Voor al deze mensen (en nog vele andere) hebben wij een fantastisch aanbod samengesteld bestaande uit de mooiste honden tuinbeelden in de meest uiteenlopende afmetingen. Of je nu een kleine of net een grote tuin hebt en welke voorkeur je ook mag hebben op vlak van hondenras, er is altijd een prachtig honden tuinbeeld in ons aanbod terug te vinden die al je verwachtingen zonder ook maar enig probleem zal weten in te lossen.

De unieke voordelen van honden tuinbeelden van beton

Tegenwoordig zijn honden tuinbeelden verkrijgbaar in tal van verschillende soorten materialen. Toch blijkt uit de praktijk vaak dat vooral beton de populairste is van allemaal. Dit heeft alles te maken met de bijzondere voordelen die zijn verbonden aan dit type van honden beelden. Om er zeker van te zijn dat jij geen enkele van deze voordelen over het hoofd ziet hebben we ze even allemaal opgenomen in het onderstaande overzicht:

  1. Honden tuinbeelden die zijn vervaardigd van beton zijn financieel bijzonder interessant. Niet alleen is de aankoopprijs erg toegankelijk, daarnaast zal je ook kunnen vaststellen dat je een leven lang genot zal ondervinden van jouw honden tuinbeelden van beton.
  2. Bij het plaatsen van een honden tuinbeeld in je tuin of op je oprit dien je geen rekening te houden met een bepaald onderhoud welke moet worden uitgevoerd. Dit heeft voor een groot deel te maken met het feit dat beton over een uitstekende weerbaarheid beschikt ten opzichte van de weerelementen.
  3. Honden tuinbeelden die zijn gemaakt van beton zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende afmetingen hier bij Betondingen.nl. Daardoor kunnen ze uitstekend tot hun recht komen in werkelijk elke tuin, zowel groot als klein.

Zou jij ook graag een bijzondere eye-catcher willen integreren in je tuin of op bijvoorbeeld je oprit? Ben je daarvoor nog op zoek naar een kwalitatief en bovendien ook zeer betaalbaar beeld? In dat geval mag het duidelijk zijn dat onze honden tuinbeelden van beton een absolute aanrader zijn. Ben je toch eerder te vinden voor andere soorten tuinbeelden? Ook dat hoeft geen enkel probleem te zijn. Je ontdekt ze allemaal in ons riante assortiment!

Honden tuinbeelden bestellen tegen de scherpste prijs

Er wordt bijzonder vaak gedacht dat het bestellen van een honden tuinbeeld welke is vervaardigd van beton altijd gepaard gaat met een stevig kostenplaatje. Bij het bekijken van ons aanbod wordt echter al snel het tegenovergestelde duidelijk. Onze honden tuinbeelden zijn steeds verkrijgbaar tegen een uitermate scherpe prijs waardoor ze zonder probleem geschikt zijn voor ieders budget. Daarnaast is het ook nog eens zo dat je geen extra kosten zal moeten maken voor het onderhoud van je tuinbeeld en ook een snelle vervanging zal zich nooit opdringen, in tegendeel. Het merendeel van de betonnen honden tuinbeelden gaan immers in de praktijk niet zelden een leven lang mee. Zou jij ook graag één of wie weet zelfs meerdere hondenbeelden voor in de tuin van beton willen bestellen? Haal ze dan vandaag nog in huis tegen het meest voordelige prijskaartje hier bij Betondingen.nl!

Perfect te combineren met andere tuinbeelden

Ondanks het feit dat honden tuinbeelden werkelijk uitstekend staan in nagenoeg elke tuin moet het gezegd dat veel mensen uiteraard over een andere voorkeur beschikken. Dat hoeft geen probleem te zijn. Ons assortiment met betonnen tuinbeelden is namelijk heel wat uitgebreider dan enkel en alleen deze exemplaren met honden in de hoofdrol. Zo kan je bijvoorbeeld eveneens kiezen voor exemplaren van andere dieren en wat ook te denken van vrachtwagens, al dan niet gecombineerd met een oplegger? Ben je misschien eerder te vinden voor een statig borstbeeld als tuinbeeld van beton? Ook in dat geval zijn er bij ons heel wat verschillende mogelijkheden verkrijgbaar om een keuze uit te maken. Wil jij ook graag een iets levendigere sfeer creëren in jouw eigen stukje paradijs en zou je daarvoor graag in de richting willen kijken van kwalitatieve en voordelige betonbeelden? Waarom zou je dan nog langer twijfelen? Ontdek meteen ons assortiment met prachtige en betaalbare (honden) tuinbeelden.

Kom jouw honden tuinbeelden afhalen of laat ze versturen!

Wanneer je een bestelling plaatst hier bij Betondingen.nl zal je kunnen vaststellen dat er verschillende mogelijkheden bestaan om deze af te halen of te laten versturen. In eerste instantie kan je, je honden tuinbeelden bijvoorbeeld bij ons komen afhalen in Zaltbommel. Dit is niet alleen mogelijk voor bedrijven, maar uiteraard ook voor particulieren. Kom je eigenlijk nooit bij ons in de buurt of geef je er gewoon de voorkeur aan om je bestelling te laten versturen? Ook dat is natuurlijk een mogelijkheid. Wij hanteren voor het versturen van alle bestellingen steeds bijzonder scherpe verzendkosten en bovendien kan je vanaf een bestelbedrag ter waarde van minimaal 490 euro rekenen op gratis levering van je order. Ook tuinbeelden van honden bestellen tegen de meest optimale voorwaarden? Dan mag het duidelijk zijn dat je daarvoor hier bij Betondingen.nl zeker en vast aan het juiste adres bent!