De veiligheid tijdens lossen van beton vergroten

De producten die gemaakt zijn van beton zijn zwaar en vaak ook groot. Dit houdt in dat deze nogal eens op speciale manier vervoerd en geplaatst moeten worden. Het op de juiste plek krijgen van spullen van beton is een secuur werk wat best een aantal risico’s met zich meebrengt. Wij van Betondingen willen dat de omgeving veilig is en houden rekening mee met eventuele voorbijgangers en verkeer in de buurt. Hiervoor hebben wij nu extra veiligheidsmaatregelen getroffen voor tijdens het laden en lossen. Lees verder en ontdek meer over deze oplossing en hoe dit bijdraagt aan jouw veiligheid.

Het nieuwe tuinseizoen gaat weer beginnen

Nu de winter terug achter ons komt te liggen is het weer tijd om onze aandacht te vestigen op onze tuin. Veel mensen grijpen elk jaar opnieuw het voorjaar aan om hun tuin een bijzondere twist mee te geven of bijvoorbeeld de duurzaamheid van de gebruikte materialen te verhogen. Dit jaar zal geen uitzondering vormen op deze regel. De mogelijkheden om je tuin prachtig vorm te geven zijn door de jaren heen sterk uitgebreid. Dit niet in het minst omwille van het feit dat er stelselmatig nieuwe en uiterst duurzame materialen op de markt zijn verschenen. Veel vaker dan in het verleden kiezen mensen er nu voor om (veelvuldig) gebruik te maken van beton en dat blijkt een uitstekende keuze te zijn!

Betondingen in 2018 naar 7x grotere locatie!

Betondingen heeft door de jaren heen de reputatie opgebouwd van een uitstekende leverancier van (prefab) betonproducten te zijn. Dit is niet alleen te wijten aan het zeer uitgebreide assortiment, maar ook aan de scherpe prijzen die door ons worden gehanteerd. Welke (prefab) betonproducten onze klanten ook nodig hebben, wij kunnen ze steeds de meest interessante oplossing voorschotelen. Betondingen is echter een bedrijf welke nooit tevreden is met zichzelf. Dit betekent dat we continue ons aanbod blijven verbeteren en onze dienstverlening naar een hoger niveau blijven tillen. Ook voor het jaar 2018 staat er dan ook heel wat te gebeuren. Wil jij graag te weten komen hoe Betondingen in 2018 jou als klant nog beter van dienst kan zijn? Lees dan snel verder en ontdek het vernieuwde Betondingen!

Betondingen® heeft een eigen bedrukte vrachtwagen trailer

Betondingen werkt continue aan het verbeteren van haar naambekendheid. We proberen dit op verschillende manieren en via deze meerdere kanalen te realiseren. Het verbeteren van onze naambekendheid proberen we onder meer te doen door gebruik te maken van een eigen, bedrukte vrachtwagen trailer. Dit gebeurt in samenwerking met G. van Doesburg. Door een eigen bedrukte trailer in te zetten zorgen we er voor dat er een groot aantal potentiële klanten in één keer voor het eerst in aanraking komen met ons bedrijf. Via deze weg kunnen we dan ook onze onderneming structureel verder uitbouwen en onze klanten nog beter van dienst zijn.

Betondingen® is lid van Inkoopgilde

Betondingen is een bedrijf welke zich heeft gespecialiseerd in de verkoop van kwalitatieve (prefab) betonproducten. Door de jaren heen heeft het bedrijf een assortiment samengesteld bestaande uit de meest uiteenlopende betonproducten welke door verschillende vakmensen kunnen worden gebruikt en verwerkt. Dit geldt natuurlijk niet in het minst voor hoveniers. Zij combineren steeds vaker hun werkzaamheden en leggen bijvoorbeeld ook de bestrating in tuinen of werken samen met een bestrater. Omdat Betondingen in hoveniers waardevolle partners ziet heeft ze er voor gekozen om zich lid te maken van de Inkoopgilde. Op deze manier kan het bedrijf haar assortiment met betonproducten op nog efficiëntere wijze tot bij de klant brengen.