• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betonnen kruk

Hoogte
Kleur

Wanneer je één of meerdere nieuwe tuinmeubelen wenst te kopen zal je altijd rekening willen houden met het materiaal waar deze uit zijn vervaardigd. Bijzonder veel mensen kiezen er wat dit betreft voor om over te gaan tot het aanschaffen van bijvoorbeeld kunststof of zelfs plastic tuinmeubelen, maar deze blijken vaak niet zo goed bestemd tegen de weerelementen. Het kan gelukkig ook anders. Een bijzonder leuk en aantrekkelijk stukje tuinmeubel is bijvoorbeeld onze betonnen kruk. Het betreft hier een meubelstuk welke is gemaakt van beton waardoor ze niet alleen uiterst duurzaam is, maar ook nog eens in elke tuin tot haar recht komt. Ben jij eveneens geïnteresseerd in het bestellen van een prachtig sierbeton in de vorm van meubels? Lees dan snel verder en bestel ze vandaag nog hier bij Betondingen!

Een neutrale uitstraling

In eerste instantie moet er natuurlijk worden gekeken naar de uitstraling waar een betonnen kruk over beschikt. Het feit dat het hierbij gaat om een betonproduct zorgt er natuurlijk voor dat ze over een uitermate neutrale uitstraling beschikt. Dit betekent dat ze eigenlijk in elke tuin kan worden geïntegreerd. Heb je er met andere woorden voor gekozen om een strakke, moderne tuin te maken of heb je er de voorkeur aan gegeven om een wat klassiekere uitstraling te realiseren? In beide gevallen zal je kunnen vaststellen dat het integreren van een betonnen kruk absoluut een meerwaarde kan betekenen voor jouw eigen stukje paradijs.

Voordelig in aankoop, een ongelofelijke levensduur

Bij het aanschaffen van een betonnen kruk zal je kunnen vaststellen dat er daarvoor slechts een zeer beperkt kostenplaatje in rekening wordt gebracht. Dit betekent dat een betonnen kruk in huis halen eigenlijk perfect geschikt is voor ieders budget. Bijkomend voordeel is ook dat een dergelijk meubelstuk voor in je tuin over een uitmuntende duurzaamheid beschikt. In tegenstelling tot kunststof of bijvoorbeeld plastic geldt voor een kruk welke is gemaakt van beton namelijk dat deze niet wordt aangetast door de weerelementen. Dit zorgt er voor dat de uitstraling van je betonnen krukje niet snel zal worden aangetast. Bovendien vereist ze ook nauwelijks onderhoud waardoor ze uitermate geschikt is voor mensen die niet zoveel vrije tijd hebben om te besteden aan het onderhouden van hun tuin.

Een betonnen kruk hoeft absoluut niet saai te zijn!

Veel mensen die er aan denken om een betonnen meubelstuk voor in hun tuin te kopen worden enigszins afgeschrikt omdat ze vrezen dat deze altijd over een enigszins grauwe uitstraling beschikt. Dat hoeft echter zeker en vast niet zo te zijn, in tegendeel. Je kan er namelijk perfect voor kiezen om op je kruk van beton een kussentje te leggen. Op deze manier kan je er niet alleen een beetje kleur in brengen, daarnaast wordt ook het zitcomfort aanzienlijk verbeterd. In het bijzonder voor mensen die regelmatig bezoekers over de vloer (of beter gezegd over hun gazon) krijgen kan het kopen van één of meerdere betonnen krukjes ongetwijfeld een zeer mooie meerwaarde met zich meebrengen.

Geen opbergruimte vereist

Om er voor te zorgen dat de door jou aangekochte tuinmeubelen een zo optimaal mogelijke levensduur hebben wordt er vaak voor gekozen om deze bij het ingaan van de herfst ergens binnen op te bergen. Dat is natuurlijk interessant, maar niet altijd mogelijk. Het is namelijk absoluut niet zo dat iedereen zomaar over voldoende mogelijkheden beschikt om hun tuinmeubelen tijdens de herfst- en wintermaanden binnen te halen. Geldt dat ook voor jou? In dat geval kan je in het aanschaffen van een betonnen krukje nog een extra voordeel terugvinden. Dit meubelstukje hoef je namelijk in principe nooit binnen te zetten. Het beton waaruit ze is vervaardigd is immers zo sterk dat ze op geen enkele manier door het weerbeeld zal worden aangetast. Ook voor mensen die slechts een kleine oppervlakte voor handen hebben is kiezen voor een betonnen kruk dus zeker een mogelijkheid.

Zeer zwaar, dus niet eenvoudig te stelen

We zien tegenwoordig dat er niet meer uitsluitend voor wordt gekozen om een betonnen krukje te kopen voor in de tuin of op de oprit. Niet alleen particulieren, maar ook steeds meer bedrijven en organisaties kiezen er voor om dit type van zitelement te kopen. Dit geldt eveneens voor scholen en verenigingen zoals scouting. Zij vinden in een krukje van beton een zeer stevig meubelstukje welke beschikt over een ongekende levensduur. Bijkomend voordeel is ook dat deze betonproducten uiteraard bijzonder zwaar zijn. Dit zorgt er voor dat ze zelfs in publiekelijk toegankelijke omgevingen absoluut niet eenvoudig gestolen zullen kunnen worden, in tegendeel.

Andere zitelementen uit het assortiment hier bij Betondingen

Een betonnen kruk is absoluut niet het enige betonproduct welke is terug te vinden hier in het assortiment van Betondingen welke je kan gebruiken als zitelement. Wat namelijk bovendien te denken van onze betonnen poef? Ben je eerder op zoek naar een betonproduct welke plaats biedt aan meerdere mensen? In dat geval is het eveneens een optie om te kiezen voor een tuinbank van beton of andere betonnen meubels uit ons assortiment. Ook deze kenmerkt zich uiteraard door een fantastische levensduur en kwaliteit en is bovendien te koop tegen een zeer scherpe prijs. Daarnaast zijn onze tuinbanken van beton net als onze betonnen krukken steeds verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Zo komt ze echt uitstekend tot haar recht in elke tuin.

Bestel jouw betonnen kruk nu hier bij Betondingen!

Ben jij ook op zoek naar een mogelijkheid om jouw tuin net dat beetje duurzamer te maken? Wil je bovendien graag een mooi meubelstuk kunnen integreren in jouw stukje paradijs tegen een zeer scherpe prijs? In al deze gevallen is kijken in de richting van een betonnen kruk een absolute aanrader. Een dergelijke kruk van beton biedt je altijd over de hele lijn de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding en bovendien is ze uitermate geschikt om in elke omgeving te integreren. Wil jij ook graag een betonnen kruk aanschaffen, maar wil je absoluut zeker zijn van de meest interessante voorwaarden? In dat geval ben je hier bij Betondingen zonder ook maar enige twijfel aan het juiste adres. 

✅ Wat is een betonnen kruk?
Wil jij extra zitplaatsen creëren in je tuin? Dan kan dit nu eenvoudig door een betonnen kruk te plaatsen. Het voordeel aan een kruk van beton is dat beton zeer duurzaam is en bestand is tegen de weerelementen in ons land. Je kunt de betonnen kruk dus zonder zorgen het gehele jaar buiten laten staan. Daarnaast heeft deze kruk een neutrale uitstraling, waardoor een betonnen kruk in vrijwel geen één tuin misstaat. Neem een kijkje op de website van Betondingen voor een compleet overzicht van al onze betonnen krukken en bestel eenvoudig.

✅ Wat kan je met een betonnen kruk?
Bekijk onze inspiratie pagina op de website om te zien wat je allemaal kan doen met een betonnen kruk.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!