• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betonnen kruk

Krukje van grijs beton, klein
Krukje van antraciet beton, klein
Krukje van grijs beton, groot
Kruk(je) van antraciet beton, groot
Kubus van grijs beton 40cm
Kubus van antraciet beton 40cm
Kubus van grijs beton 50cm
Kubus van antraciet beton 50cm

Betonnen kruk

Het Leukste Tuinmateriaal van beton!
Stoel/Krukjes van sierbeton een sierlijk en degelijke producten voor tuinen en plantsoenen.

Stoelen en krukjes

Outdoor living is de trend van dit moment. Wie is hier nou niet mee bezig? U vindt overal om u heen tijdschriften en televisieprogramma's die hier veel aandacht aan besteden. Ook bijvoorbeeld tuincentra spelen hier goed op in. U vindt tal van accessoires voor in de tuin en allerlei leuke dingen om uw comfort en gemak buiten te vergroten.

Geef nu toe u vindt het buiten zijn toch ook heerlijk? In de zomer iets langer buiten blijven zitten na een lekkere maaltijd of gewoon in de winter of het najaar even een frisse neus halen en wat rommelen in de tuin of genieten van de rust en de buitenlucht.

Een lekkere plek in de tuin om te zitten mag niet ontbreken en u kunt het best een aankoop doen waar u jarenlang plezier van zult hebben. Er zijn nu stoelen en krukjes verkrijgbaar van beton die oerdegelijk zijn en met gemak tegen een stootje kunnen.

Deze stoelen en krukjes zijn niet duur in de aankoop en u kunt ze met gemak buiten laten staan zonder dat u ze hoeft af te dekken of hoeft te behandelen met allerlei schoonmaak- of beschermingsmiddelen.

Beton

Aangezien deze stoelen en krukjes gemaakt zijn van beton zijn ze neutraal en zullen ze gemakkelijk aansluiten bij de rest van uw meubels. De stoelen en krukjes zijn ontzettend handig voor als u mensen op bezoek krijgt om op te zitten en als u ze niet gebruikt dan zet u ze gewoon aan de kant met een leuke mand erop of een pot met fleurige bloemen.

De stoelen en krukjes kunt u leuk bekleden met trendy kussens en u kunt de kleur hiervan zelfs aanpassen aan het seizoen. De krukjes kunt u eventueel ook nog gebruiken als bijzettafeltje en in de wintermaanden zijn ze ook geschikt om bijvoorbeeld de kerstboom voor buiten op te zetten.

Niet alleen zijn deze stoelen en krukjes handig voor thuis maar voor op de camping of locaties waar u weinig opslagruimte heeft zijn ze ook ideaal omdat u ze gewoon buiten kunt laten staan.

Het voordeel van beton is dat het heel zwaar is dus zullen uw krukjes niet snel gestolen worden. Ook scholen en verenigingen zoals bijvoorbeeld de scouting kunnen veel profijt hebben van deze robuuste stoelen en krukjes waar u er nooit genoeg van kunt hebben.

Waar vroeger de plastic of rieten stoelen en krukken met veel pijn en moeite een paar seizoenen meegingen heeft u nu een aanschaf voor het leven. Vele generaties zullen plezier hebben van deze ijzersterke betonnen krukjes. Omdat beton ook nog eens milieuvriendelijk is en recycleerbaar bent u heel verantwoord bezig.

Het is daarom ook niet verwonderlijk dat beton een steeds prominentere rol gaat spelen in ons leven want overal waar u om zich heen kijkt ziet u beton. Dit komt door het feit dat met een aankoop van beton u echt waar voor uw geld krijgt omdat beton redelijk waardevast is. Kortom bent u van plan om uw tuin, terras of balkon eens op te halen overweeg dan de aanschaf van deze geweldige betonnen meubels waar u zeker geen spijt van zult krijgen.