• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Muurafdekkers vlak

Seal-it® 360 HIGH-TACK 290ml
Muurafdekkers vlak, grijs 15cm x 100cm
Muurafdekkers vlak, antraciet 15cm x 100cm
Muurafdekkers vlak, grijs 17cm x 100cm
Muurafdekkers vlak, antraciet 17cm x 100cm
Muurafdekkers vlak, grijs 20cm x 100cm
Muurafdekkers vlak, antraciet 20cm x 100cm
Muurafdekkers vlak, grijs 25cm x 100cm
Muurafdekkers vlak, grijs 30cm x 100cm
Muurafdekkers vlak, antraciet 25cm x 100cm
Muurafdekkers vlak, antraciet 30cm x 100cm
Muurafdekkers vlak, zwart gecoat 15cm x 100cm
Muurafdekkers vlak, grijs 35cm x 100cm
Muurafdekkers vlak, zwart gecoat 17cm x 100cm
Muurafdekkers vlak, antraciet 35cm x 100cm
Muurafdekkers vlak, zwart gecoat 20cm x 100cm
Muurafdekkers vlak, grijs 37cm x 100cm
Muurafdekkers vlak, antraciet 37cm x 100cm
Muurafdekkers vlak, zwart gecoat 25cm x 100cm
Muurafdekkers vlak, grijs 39cm x 100cm
Muurafdekkers vlak, zwart gecoat 30cm x 100cm
Muurafdekkers vlak, antraciet 39cm x 100cm
Muurafdekkers vlak, grijs 42cm x 100cm
Muurafdekkers vlak, zwart gecoat 35cm x 100cm

Muurafdekkers vlak

Muurafdekkers de beste bescherming van uw Metselwerk!

De prefab vlakke muurafdekkers van betondingen.nl zijn van duurzaam sierbeton vervaardigd en daardoor bestand tegen verschillende weersinvloeden. Prefab vlakke muurafdekkers zijn in 3 kleuren verkrijgbaar: grijs, antraciet en zwart gecoat. Onze muurafdekkers zijn standaard voorzien van een waterhol aan de onderzijde. Levertijd ca. 2-4 weken. De muurafdekkers zijn geschikt als gevelafdekkers voor tuinmuren en metselwerk. 

Muurafdekkers plat

Schoonmetselwerk als afwerking van een plat dak, een balkonrand of een muur om de tuin is heel erg mooi maar vaak ook kwetsbaar in het Nederlandse weer. De bakstenen blijven altijd poreus, waardoor regen of sneeuw vrij spel hebben tot op de spouw in de muur. Om dit probleem aan te pakken zijn er betonnen muurafdekkers plat die eenvoudig in gebruik zijn en natuurlijk onderhoudsarm. 

Het geavanceerde en milieubewuste proces om beton te produceren resulteert in prachtige muurafdekkers die, dankzij dit fantastische materiaal, een belangrijke bijdrage leveren aan het milieu. Bovendien blijft het de uitstraling behouden, vindt er geen afbreuk plaats aan de bestaande eigenschappen van het product en zijn deze afdekkers daarmee ook makkelijk te monteren.

Heeft u zelf een muurtje gemetseld of staat er een laag muurtje in uw tuin? Met de betonnen muurafdekkers maakt u van uw tuin een compleet plaatje. De muurafdekkers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. De muurafdekkers kunt u bestellen in een platte vorm, eenzijdig aflopend of tweezijdig aflopend. U verandert op deze manier in een handomdraai uw standaard muurtje in een prachtige aantrekkelijke muur.

Inwatering

Door inwatering vanaf de bovenzijde van de muur, blijft de muur vaak een lange tijd vochtig, waardoor er schade kan ontstaan door de groei van mos en algen, door bevriezing van vochtige muurgedeelten of door het uitlogen of uitspoelen van voegwerk. Een goede muurafdekking zorgt ervoor dat het regenwater direct van de muur wordt afgeleid, waardoor minder vochtopname plaatsvindt en de muur sneller droogt. Ook vervuiling krijgt op deze manier minder vat op de muur.

Naast dat het er niet alleen mooi uitziet zullen de platte muurafdekkers er ook voor zorgen dat de bakstenen langer meegaan en dat het gebouw beter geïsoleerd wordt. Omdat de muurafdekkers plat aan de onderkant voorzien zijn van een waterhol zal bijvoorbeeld het regenwater of ander vocht gemakkelijk kunnen wegstromen.

Beton is een fantastisch materiaal voor binnen en buiten. Het is uiterst duurzaam, relatief goedkoop, het wordt niet aangetast door het weer, je kunt het makkelijk vormen, gaat heel erg lang mee, het is milieuvriendelijk en bovenal recycleerbaar.

Beton had heel lang bij de mensen een stoffig en saai imago, maar dat is helemaal veranderd. Beton is helemaal ‘hot’ en iedereen wil trendy zijn met betonnen elementen voor binnen en buiten. Of het nu gaat om een klassiek exterieur, een strakke moderne tuin of een comfortabele loungehoek de betonnen muurafdekkers plat zijn de perfecte afwerking in ieder exterieur.

Met een muurafdekker is je muur pas écht af en beschermd tegen alle weersinvloeden: het geeft je muur en tuin een eigen karakter en een bijzondere uitstraling. Ze worden niet alleen vaak toegepast op gemetselde muren in de tuin, maar ook gebruikt voor borstweringen, trapgevels en noem maar op.

Bent u ook van plan om uw probleemmuren eens grondig aan te pakken, overweeg dan de betonnen muurafdekkers plat. Als u zich een beetje verdiept in de muurafdekkers zult u bemerken dat er vele soorten en afmetingen te verkrijgen zijn. Ga er eens goed voor zitten en u zult zien dat er vele problemen aan de muren kunnen worden opgelost met muurafdekkers.