• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Stelplaat betonpoer / betonpoer met stelplaat

Kopmaat
Hoogte
Voorzieningen
Kleur

Een stelplaat betonpoer wordt in de praktijk gebruikt om palen aan betonpoeren te bevestigen. Het is mogelijk om een dergelijke stelplaat aan te schaffen met verschillende afmetingen. Bij het kopen van een stelplaat is het van belang om rekening te houden met de verschillende eigenschappen. In eerste instantie zijn er de afmetingen waar de stelplaat over moet beschikken. Op dit vlak bestaan er verschillende mogelijkheden. Daarnaast is het zo dat je er ook rekening mee moet houden dat de stelplaat betonpoer op zich niet het enige is wat je moet aanschaffen. Wat namelijk bovendien ook te denken van de bijbehorende moeren? Hoe dan ook, ben je van plan om gebruik te gaan maken van onze ijzersterke betonpoeren en wil je daarvoor graag een stelplaat aanschaffen? Dan is dat hier bij Betondingen perfect mogelijk!

Wanneer wordt er gebruik gemaakt van een betonpoer?

In de praktijk kunnen we vaststellen dat betonpoeren onder meer worden gebruikt in de bouw als ondersteunende fundering. Door het gebruik van betonpoeren is het dan ook mogelijk om de krachten uit een specifiek bouwwerk, zoals een overkapping over te dragen op de ondergrond. Bovendien is het zo dat er eveneens voor kan worden gekozen om betonpoeren te gebruiken als opwaai- of als stormanker. Op het ogenblik dat je de betonpoeren gaat gebruiken om er een paal op te plaatsen is het van belang om het kopen van een stelplaat betonpoer niet te vergeten.

Veel mensen stellen zich de vraag waarom het gebruik van een betonpoer nu precies noodzakelijk is. Onder meer zorgt het gebruik van de staander er in de praktijk voor dat de houtconstructie hoger komt te staan. Hierdoor wordt voorkomen dat het hout van de constructie in contact staat met de grond. Dat lijkt op het eerste zicht misschien geen must, maar dat is het wel degelijk. Dit zorgt er namelijk voor dat het hout aanzienlijk minder snel gaat rotten. Het resultaat is dan uiteraard dat de constructie over een aanzienlijk langere levensduur zal komen te beschikken, maar ook de draagkracht zal door een betonpoer verbeterd worden.

Keuze uit verschillende stelplaten voor betonpoeren

Ga je een stelplaat betonpoer kopen? Dan zal je kunnen vaststellen dat er in het assortiment hier bij Betondingen verschillende mogelijkheden zijn terug te vinden. We maken op dit vlak dan ook onder meer een onderscheid tussen de hieronder terug te vinden stelplaten:

  • Een stelplaat betonpoer van 9,9 centimeter met vaste moer;
  • Een stelplaat van 12,12 centimeter met vaste moer;
  • Stelplaten van 9x9 centimeter met gat;
  • Stelplaten van 12,12 centimeter met gat.

Bovendien zal je bij het bekijken van ons assortiment ook meteen kunnen vaststellen dat dit nog niet alles is. Wellicht heb je namelijk ook passende moeren nodig en wat bovendien ook te denken van een draadeind? Ook dergelijke artikelen zijn gewoon eenvoudig te kopen hier bij Betondingen. Zo kan je meteen alles bestellen wat je nodig hebt bij één enkele, betrouwbare partij!

Eenvoudig en snel een stelplaat betonpoer plaatsen

Een stelplaat betonpoer is vrij eenvoudig te realiseren. Het is mogelijk om op deze manier verschillende constructies te realiseren. Voorbeelden hiervan zijn niet alleen een tuinhuisje of een veranda, maar ook bijvoorbeeld een klimrek voor de kinderen. Mensen die dit nog nooit hebben gedaan stellen zich in de praktijk de vraag hoe ze nu precies te werk moeten gaan. Dat is eigenlijk vrij eenvoudig. We zetten de globale werkwijze van betonpoeren plaatsen graag hieronder even voor je op een rijtje.

In eerste instantie dient er een gat te worden gegraven op de plaats waar de betonpoeren moeten worden geplaatst. Vervolgens wordt er in dit gat een tegel gelegd. De tegel is verantwoordelijk voor het verdelen van het gewicht. Nadat de tegel is geplaatst moet je de betonnen poer in het midden van de tegel zetten. Wanneer dit is gedaan vul je het gat met behulp van snelcement. Snelcement kan eventueel indien je dat wenst ook worden vervangen door regulier cement. Dit gezegd hebbende is het zo dat je bij snelcement uiteraard veel sneller door kunt met de werkzaamheden. Dit maakt in de praktijk best wel een verschil.

Het bevestigen van de stelplaten aan de betonpoer

Uiteraard komt er ook een moment dat je de stelplaat betonpoer moet gaan bevestigen. Hou er rekening mee dat de betonpoer sowieso een stuk uit de grond moet steken. Aan dit gedeelte wordt de stelplaat vastgemaakt. Hetzelfde doe je eveneens aan het bouwwerk, (de pilaar, paal, etc.) die met de betonpoer moet worden verbonden. Beide stelplaten worden vervolgens aan elkaar vastgemaakt. Het bouwwerk, zoals een overkapping staat door de betonpoer vanaf nu goed vast en is dus veilig te gebruiken.

Jouw betonpoer met stelplaat kopen doe je bij Betondingen!

Wanneer je een blik werpt op ons assortiment zal je kunnen vaststellen dat je bij ons aan het juiste adres bent voor het kopen van menig aantal verschillende artikelen. Je kan bij ons dan ook niet alleen een geschikte stelplaat betonpoer kopen, ook betonpoeren zelf zijn in ons aanbod terug te vinden. Hierbij kan je denken aan betonpoeren 10x10, 12x12, 15x15, 20x20, maar ook verschillende kleuren behoren tot de mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een betonpoer in de kleur antraciet en zelfs een hoogteverstelling betonpoer. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat onze klanten bij ons alles kunnen kopen wat ze nodig hebben voor het realiseren van het gewenste bouwwerk. Zo hoef je slechts bij één enkele partij een bestelling te plaatsen en heb je meteen alles in huis wat je nodig hebt.

Koop je jouw stelplaat betonpoer eveneens aan hier bij Betondingen? Dan zal je kunnen vaststellen dat je daarbij kunt rekenen op verschillende interessante voordelen. Niet alleen kan je immers een keuze maken uit verschillende uitvoeringen, bovendien profiteer je ook nog eens altijd van de interessantste prijs. Ook een snelle levering is standaard een feit. Hoe dan ook mag het duidelijk zijn, voor het kopen van een stelplaat betonpoer ben je hier bij Betondingen altijd aan het juiste adres!

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!