• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

Betaalmogelijkheden
-iDeal; de gemakkelijkste manier om te betalen is via iDeal. Na je bestelling geplaatst te hebben log je automatisch in op de site van je bank om de betaling (net zoals bij internetbankieren) gemakkelijk af te ronden. Betalen via iDeal is snel, gemakkelijk en veilig.

-Betalen op rekening; is alleen voor zakelijke klanten. Ben je voor het eerst klant bij ons dan dient de eerste bestelling vooraf betaald te worden. Vervolgbestellingen kunnen op rekening betaald worden met een betalingstermijn van 30 dagen.

-American Express, Visa, Maestro en Mastercard; je kunt bij ons ook met je creditcard betalen.  

-Sofort, Bancontact en Mister Cash; veelal gebruikt voor Belgische klanten. Betaling met Sofort, Bancontact en Mister Cash kost 1,5% van het orderbedrag.

-PayPal; PayPal zorgt ervoor dat je makkelijk, veilig en snel kunt betalen als je online koopt. Zo kan je met een goed gevoel online shoppen. Betaling met Paypal kost 3,5% van het orderbedrag. Bij het afrekenen met PayPal kunt u voor de optie Achteraf Betalen kiezen. Bij het afronden van je aankoop betaalt PayPal de verkoper voor je en wordt het geld pas na 21 dagen van je bankrekening afgeschreven.

-Contant betalen bij aflevering; je kunt ervoor kiezen om contant te betalen bij aflevering van de bestelling. De transporteur heeft geen mobiel pinapparaat bij zich, je dient dan het bedrag contant te betalen. Hier wordt € 45,00 aan kosten doorberekend.