• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

Betaalmogelijkheden
-iDeal; de gemakkelijkste manier om te betalen is via iDeal. Na je bestelling geplaatst te hebben log je automatisch in op de site van je bank om de betaling (net zoals bij internetbankieren) gemakkelijk af te ronden. Betalen via iDeal is snel, gemakkelijk en veilig.

-Betalen op rekening; is mogelijk voor branche gerelateerde zakelijke klanten bij Betondingen. Bij een 1e bestelling vragen we echter wel een voorafbetaling. Als je eeder besteld hebt en branche gerelateerd bent kan er op rekening betaald worden (betalingstermijn van 30 dagen). Betaling via iDeal blijft echter de snelste optie, wij kunnen de order meteen verwerken, zodat er snel geleverd wordt.

-American Express, Visa, Maestro en Mastercard; je kunt bij ons ook met je creditcard betalen.  

-Sofort, Bancontact en Mister Cash; veelal gebruikt voor Belgische klanten. Betaling met Sofort, Bancontact en Mister Cash kost 1,5% van het orderbedrag.

-PayPal; PayPal zorgt ervoor dat je makkelijk, veilig en snel kunt betalen als je online koopt. Zo kan je met een goed gevoel online shoppen. Betaling met Paypal kost 3,5% van het orderbedrag. Bij het afrekenen met PayPal kunt u voor de optie Achteraf Betalen kiezen. Bij het afronden van je aankoop betaalt PayPal de verkoper voor je en wordt het geld pas na 21 dagen van je bankrekening afgeschreven.