• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

Betaalmogelijkheden
-iDeal; De gemakkelijkste manier om te betalen is via IDeal. Na uw bestelling logt u automatisch in op de site van uw bank om de betaling (net zoals bij internetbankieren) gemakkelijk af te ronden. Betalen via IDeal is snel, gemakkelijk en veilig.

-Pro forma/vooruitbetalen; Bij een pro forma/vooruitbetaling maakt u het totaalbedrag, na invoering van uw bestelling op onze website, zelf over op onze rekening. U ontvangt na het plaatsen van uw bestelling een orderbevestiging/factuur per e-mail. Hier staan alle gegevens van de bestelling op en tevens ons rekeningnummer. Zodra wij het totaalbedrag hebben ontvangen wordt uw bestelling verstuurd.
Houdt u rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Bij pro forma factuur rekenen we € 1,50 administratiekosten.

-American Express, Visa, Maestro en Mastercard; u kunt bij ons ook met uw creditcard betalen. Dit kost 2% van het orderbedrag.  

-Sofort, Bancontact en Mister Cash; veelal gebruikt voor Belgische klanten. Sofort en Bancontact/Mister Cash kost 1.5% van het orderbedrag.

-PayPal; PayPal zorgt ervoor dat u makkelijk, veilig en snel kunt betalen als u online koopt. Zo kunt u met een goed gevoel online shoppen. Betaling met Paypal kost 3,5% van het orderbedrag. 

-Contant betalen bij aflevering; U kunt ervoor kiezen om contant te betalen bij aflevering van de bestelling. De transporteur heeft geen mobiel pinapparaat bij zich, u dient dan het bedrag contant te betalen. Hier wordt € 36,30 aan kosten doorberekend.