• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

Betaalmogelijkheden
-iDeal; De gemakkelijkste manier om te betalen is via IDeal. Na uw bestelling logt u automatisch in op de site van uw bank om de betaling (net zoals bij internetbankieren) gemakkelijk af te ronden. Betalen via IDeal is snel, gemakkelijk en veilig.

-Creditcard en Bancontact/Mister Cash: U kunt ook met uw creditcard betalen (V Pay, Mastercard, Visa en Maestro). Hier zijn wel extra kosten aan verbonden.
Extra kosten:
Bancontact/Mister Cash, V Pay, Mastercard en Maestro: 1,5% van het orderbedrag.
Mastercard en Visa: 2,25% van het orderbedrag.

-Pro forma/vooruitbetalen; Bij een pro forma/vooruitbetaling maakt u het totaalbedrag, na invoering van uw bestelling op onze website, zelf over op onze rekening. U ontvangt na het plaatsen van uw bestelling een orderbevestiging/factuur per e-mail. Hier staan alle gegevens van de bestelling op en tevens ons rekeningnummer. Zodra wij het totaalbedrag hebben ontvangen wordt uw bestelling verstuurd.
Houdt u rekening met één tot drie werkdagen overboektijd.

-PayPal; PayPal zorgt ervoor dat u makkelijk, veilig en snel kunt betalen als u online koopt. Zo kunt u met een goed gevoel online shoppen. Voor betaling met PayPal vragen wij € 3,50% van het orderbedrag.

-Contant betalen bij aflevering; U kunt ervoor kiezen om contant te betalen bij aflevering van de bestelling. De transporteur heeft geen mobiel pinapparaat bij zich, u dient dan het bedrag contant te betalen.
Onder rembours (contant betalen bij aflevering) zijn de verzendkosten € 44,95 (NL) en 54,95 (B) ongeacht het orderbedrag.