• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Big bag zand

Ga je binnenkort aan de slag in de tuin? Dan kan een big bag zand natuurlijk niet ontbreken. Wij hebben verschillende soorten zand welke je zeker goed zal kunnen gebruiken. Hoog de tuin op waardoor water beter afstroomt. Ga opnieuw bestraten waardoor het er weer netjes uit ziet en voor je het weet wil je nooit meer weg uit de tuin. Het bestellen van een grote zak met zand heeft een aantal voordelen en zeker als je deze bestelt vanuit ons assortiment. Het wordt snel geleverd met tijdsindicatie, je kunt profiteren van korting en wij leveren aan werkelijk iedereen.

Waarom kies je voor een big bag zand?

Het is mogelijk om kleine zakken met zand aan te schaffen bij diverse winkels. Deze kunnen erg handig zijn als je bijvoorbeeld een zandbak gaat vullen. Als je groter werk gaat uitvoeren dan heb je hier zoveel zakken van nodig dat het gewoon onpraktisch is. Een big bag zand zal dan eerder zijn wat je goed kunt gebruiken. Er wordt in een keer een grote hoeveelheid zand geleverd van maar liefst 250L of 500L per zak. Je kunt eenvoudig uitrekenen hoeveel je nodig hebt op deze manier en hiermee bijvoorbeeld jouw tuin ophogen. Afhankelijk van het oppervlak wat je gaat vullen met zand schaf je de grote of kleine zakken aan om mee aan te slag te gaan.

De levering van het zand

Een zak zand van 700 kg haal je natuurlijk niet even op in een winkel. Deze moet geleverd worden en dit verzorgen wij voor je. De big bag zand wordt geleverd met een pompwagen op een pallet. Er is dus geen grote kraan nodig. Wij plaatsen de zak of zakken waar jij ze wilt hebben. Als je ons een locatie doorgeeft vooraf kunnen we daar bezorgen en je krijgt dan van ons natuurlijk ook een indicatie van wanneer dit zal zijn.

Welk soort zand heb je nodig?

Wij bieden momenteel 3 soorten zand aan waaruit je kunt kiezen. Let hier dus goed op bij het plaatsen van een bestelling van een big bag zand. Wij hebben in ons aanbod:

Ophoog- en straat zand wordt voornamelijk gebruikt om tuinen op te hogen en het is ook ideaal om een zandbak mee te vullen als er toch nog wat over blijft. Vloerenzand wordt daarentegen voornamelijk gebruikt voor het leggen van bestrating maar ook voor het opvullen van bouwputten en als drainagezand. Grindzand is de meest grove variant en wordt gebruikt voor het maken van een stevig stabilisatiebeton.

Jouw big bag zand bestellen

Het plaatsen van een bestelling bij ons is erg eenvoudig en kost weinig tijd. Toch is het wel belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. Zo raden wij aan van tevoren de tuin goed op te meten en uit te rekenen hoeveel zand u ongeveer nodig gaat hebben. Er is ruimte nodig waar de zakken neergezet kunnen worden. Zorg ervoor dat u op tijd de bestelling plaatst en voorkom teleurstelling door een latere levering. Zolang de voorraad strekt heb jij jouw big bag zand altijd snel in huis.

✅ Wat is een big bag zand?
Ga jij binnenkort aan de slag met een buitenproject? Dan bestaat er een grote kans dat je een grote hoeveelheid zand nodig hebt. In het assortiment van Betondingen vind je grote zakken met zand van maar liefst 250L of 500L per zak. Voor de levering van een big bag zand maken wij gebruik van een pompwagen en een pallet. Er is dus geen noodzaak voor het huren van een grote kraan. Onze chauffeurs leveren de zakken waar jij ze wilt hebben. Bij Betondingen heb je de keuze uit ophoog-/straatzand, vloerenzand of grindzand. Raadpleeg onze website voor meer informatie over deze verschillende soorten zand.

✅ Wat kan je met een big bag zand?
Bekijk onze inspiratie pagina op de website om te zien wat je allemaal kan doen met een big bag zand.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!