• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Staptegels

Geen producten gevonden...

Staptegels

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt, wanneer je na een flinke regenbui je tuin in gaat wordt je in geen tijd geconfronteerd met natte voeten. Dat is vervelend. Niet alleen zijn natte voeten uiteraard alles behalve comfortabel, daarnaast kan je ook het vuil en het water zomaar meenemen tot binnen in huis. Het kan gelukkig ook anders. Veel mensen kiezen er tegenwoordig bijvoorbeeld voor om in hun tuin gebruik te maken van zogenaamde staptegels. Deze vormen een belangrijke meerwaarde voor je bestrating en dat niet alleen op praktisch vlak, maar ook voor wat de uitstraling betreft. Wil jij ook graag kunnen genieten van de interessante voordelen die staptegels met zich meebrengen? Aarzel dan niet langer en haal ze vandaag nog in huis hier bij Betondingen.nl!

Staptegels te gebruiken op verschillende locaties

Wanneer je er voor kiest om te investeren in staptegels zal je meteen kunnen vaststellen dat deze op zeer veel verschillende plaatsen uitstekend tot hun recht kunnen komen. Staptegels worden in het merendeel van de gevallen uiteraard vooral gebruikt als looppad, maar je kan ze ook perfect plaatsen langs een vijver of aan bijvoorbeeld een raampartij. In het laatste geval zorgen ze er voor dat het op veilige wijze mogelijk wordt om de ramen te lappen. Heb je er voor gekozen om op verschillende plaatsen in je tuin bijvoorbeeld gras of grind aan te leggen en ben je van mening dat het niet bepaald praktisch is om daar gewoon doorheen te lopen? Ook dan zal je kunnen vaststellen dat het plaatsen van staptegels een zeer interessante uitweg kan bieden. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, het plaatsen van zogenaamde staptegels kan in principe in elke tuin en in zeer veel verschillende situaties de moeite waard zijn.

Staptegels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen

Op het ogenblik dat je nadenkt over de te realiseren bestrating in je tuin is het altijd een goed idee om stil te blijven staan bij de vormgeving waar deze over moet komen te beschikken. Het lijkt bijvoorbeeld voor de hand liggend om een recht pad aan te leggen naar bijvoorbeeld een tuinhuisje of een poort, maar in de praktijk biedt dat lang niet altijd het mooiste eindresultaat, in tegendeel. Gelukkig bestaan er tegenwoordig zeer veel verschillende soorten paden en ook de zogenaamde staptegels zijn in tal van uiteenlopende uitvoeringen aan aan te schaffen.

Neem je een kijkje in het aanbod met staptegels hier bij Betondingen.nl, dan wordt het meteen duidelijk dat je lang niet alleen maar kan kiezen voor vierkante exemplaren. Uiteraard behoren deze wel tot de mogelijkheden en zijn ze zelfs verkrijgbaar met diverse motieven. Gaat je voorkeur toch eerder uit naar een andere vorm? Dan is ook dat nog steeds een optie. Door te kiezen voor een staptegel rond heb je de beschikking over een prachtexemplaar met een bijzondere vormgeving en ook de staptegel 6-hoek kan een geheel eigen dimensie creëren aan je bestrating. Hoe dan ook, welk type staptegels je voorkeur ook mag wegdragen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden hier bij Betondingen.nl!

Het creëren van een ruw oppervlak met staptegels

Wanneer je op het punt staat om te investeren in een bepaalde type van tegel spreekt het altijd voor zich dat je rekening zal willen houden met de eigenschappen waar deze over beschikt. Betonnen staptegels zien er niet alleen bijzonder aantrekkelijk uit, daarnaast is het ook nog eens zo dat ze verkrijgbaar is in meerdere natuurlijke tinten. Bovendien kenmerken deze staptegels zich ook door een vrij ruw oppervlak wat er voor zorgt dat ze als behoorlijk slipvast kunnen worden aanzien. Zoals eerder reeds aangegeven maakt dit ze zeer geschikt om bijvoorbeeld rond een vijver te plaatsen, maar ook bij regenweer kan je met een gerust hart over de tegels heen lopen. Dit zijn alvast stuk voor stuk uitstekende redenen waarom investeren in staptegels ook voor jou absoluut de moeite waard kan zijn.

Hard en duurzaam

Staptegels die zijn vervaardigd van beton kenmerken zich door een hard en bovendien ook uitermate duurzaam karakter. Dit zorgt er voor dat je favoriete staptegels een hele lange tijd mee zullen blijven gaan zonder dat je terug extra moet gaan investeren. Bovendien is het ook altijd mogelijk om je staptegels van beton te bestellen in verschillende kleuren, maten evenals diktes. In principe komt jouw pad met staptegels er altijd precies zo uit te zien zoals jij dat wenst. Geef je de voorkeur aan een strak en eenzijdig pad of kies je eerder voor een speels effect door het combineren van verschillende soorten staptegels? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Op deze manier komen staptegels in elk type tuin tot hun recht!

Ook financieel bijzonder interessant

Er voor kiezen om staptegels aan te schaffen voor het realiseren van de bestrating in je tuin brengt nog een extra interessant voordeel met zich mee. Niet alleen zijn deze tegels namelijk op praktisch vlak bijzonder interessant, daarnaast is het ook nog eens zo dat ze erg voordelig zijn in aankoop. Omdat staptegels zijn gemaakt van beton heb je er bovendien na het aanschaffen nauwelijks nog omkijken naar. Hierdoor worden ook zeer dure onderhoudskosten voorkomen. Veel mensen denken nog steeds dat duurzame tegels met een lange levensduur altijd handenvol met geld hoeven te kosten, maar de betonnen staptegels uit ons aanbod bewijzen het tegendeel. Wil jij ook een op vlak van prijs-kwaliteit uitstekend pad kunnen creëren in je tuin? Dan kunnen staptegels je daar dus absoluut zeker bij helpen!

Bestel jouw staptegels nu hier bij Betondingen.nl!

Na het lezen van de bovenstaande informatie is de kans bijzonder groot dat ook jij zal willen kunnen genieten van de interessante voordelen die staptegels met zich meebrengen. Dat kan! Wij maken het voor onze klanten mogelijk om staptegels aan aan te schaffen tegen de best mogelijke prijs. Bovendien trachten we ook altijd de eventuele meerprijs voor het opsturen zoveel mogelijk te beperken. Zo kan je jouw staptegels zelf bij ons komen ophalen, maar brengen we ook voor het verzenden erg beperkte kosten in rekening. Kies je er voor om een bestelling te plaatsen ter waarde van ten minste 490 euro? In dat geval wordt ze geheel gratis geleverd in zowel Nederland als België. Uiteraard geldt dit niet alleen voor een bestelling met staptegels, maar ook voor wanneer je ze combineert met andere betonproducten zoals bijvoorbeeld traptreden voor het creëren van een mooie betonnen trap en stapelblokken.