• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Paalmutsen vlak + gat

Er zijn nu paalmutsen bij Betondingen verkrijgbaar in vele soorten en maten. U kunt hierbij denken aan paalmutsen vlak met gat bijvoorbeeld of paalmutsen die aan vier zijden aflopen voor een hele andere uitstraling. Maar misschien vraagt u zich wel af wat paalmutsen zijn en hoe ze worden toegepast?

Paalmutsen vlak met een gat

Paalmutsen vlak met gat bijvoorbeeld worden gebruikt op muren om het metselwerk te beschermen zodat er geen vocht in kan dringen of op inrijpoorten om deze een unieke uitstraling te geven. Ook vierzijdig aflopende paalmutsen met een gat kunnen hier uiteraard voor gebruikt worden.

U bent ze vast wel eens tegengekomen toen u langs een muurtje liep toen u aan de wandel was met de kinderwagen of tijdens het uitlaten van de hond. Die afdakjes op de hoeken van de muren bijvoorbeeld en dat leuke dakje wat u wel eens ziet boven een schoorsteen, ja dat zijn paalmutsen. Maak dan ook zeker even eens kennis met onze paalmutsen vierzijdig aflopend bol, paalmutsen vierzijdig aflopend met sierrand en bol of onze vlakke paalmutsen met een bol.

Ze kunnen eigenlijk overal worden gebruikt en omdat ze verkrijgbaar zijn in zoveel verschillende soorten waaronder grijs en antraciet zal er voor ieder muurtje of pilaar wel een geschikte paalmuts te vinden zijn. Over het algemeen zult u paalmutsen vlak met gat of vierzijdig aflopende paalmutsen met een sierrand en gat tegenkomen van beton wat ook niet zo gek is als u bedenkt dat de paalmutsen voor buiten zijn.

Het is niet meer dan vanzelfsprekend dat alles wat het hele jaar door zich zal bevinden in de buitenlucht opgewassen moet zijn tegen allerlei omstandigheden. Denk eens aan de sneeuwval die we kunnen verwachten straks in de lange wintermaanden of juist de extreme hitte waar we het afgelopen jaar last van hebben gehad en waar we waarschijnlijk in de toekomst steeds vaker last van zullen hebben aangezien het klimaat veranderd.

U moet er toch niet aan denken dat bij het minste of geringste uw paalmutsen vlak met gat gaan rotten zodat u er niets meer aan heeft. Bij beton hoeft u hier niet bang voor te zijn. Het is niet alleen bestand tegen de grillen van Moeder Natuur het zal niet gaan rotten en is onderhoudsvrij.

Het is voordelig in de aanschaf en het is waardevast. En als klap op de vuurpijl is het milieuvriendelijk en recycleerbaar. Kortom een top product om de rest van uw leven plezier van te beleven. U kunt de paalmutsen ook toepassen op poeren wat een veel gebruikt object is in vele tuinen om het net wat extra af te werken en wat extra te beschermen kunt u het afwerken met een paalmuts. Wanneer u in dit geval kiest voor paalmutsen vierzijdig aflopend met een sierrand kunt u rekenen op het beste van twee werelden.

Regenwater

Er zijn tegenwoordig veel mogelijkheden met beton zo bestaan er ook al paalmutsen waar u met gemak een lamp in kunt plaatsen. Leuk voor in de tuin of voor op het terras. Of voor wat extra veiligheid bij de poort of op de oprijlaan. Omdat alle paalmutsen ongeacht het soort, vanaf maat 37x37cm of kleur aan de onderkant zijn voorzien van een waterhol bent u er zeker van dat regenwater wegloopt waardoor de paalmutsen nog langer mee zullen gaan.

Maak van tevoren een plan hoe u de paalmutsen wilt gaan gebruiken en in wat voor soort afmeting u ze zult gaan aanschaffen. Dit is belangrijk om te kijken hoe u de paalmutsen vlak met gat gaat bevestigen. Voor de kleine paalmutsen kan dit met mortelspecie, de grotere paalmutsen zult u met schroeven moeten bevestigen. Mocht u er zelf niet uitkomen schroom dan niet de hulp van experts in te roepen.

✅ Wat zijn paalmutsen?
Paalmutsen worden ook wel betonpetten, penantafdekkers, schoorsteenplaten, betonhoedjes of afdekplaten genoemd. Paalmutsen zijn in principe niets anders dan een afdakje voor op een paal om deze sierlijk te maken en te beschermen tegen de verschillende weersinvloeden van ons land. Paalmutsen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten en wij kunnen je dan ook verzekeren dat je voor iedere paal een geschikt afdakje te vinden is. Houdt bij de aanschaf van een paalmuts wel rekening met de omvang van de paal. Bekijk nu het complete assortiment aan paalmutsen op de website van Betondingen.

✅ Wat kan je met paalmutsen?
Bekijk onze inspiratie pagina op de website om te zien wat je allemaal kan doen met paalmutsen.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!