• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Paalmutsen vlak + gat

Seal-it® 360 HIGH-TACK 290ml
paalmutsen vlak met een gat 20x20cm
paalmutsen vlak met een gat 24x24cm
Paalmutsen vlak met een gat 33x33cm
Paalmutsen vlak met een gat 35x35cm
Paalmutsen vlak met een gat 24x35cm
Paalmutsen vlak met een gat 37x37cm
Paalmutsen vlak met een gat 40x40cm
Paalmutsen vlak met een gat 44x44cm
Paalmutsen vlak met een gat 35x44cm
Paalmutsen vlak met een gat 50x50cm
Paalmutsen vlak met een gat 40x50cm
Paalmutsen vlak met een gat 55x55cm
Paalmutsen vlak met een gat 50x60cm
Paalmutsen vlak met een gat 60x60cm
Paalmutsen vlak met een gat 65x65cm
Paalmutsen vlak met een gat 70x70cm
Paalmutsen vlak met een gat 75x75cm
Paalmutsen vlak met een gat 80x80cm
Paalmutsen vlak met een gat 86x86cm
Paalmutsen vlak met een gat 90x90cm
Paalmutsen vlak met een gat 100x100cm
Paalmutsen vlak met een gat 118x118cm

Paalmutsen vlak + gat

Er zijn nu paalmutsen verkrijgbaar in vele soorten en maten. U kunt hierbij denken aan paalmutsen vlak met gat bijvoorbeeld of paalmutsen vierzijdig aflopend voor een hele andere uitstraling. Maar misschien vraagt u zich wel af wat paalmutsen zijn en hoe ze worden toegepast?

Paalmutsen vlak met een gat

Paalmutsen vlak met gat bijvoorbeeld worden gebruikt op muren om het metselwerk te beschermen zodat er geen vocht in kan dringen of op inrijpoorten om deze een unieke uitstraling te geven.

U bent ze vast wel eens tegengekomen toen u langs een muurtje liep toen u aan de wandel was met de kinderwagen of tijdens het uitlaten van de hond. Die afdakjes op de hoeken van de muren bijvoorbeeld en dat leuke dakje wat u wel eens ziet boven een schoorsteen, ja die dat zijn paalmutsen.

Ze kunnen eigenlijk overal worden gebruikt en omdat ze verkrijgbaar zijn in zoveel verschillende soorten waaronder grijs en antraciet zal er voor ieder muurtje of pilaar wel een geschikte paalmuts te vinden zijn. Over het algemeen zult u paalmutsen vlak met gat tegenkomen van beton wat ook niet zo gek is als u bedenkt dat de paalmutsen voor buiten zijn.

Het is niet meer dan vanzelfsprekend dat alles wat het hele jaar door zich zal bevinden in de buitenlucht opgewassen moet zijn tegen allerlei omstandigheden. Denk eens aan de sneeuwval die we kunnen verwachten straks in de lange wintermaanden of juist de extreme hitte waar we het afgelopen jaar last van hebben gehad en waar we waarschijnlijk in de toekomst steeds vaker last van zullen hebben aangezien het klimaat veranderd.

U moet er toch niet aan denken dat bij het minste of geringste uw paalmutsen vlak met gat gaan rotten zodat u er niets meer aan heeft. Bij beton hoeft u hier niet bang voor te zijn. Het is niet alleen bestand tegen de grillen van Moeder Natuur het zal niet gaan rotten en is onderhoudsvrij.

Het is voordelig in de aanschaf en het is waardevast. En als klap op de vuurpijl is het milieuvriendelijk en recycleerbaar. Kortom een top product om de rest van uw leven plezier van te beleven. U kunt de paalmutsen ook toepassen op poeren wat een veel gebruikt object is in vele tuinen om het net wat extra af te werken en wat extra te beschermen kunt u het afwerken met een paalmuts.

Regenwater

Er zijn tegenwoordig veel mogelijkheden met beton zo bestaan er ook al paalmutsen waar u met gemak een lamp in kunt plaatsen. Leuk voor in de tuin of voor op het terras. Of voor wat extra veiligheid bij de poort of op de oprijlaan. Omdat alle paalmutsen ongeacht het soort, vanaf maat 37x37cm of kleur aan de onderkant zijn voorzien van een waterhol bent u er zeker van dat regenwater wegloopt waardoor de paalmutsen nog langer mee zullen gaan.

Maak van tevoren een plan hoe u de paalmutsen wilt gaan gebruiken en in wat voor soort afmeting u ze zult gaan aanschaffen. Dit is belangrijk om te kijken hoe u de paalmutsen vlak met gat gaat bevestigen. Voor de kleine paalmutsen kan dit met mortelspecie, de grotere paalmutsen zult u met schroeven moeten bevestigen. Mocht u er zelf niet uitkomen schroom dan niet de hulp van experts in te roepen.