• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Sierbeton

Jumboblokken inrichting
 
 
Kunstwerk van beton
 
 
Betontegel grijs 30x30x4,5cm met facet
Betontegel grijs 40x60x5cm met facet
Betontegel grijs 50x50x5cm met facet
Gevelplaat van beton
Maxiflor bloembak antraciet
Maxiflor bloembak bruin
Knikkertegels grijs
Staptegel 6-hoek
Staptegel vierkant groot
Staptegel vierkant groot
Staptegel vierkant
Staptegel rond
Knikkertegels antraciet
Knikkertegels geel
Vogeldrinkbak met voet
Vogeldrinkbak Paddestoel
Adelaar
Vogeldrinkbak handen

Sierbeton

Wij leveren een breed assortiment prefab sierbeton. Het gemak van online sierbeton bestellen, Voor zowel particulieren als bedrijven.

Sierbeton

Bij beton denken de meeste mensen aan grauwe, lompe, lelijke, objecten die alles behalve charmant zijn. Deze mensen hebben het helemaal fout nu er tegenwoordig prachtig mooi sierbeton bestaat. U kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar in beton om de omgeving om en rond uw huis te verfraaien.

Neem nou bijvoorbeeld de tuin, het is toch prachtig om deze geheel in uw eigen stijl in te kunnen richten en uw eigen persoonlijke touch te geven door het plaatsen van een prachtig tuinbeeld.

Ook kunt u uw eigen twist geven bij de voordeur door bijvoorbeeld er een unieke brievenbus van sierbeton neer te zetten zodat uw huis in de straat zeker op zal vallen. Al dit prachtige sierbeton wordt vervaardigd van beton omdat dit vele voordelen heeft.

Zo is beton bijvoorbeeld zwaar waardoor u niet snel bang hoeft te zijn dat het gestolen wordt en het is gemakkelijk met wat water en een schrobborstel schoon te maken waardoor het er snel weer als nieuw uit ziet.

Ook is het recycleerbaar en gemaakt van natuurlijke bestanddelen waardoor u het overal kunt plaatsen. Het kan tegen hitte en tegen kou kortom ideaal materiaal dus om het hele jaar door buiten te laten staan.

U heeft vele mogelijkheden met sierbeton en uw eigen tuintje zal al snel een tweede huiskamer voor u worden. U kunt nu eens afwijken van de ouderwetse plastic tuinmeubelen en deze vervangen door prachtige banken of stoelen van sierbeton.

Als u uw oprit wilt opleuken dan kunt u er ook eens denken om paalmutsen te plaatsen op de hoeken van de muurtjes waardoor deze er wel heel speciaal uit gaan zien. Sierbeton is niet alleen geschikt voor thuis maar ook sportverenigingen of instellingen kunnen de boel eens oppimpen met wat sierbeton.

Plaats leuke lampen bijvoorbeeld of geef het terras een make-over met een mooie parasolvoet van sierbeton, dan moet u er natuurlijk wel een mooie parasol inzetten. Omdat u waarschijnlijk geen plaats of tijd heeft om een grote tuin te onderhouden kunt u ook de aanschaf van prachtige potten van sierbeton eens overwegen waarmee u een stukje natuur dichterbij brengt.

Wie geniet er nou niet van een prachtige pot met bloemen die in bloei staan; net een sprookje. Heeft u een buitenhuisje of een caravan dan kunt u daar de boel ook eens onder handen nemen. Plaats prachtige bollen van sierbeton op de hoeken van de muurtjes of op de oprit bijvoorbeeld.

Deze zijn er in verschillende kleuren en maten zodat het naadloos zal aansluiten bij de rest van uw exterieur. Om het helemaal af te maken kunt u ook denken aan een gezellig bankje daar, een fonteintje of een mooi tuinbeeld van sierbeton naast de ingang bijvoorbeeld.

En voor als de kinderen of kleinkinderen komen zijn er zelfs knikkertegels voor een dagje lekker ouderwets knikkeren. Kortom de toepassingen van sierbeton zijn eindeloos en als u zich even verdiept in wat er allemaal verkrijgbaar is in sierbetononline zult u versteld staan van de onbegrensde mogelijkheden van dit oersterke materiaal.

wist u dat Betonnenpoeren ook een mooi stukje sierbeton voor onder u veranda of terrasoverkaping palen kunnen zijn!