• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Sierbeton

Voorzieningen
Kleur

Ondanks het feit dat er aan beton een heleboel zeer interessante en niet tegensprekelijke voordelen zijn verbonden moet het worden gezegd dat er ook nog steeds een aantal belangrijke misverstanden over bestaan. Bijzonder veel mensen zijn bijvoorbeeld nog steeds van mening dat betonproducten steeds over een ietwat grauwe uitstraling beschikken. Dit zorgt er voor dat ze er toch enigszins door worden afgeschrikt. Gelukkig bewijst de praktijk dat, dat tegenwoordig zeker en vast niet langer het geval is, in tegendeel. Door over te gaan tot het kopen van sierbeton zal je namelijk kunnen vaststellen dat je kan genieten van alle voordelen die zijn verbonden aan beton, maar dan wel in een prachtig jasje. Ben jij ook geïnteresseerd in het kopen van sierbeton en wil je deze het liefst van allemaal kunnen bestellen tegen de best mogelijke prijs? Ontdek dan nu ons aanbod met sierbeton hier bij Betondingen!

Sierbeton toepassen in je tuin en zelfs aan de voordeur!

Het aantal mogelijkheden op vlak van sierbeton welke in de voorbije jaren op de markt zijn verschenen zijn bijzonder uitgebreid en divers te noemen. Zo kan je er niet alleen meer voor kiezen om prachtig sierbeton in je tuin op te nemen, wat bovendien ook te denken van bijvoorbeeld het realiseren van een unieke brievenbus aan de voordeur? Op deze manier is het prachtige karakter van sierbeton niet alleen terug te vinden in je tuin, maar ook aan de straatkant. Het plaatsen van een brievenbus van sierbeton brengt overigens enkele niet te onderschatten voordelen met zich mee. Ze ziet er namelijk niet alleen fantastisch uit, bovendien is het ook nog eens zo dat ze perfect is bestand tegen de invloeden vanuit het weerbeeld waardoor ze over een uitstekende levensduur komt te beschikken.

De praktische voordelen van sierbeton

Op het ogenblik dat we de voordelen van sierbeton in detail gaan bekijken kunnen we alleen maar vaststellen dat deze zich richten op twee verschillende aspecten. Enerzijds zijn er namelijk de visuele voordelen van sierbeton, maar wat ook te denken van de praktische voordelen? Er voor kiezen om één of meerdere producten van sierbeton aan te schaffen zorgt er immers voor dat je niet snel bang hoeft te zijn dat het voorwerp in kwestie wordt gestolen, dit is dan ook ideaal in het geval van een parasolvoet van beton. Bovendien is het ook nog eens zo dat deze betonelementen zeer eenvoudig zijn schoon te maken, gewoon door gebruik te maken van een schrobborstel. Op deze manier ziet jouw betonproduct er in een mum van tijd terug helemaal als nieuw uit zonder dat je daarvoor grote kosten hebt moeten maken. Ook voor prijsbewuste mensen is de keuze voor sierbeton dan ook veelal al snel gemaakt!

Sierbeton, een uitermate milieuvriendelijk materiaal

Op het ogenblik dat je er voor kiest om één of meerdere sierbeton producten aan aan te schaffen kan je bovendien genieten van een extra voordeel. Voor bijzonder veel mensen is het van belang dat ze bij het kopen van hun producten kiezen voor milieuvriendelijke oplossingen. Ook dat geldt absoluut voor sierbeton. Dit type van beton is dan ook gemaakt van natuurlijk bestanddelen en mede daardoor volledig recycleerbaar. Dit doet overigens niets af aan de sublieme levensduur en duurzaamheid van sierbeton. Je kan ze zonder probleem overal neerzetten, want ze is uitstekend bestand tegen zowel extreme hitte als kou. Sierbeton laat je bijgevolg probleemloos een volledig jaar buiten staan!

Een uitstekende investering, ook voor de lange termijn

Op het ogenblik dat je er voor kiest om bijvoorbeeld plastic of andere producten aan aan te schaffen voor in je tuin zal je na verloop van tijd jammer genoeg moeten vaststellen dat deze worden aangetast door ofwel de tand des tijds ofwel de weersinvloeden. Dat is natuurlijk erg vervelend, niet in het minst omdat het je eerder gedane investering enigszins in rook doet opgaan. Door te kiezen voor sierbeton wordt dit probleem op efficiënte wijze voorkomen. Sierbeton zorgt er namelijk voor dat je slechts één keer moet investeren om er vervolgens jarenlang genot van te ondervinden. Dit geldt niet alleen voor bijvoorbeeld de prachtige tuinbeelden uit ons aanbod, maar ook voor onze betonnen bollen, betonnen brievenbussen, hoekstenen, knikkertegels en ga zo maar door. Naar welk type van sierbeton jouw voorkeur met andere woorden ook uit mag gaan, ze zal altijd de vooropgestelde verwachtingen probleemloos weten in te lossen.

Ook voor kinderen biedt sierbeton heel wat moois!

Op het eerste zicht lijkt het er naar uit te zien dat vooral volwassenen gebaat zijn bij de voordelen en mogelijkheden die sierbeton met zich meebrengt. Dat is echter niet waar. In het assortiment hier bij Betondingen zijn bijvoorbeeld ook speciale knikkertegels terug te vinden. Dit type van tegels van beton zorgen er voor dat het ouderwets knikkerplezier van op de speelplaats helemaal terug is van weggeweest! Deze knikkertegels kunnen zeer eenvoudig geïntegreerd worden in het straatbeeld en zijn bovendien verkrijgbaar in diverse kleuren. Je koopt dit type van sierbeton hier bij Betondingen dan ook zowel in het grijs, het antraciet of in het geel. Hoe dan ook mag het duidelijk zijn, sierbeton brengt ook voor de kleinsten onder ons heel wat leuke en interessante mogelijkheden met zich mee!

Bestel jouw sierbeton vandaag nog bij Betondingen!

De veronderstelling dat betonproducten steeds over een grauwe uitstraling beschikken hebben we inmiddels de kop weten in te drukken. De voorbije jaren is gebleken dat steeds meer mensen er voor hebben gekozen om in hun tuin gebruik te maken van sierbeton. Dit geldt niet alleen voor de tuin, maar ook aan bijvoorbeeld de oprit of de voordeur. Feit is dat sierbeton er niet alleen zeer aantrekkelijk uitziet, daarnaast is het ook nog eens ongelofelijk duurzaam. Het is een vaak gehoord probleem dat mensen na het kopen van allerhande artikelen voor in de tuin geconfronteerd worden met snelle slijtagesporen of andere problemen. Dat geldt niet voor sierbeton, zoals betonnen tuinbanken, betonnen krukken en andere betonnen meubels. Bovendien is het ook nog eens zo dat het kopen van sierbeton producten er voor zorgt dat je, je liefde toont voor het milieu. Ben jij ook iemand die duurzaamheid in het vaandel draagt en ben je daarom op zoek naar prachtige producten van sierbeton? In dat geval kunnen we je alleen maar aanraden om deze producten te bestellen hier bij Betondingen. 

✅ Wat is sierbeton?
Wanneer men denkt aan beton wordt er vaak gedacht dat beton een saaie en grauwe uitstraling heeft. Niets is echter minder waar, want ons sierbeton heeft namelijk een prachtige uitstraling terwijl het te allen tijde de positieve eigenschappen van beton behoudt. Sierbeton kan namelijk gebruikt worden in de tuin, maar daarnaast kan dit beton bijvoorbeeld ook worden gebruikt voor de realisatie van een brievenbus. Het voordeel aan sierbeton is dat dit materiaal een lange levensduur heeft en vrijwel onderhoudsvrij is. Daarnaast zijn betonelementen van sierbeton onmogelijk om mee te nemen en dus kan je deze elementen zonder zorgen het gehele jaar buiten laten staan. Neem een kijkje op de website van Betondingen voor een compleet overzicht van ons sierbeton.

✅ Wat kan je met sierbeton?
Bekijk onze inspiratie pagina op de website om te zien wat je allemaal kan doen met sierbeton.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!