• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Icy Blue split

Icy Blue split is één van de splitsoorten waar al voor een ongelofelijk lange tijd gebruik van wordt gemaakt. We zouden ze dan ook een beetje kunnen bestempelen als een allemansvriend. He is dan ook zeer breed toepasbaar. Niet alleen is het mogelijk om van dit type split gebruik te maken op de oprit van je woning, maar ook op bijvoorbeeld je terras, in siertuinen en ga zo maar door. Niet in het minst de bijzondere, grijsblauwe kleur zorgt ervoor dat we deze splitsoort als ronduit uniek kunnen bestempelen. Ben jij ook geïnteresseerd om gebruik te gaan maken van Icy Blue Split voor bijvoorbeeld de aanleg van je oprit? Dan ben je hier bij Betondingen zeker aan het juiste adres.

Te gebruiken als halfverharding en als siersplit

De informatie in de inleiding van deze pagina heeft het al een beetje aangegeven. Icy Blue split kan zowel worden gebruikt als siersplie en als halfverharding. Niet alleen behoort dit perfect tot de mogelijkheden, daarnaast is het ook nog eens een goed idee. Dit vanwege het feit dat dit gesteente beschikt over een bijzondere uitstraling die zonder ook maar enige twijfel een bijdrage zal leveren aan de uitstraling van de sfeer in je (voor)tuin.

Voor deze stenen geldt in de praktijk dat ze beschikken over een prachtige glans. Bovendien is er uiteraard ook nog de unieke grijsblauwe kleur. Hierdoor zullen de stenen niet onopgemerkt blijven. Het marmergesteente beschikt standaard over een afmeting van 8/16 mm. Bovendien is Icy Blue Split ongewassen. Houdt er daarnaast rekening mee dat het hierbij gaat om een echt natuurproduct. Dit betekent in de praktijk dat er zeker verschillen merkbaar kunnen zijn op vlak van uiterlijk en kleur.

Wat maakt deze splitsoort nu precies zo populair?

Icy Blue split geniet sinds jaar en dag een aanzienlijke populariteit. Dit niet alleen hier in ons land, maar ook in een groot aantal andere landen. Dat is uiteraard niet zonder reden. In eerste instantie is het namelijk zo dat je bij dit gesteente kan rekenen op een fantastische kleurvastheid. Dit zorgt ervoor dat de stenen onder geen enkele omstandigheid hun oorspronkelijke kleur zullen komen te verliezen. Dit gezegd hebbende spreekt het voor zich dat er, met name tijdens een regenbui, een wat meer donkere kleur kan ontstaan. Naarmate het droger wordt zal de oorspronkelijke kleur echter al snel terugkeren.

Bovenstaande is niet het enige voordeel waar je op kan rekenen bij het gebruik van Icy Blue split. Bovendien is het namelijk ook zo dat deze stenen zich kenmerken door een uitstekende drukvastheid. Dit zorgt ervoor dat ze uitstekend geschikt is voor zowel auto's als fietsen om erover heen te rijden. Dit zonder dat de stenen daardoor zullen breken. Het mag hoe dan ook duidelijk zijn, het kopen van deze splitsoort brengt zeker heel wat mooie voordelen met zich mee. Daarnaast kan je ook gebruikmaken van splitplaten voor een extra stabiele onderlaag.

Te koop in verschillende hoeveelheden

De hoeveelheid Icy Blue split waar je behoefte aan hebt is in de praktijk natuurlijk sterk afhankelijk van het soort project dat je ermee wil gaan realiseren. Hierdoor hebben wij het voor onze klanten mogelijk gemaakt om deze splitsoort aan te kunnen kopen in verschillende hoeveelheden. Enkele mogelijkheden waar je een keuze uit kan maken zijn de volgende:

  • Zakken van 20 kilogram;
  • Zakken met split voor 0,5 kubieke meter;
  • Zakken met split voor 0,7 kubieke meter;
  • Zakken met split voor 1 kubieke meter.

De mogelijkheid om Icy Blue Split aan te kunnen kopen in tal van verschillende hoeveelheden zorgt er in de praktijk voor dat je nooit genoodzaakt bent om meer te kopen dan je daadwerkelijk nodig hebt. Dit is zeker een belangrijk voordeel waar je bij ons op kan rekenen.

Waarom Icy Blue split bestellen hier bij Betondingen?

De voordelen die zijn verbonden aan Icy Blue split spreken duidelijk voor zich. Waarom zou je er nu echter voor moeten kiezen om deze te kopen hier bij Betondingen? Daar kunnen we tal van verschillende redenen voor aanhalen. In eerste instantie is het namelijk zo dat wij ervoor zorgen dat onze klanten deze een big bag split kunnen bestellen in precies die hoeveelheid die men nodig heeft. Dat is zeker een belangrijk voordeel. Er is echter meer. Daarnaast kan je bij ons namelijk rekenen op de extra voordelen die we hieronder op een rijtje hebben gezet.

  • Razendsnelle verzending
  • Het is mogelijk om je bestelling bij ons af te halen in Zaltbommel.

Bovenstaande voordelen hebben ervoor gezorgd dat heel wat klanten naar volle tevredenheid de keuze hebben gemaakt om hun Icy Blue split te kopen hier bij Betondingen. Ben jij dat ook van plan? Dan zal je kunnen vaststellen dat je tegen de meest interessante voorwaarden deze splitsoort in huis kan halen voor het project dat je voor ogen hebt. Ditzelfde geldt natuurlijk voor het bestellen van basalt split of Ardenner split om maar een voorbeeld te noemen.

Nog vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder

Ondanks de bovenstaande informatie spreekt het voor zich dat je mogelijk nog steeds met een aantal vragen zit. Deze vragen kan je meteen voorleggen aan onze klantenservice. Onze deskundige medewerkers staan je graag te woord en geven je een duidelijk antwoord op al jouw vragen. Op deze manier zorg je ervoor dat je in alle vertrouwen over kan gaan tot het kopen van jouw Icy Blue split hier bij Betondingen.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!