• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hoekstenen & Spuwers

Seal-it® 360 HIGH-TACK 290ml
Hoeksteen 21x21cm grijs
Hoeksteen 21x21cm antraciet
Hoeksteen 32x32cm grijs
Spuwer grijs voor rond kozijn
Hoeksteen 32x32cm antraciet
Spuwer antraciet voor rond kozijn
Hoeksteen 42x21cm grijs
Hoeksteen 42x21cm antraciet

Hoekstenen & Spuwers

Hoekstenen en Spuwers van sierbeton, voor beeindigingen van metselwerken. In verschillende kleuren verkrijgbaar: grijs of antraciet.

Hoekstenen en spuwers

Een muurtje metselen is makkelijker dan u denkt, met de juiste voorbereiding en de passende materialen staat uw muurtje in een wip. U moet natuurlijk bepalen waar de muur moet komen te staan en hoe hoog de muur gaat worden. Als u dit heeft gedaan is het tijd om te berekenen hoeveel bakstenen en cement u nodig heeft om het tot een solide bouwwerk te maken.

Om uw metselwerk helemaal af te maken kunt u ervoor kiezen om hoekstenen te plaatsen. Dit zijn stenen die op de hoeken van muurtjes worden geplaatst om het bouwwerk te verstevigen en om het de perfecte afwerking te geven.

Het ziet er dus niet alleen prachtig én afgewerkt uit het ondersteunt uw bouwwerk ook nog eens zo dat u zich er jaren geen zorgen over hoeft te maken. Uiteraard zijn de hoekstenen gemaakt uit een hoogwaardige kwaliteit beton wat er voor zorgt dat het uiterst solide en robuust is.

Wie of wat er ook tegen uw hoekstenen aanbotst het zal absoluut tegen een stootje kunnen. Aangezien beton milieuvriendelijk en recycleerbaar is zult u eindeloos plezier hebben van uw hoekstenen.

Het is voordelig in de aanschaf en de hoekstenen zullen niet gaan verweren ondanks het feit dat ze dag in dag uit zullen worden blootgesteld aan alle weertypes. Uw muurtje zal er niet alleen sierlijker uitzien de bakstenen zullen ook nog eens beter beschermd worden.

Een andere vorm van sierbeton zijn de spuwers die dienst doen als raamdorpel als u bijvoorbeeld van plan bent om een rond kozijn te maken. Die ronde ramen zijn helemaal trendy en het zal uw woning of bedrijfspand net een beetje anders maken dan de rest.

Bekijk van tevoren goed waar u de ronde kozijnen wilt plaatsen en hoeveel spuwers u nodig zult hebben om uw bouwproject te kunnen voltooien. Spuwers zijn een uiterst handig hulpmiddel wat zorgt voor extra stevigheid en omdat de spuwers vervaardigd zijn uit beton zullen ze slijtvast zijn en kunt u er jaren van op aan.

Als u op zoek gaat naar spuwers zult u merken dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en dat er verschillende afmetingen zijn. Vraag eventueel aan een vakman om u te komen helpen of om u het gebruik van de spuwers uit te leggen om problemen te voorkomen.

Het wordt steeds normaler dat we meer geld en tijd besteden aan de verfraaiing van onze woningen of kantoren en beton gaat hierbij een steeds grotere rol spelen. Niet alleen bouwtechnisch zoals betonnen elementen of ondersteuningen maar ook als versiering in de vorm van sierbeton bijvoorbeeld. Eigenlijk kunt u beton wel met alles combineren of het nu gaat om hoekstenen, een mooi betonnen tuinbeeld, spuwers om uw ronde raam te realiseren of het plaatsen van een betonnen brievenbus.

Beton is niet meer weg te denken uit ons leven en mocht u hele speciale wensen hebben op het gebied van beton dan kunt u online speuren naar bedrijven die al uw beton op maat kunnen maken met maatwerk in prefabbeton.