• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zie je een leuk projectvoorbeeld? Klik op de foto en ontdek de toegepaste materialen van Betondingen!

Jumboblokken

✅ Wat zijn jumboblokken?
Jumboblokken zijn stevig uit de kluiten gewassen betonblokken en verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren. In de praktijk worden jumboblokken op vele verschillende manieren gebruikt. Zo komt het bijvoorbeeld voor dat jumboblokken worden gebruikt als tuinafscheidingen, antiramkraak- of bouwplaatsbeveiliging, stootbanden, maar ook in het verkeer zien we het gebruik van jumboblokken steeds vaker terug. Andere benamingen voor jumboblokken zijn biggenruggen en/of varkensruggen. In ieder geval kunnen we je verzekeren dat je met jumboblokken een duurzaam en onderhoudsvrij product in huis haalt voor talloze uiteenlopende situaties. Bekijk nu het complete assortiment aan jumboblokken op onze website.

✅ Wat kan je met jumboblokken?
Bekijk onze inspiratie pagina op de website om te zien wat je allemaal kan doen met jumboblokken.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!