• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Straatzand

Straatzand is een zandsoort welke zich leent om aangebracht te worden onder verschillende soorten bestrating. Een belangrijke vereiste voor deze zandsoort is dat het goed af te rijen is. Dit betekent dat het op een efficiënte manier uitgevlakt kan worden met een lange lat. In principe is het zo dat er vaak naar deze zandsoort wordt verwezen als "zand voor een zandbed". Het spreekt voor zich dat het hierbij helemaal niet specifiek om zand hoeft te gaan. Er kan bijvoorbeeld ook sprake zijn van leem of klei. Hoe dan ook, heb jij behoefte aan straatzand en ben je daarvoor op zoek naar een geschikte partij om dit klapzand af te nemen? Dan zal je al snel tot de conclusie kome dat wij jou hier bij Betondingen perfect van dienst kunnen zijn.

Wat kan je precies van deze zandsoort verwachten?

In eerste instantie is het dus zo dat er gebruik kan worden gemaakt van straatzand onder bestrating. Dit is echter niet alles. Daarnaast is het namelijk zo dat je van deze zandsoort gebruik kan maken om gaten of kuilen mee op te vullen, vandaar ook de naam vulzand. Bovendien is dit ook een zandsoort welke zich uitstekend leent als speelzand voor de kinderen. Het spreekt voor zich dat dit alles ervoor heeft gezorgd dat dit type ophoogzand door de jaren heen ongelofelijk populair is geworden. In een groot aantal tuinen is het dan ook (doorgaans voor verschillende toepassingen) terug te vinden. Wil jij ook graag straatzand gaan bestellen om gebruik van te maken in je tuin? Dan is het zeker de moeite waard om even te kijken wat het aanbod hier bij Betondingen voor jou in petto heeft.

Hoeveel straatzand dient er te worden geplaatst?

Wanneer je bezig bent met het plaatsen van bestrating wordt het aangeraden om daaronder een laagdikte straatzand te voorzien van ongeveer 15 centimeter. Op deze manier kan er niet alleen een stabiele, maar bovendien ook een waterdoorlatende ondergrond worden gerealiseerd. Het zand zal vervolgens worden aangetrild. Dit zorgt ervoor dat het enigszins inzakt en compacter zal worden. Dit aantrillen zorgt ervoor dat het in de praktijk sterk wordt aanbevolen om ongeveer 10 procent meer te kopen van het zand dan je in theorie nodig denkt te hebben.

Keuze uit verschillende hoeveelheden

Bovenstaande brengt ons bij de verschillende hoeveelheden straatzand die aangekocht kunnen worden. Wanneer jij je verdiept in het aanbod hier bij Betondingen zal je kunnen vaststellen dat er verschillende hoeveelheden besteld kunnen worden. Het gaat hierbij concreet om deze opties:

  • Een zak van 20 kilogram;
  • Big bags met 0,25 kubieke meter aan zand;
  • Big bags met 0,50 kubieke meter aan zand;
  • Een big bag zand met 1 kubieke meter aan zand.

Het feit dat wij onze klanten voorzien van verschillende hoeveelheden die aangekocht kunnen worden zorgt er in de praktijk voor dat je te veel hoeft te bestellen. Heb je behoefte aan een kleine hoeveelheid straatzand? Dan kan je deze dus perfect bij ons bestellen. Heb je voor verschillende projecten behoefte aan deze zandsoort en wil je hierdoor een grotere hoeveelheid bestellen? Ook dan bieden wij je hier alle mogelijkheden toe. Bij het kopen van grotere hoeveelheden spreekt het voor zich dat je ook nog eens kan rekenen op nog lagere prijzen door onze staffelkorting.

Een snelle levering nodig van jouw bestelling? Geen probleem

Wanneer je tijdens het uitvoeren van een bepaald karwei behoefte hebt aan straatzand spreekt het voor zich dat je deze graag zo snel mogelijk ter beschikking zal willen hebben. Dat is lang niet altijd bij elke webwinkel mogelijk. Dit is meteen een extra interessante voordeel waar je op kan rekenen hier bij Betondingen. Plaats je tijdens het weekend een bestelling voor (onder meer) straatzand? Dan dien je er rekening mee te houden dat deze bestelling doorgaans op dinsdag wordt afgeleverd.

Liever zelf je bestelling afhalen? Ook dat is mogelijk

Bovenstaande informatie heeft duidelijk gemaakt dat wij jouw bestelling met straatzand altijd zeer snel op de gewenste locatie kunnen afleveren. Dat is echter niet alles. Het spreekt namelijk voor zich dat er ook heel wat mensen woonachtig zijn in de omgeving van Zaltbommel. Bovendien is de kans ook bestaande dat je aan het werken bent op een werf in de buurt. In beide gevallen kan het ook het overwegen waard zijn om je bestelling zelf te komen ophalen. Wanneer je dit graag zou willen doen dien je dit wel even aan te geven bij het plaatsen van je bestelling. Wij zullen er in dit geval voor zorgen dat het straatzand voor je klaarligt.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!