• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betonnen huisnummer

Wanneer je op zoek gaat naar een geschikt materiaal om een huisnummer mee te vormen moet er met een aantal factoren rekening worden gehouden. Zo is er natuurlijk in eerste instantie de zichtbaarheid van het huisnummer vanaf de straat, maar je moet ook denken aan de invloed van het weer op het materiaal waaruit je huisnummer is gemaakt. Veel mensen kiezen voor een kunststof of een RVS huisnummer, maar deze heeft behoorlijk te lijden onder de weersinvloeden met alle gevolgen van dien. Wil jij graag de beschikking hebben over een duidelijk huisnummer welke gedurende een lange tijd een aantrekkelijk onderdeel kan vormen van de uitstraling van je woning? Dan is kijken in de richting van sierbeton van Betondingen in de vorm van een betonnen huisnummer zonder ook maar enige twijfel absoluut een aanrader te noemen!

Een neutrale, maar aantrekkelijke uitstraling

Veel mensen vinden het (terecht) erg belangrijk dat de stijl van hun huisnummer perfect matcht met de uitstraling waar hun huis over beschikt. Op deze manier wordt er namelijk een uniform geheel gecreëerd. Geldt dat ook voor jou? In dat geval zal het je goed doen om te horen dat een betonnen huisnummer eigenlijk perfect kan worden aangebracht op eender welke woning. Of je nu met andere woorden beschikt over een klassieke woonst of je er voor hebt gekozen om een zeer strak huis te realiseren, in beide gevallen zal je kunnen vaststellen dat kiezen voor een betonnen huisnummer steeds een zeer interessante keuze is. Ook huisnummers in de kleur zwart of huisnummers van cortenstaal zullen altijd een uitstekende optie blijven.

Opgewassen tegen de meest extreme weersomstandigheden

Het is algemeen bekend dat de invloeden uit ons weerbeeld een aanzienlijke impact kunnen hebben op de uitstraling evenals de staat van onze woning. Het spreekt dan ook voor zich dat het altijd de moeite waard is om op dit vlak je voorzorgen te nemen. Dit geldt ook zeker voor wat het kopen van een huisnummer betreft. Een betonnen huisnummer laten plaatsen zorgt er voor dat je, je over de impact van het weer eigenlijk geen zorgen hoeft te maken. Beton staat er namelijk om bekend een bijzonder sterk en duurzaam materiaal te zijn waardoor deze gedurende een zeer lange tijd haar meest optimale uitstraling zal weten te behouden. De kans dat bijvoorbeeld een storm of andere invloeden uit het weer jouw betonnen huisnummer zullen verwoesten is dan ook nagenoeg nihil.

Blinde bevestiging voor betonnen huisnummer

Indien je er voor kiest om een betonnen huisnummer te kopen hier bij Betondingen zal je kunnen vaststellen dat er standaard nylon draadeindjes worden meegeleverd. Deze worden aan de achterkant van de cijfers gedraaid. Op deze manier wordt er een blinde bevestiging gerealiseerd wat er voor zorgt dat het betonnen huisnummer ook vrij van de muur kan worden gemonteerd. Bovendien is het ook altijd interessant om te weten dat de huisnummers over een winterhard karakter beschikken. Dit betekent dat ze dus perfect geschikt zijn om buiten te plaatsen. Zo geniet je pas echt van de meest duurzame huisnummers op de markt!

Betonnen huisnummer bestaande uit cijfers en letters

Als je van plan bent om over te gaan tot het kopen van een betonnen huisnummer spreekt het voor zich dat je niet alleen nood zal hebben aan cijfers, maar ook vaak aan letters. Dat is geen enkel probleem. Hier in het aanbod van Betondingen kan je namelijk alle cijfers en letters terugvinden om een huisnummer mee te maken. Dit zorgt er voor dat iedereen er voor kan kiezen om zijn huisnummer kenbaar te maken in beton.

Bestel nu ook jouw betonnen huisnummer!

De bovenstaande informatie heeft ongetwijfeld duidelijk gemaakt dat je kan rekenen op een groot aantal interessante voordelen wanneer je er voor kiest om gebruik te gaan maken van een betonnen huisnummer. Niet alleen beschikken deze huisnummers over een zeer neutrale uitstraling, daarenboven is het ook nog eens zo dat ze over een zeer solide en duurzaam karakter beschikken. Het feit dat een betonnen huisnummer ook winterhard is zorgt er voor dat je ze het hele jaar door met een gerust hart buiten kan laten hangen. Ze zullen hun neutrale en optimale uitstraling niet snel verliezen en je hebt er verder ook nauwelijks omkijken naar. Bovendien zijn er leuke bijpassende items verkrijgbaar zoals een betonnen brievenbus. Ben jij ook wel geïnteresseerd in het kopen van een betonnen huisnummer en/of overige sierbeton producten? Zoek dan niet verder en koop ze nu hier bij Betondingen!

✅ Wat is een betonnen huisnummer?
Een huisnummer van beton is ideaal wanneer je op zoek bent naar een materiaal dat bestand is tegen verschillende weersinvloeden en daarnaast ook nog eens duidelijk te zien is. Onze betonnen huisnummers passen perfect bij ieder type woning. Dus of je nu een betonnen huisnummer op een klassieke of op een moderne woning wilt aanbrengen, het kan allemaal. Bekijk het complete assortiment aan betonnen huisnummers op de website van Betondingen.

✅ Wat kan je met een betonnen huisnummer?
Bekijk onze inspiratie pagina op de website om te zien wat je allemaal kan doen met een betonnen huisnummer.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!