• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betongrind

Betongrind is één van de zaken die je nodig hebt wanneer je van plan bent om zelf beton te gaan maken. Het spreekt voor zich dat je naast dit type grind ook behoefte hebt aan cement en zand. Voor deze grindsoort geldt dat het vrij voordelig is en bestaat uit verschillende kleuren. Het is dan ook eigenlijk een vrij bonte kleurenmix bestaande uit kleuren als wit, bruin, geel en grijs. In de praktijk wordt dit type grind niet alleen maar gemaakt voor het realiseren van beton. Uiteraard is dit wel één van de belangrijkste toepassingen. Hoe dan ook, wil je hier graag meer over ontdekken? Of zou je graag meteen willen overgaan tot het kopen van dit betongrind? In allebei deze gevallen zal je kunnen vaststellen dat wij je hier bij Betondingen perfect van dienst kunnen zijn.

Waar kan je betongrind allemaal voor gebruiken?

Er kan tegenwoordig worden vastgesteld dat zeer veel mensen ervoor kiezen om bij het uitvoeren van bepaalde karweien zelf hun beton te maken. Zoals hierboven aangehaald dien je in dat geval over verschillende bestanddelen te beschikken, waaronder dus betongrind. Ondanks het feit dat dit zeker de vaakst voorkomende toepassing is voor deze grindsoort moet het gezegd dat ze ook voor andere doeleinden kan worden gebruikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Als voordelige bodembedekker;
  • Als drainagegrind.

Heb je dus met andere woorden nog wat van het betongrind over dat je hebt aangekocht? Dan hoeft dat niet meteen een groot probleem te zijn. De kans is immers in de praktijk zeer groot dat je het alsnog zal kunnen gebruiken voor één of meerdere andere karweien die je nog moet uitvoeren. Wel is het aanraden om hier een grindmat, grindplaat of een grindmat met worteldoek onder te leggen.

Hoeveel van dit type grind heb je precies nodig?

De bovenstaande informatie heeft duidelijk aangetoond dat betongrind kan worden gebruikt voor het uitvoeren van tal van verschillende karweien. Het is dus zeker niet alleen maar zo dat je hiermee zelf beton kan maken. Het feit dat je meerdere zaken kan realiseren met dit type grind zorgt er in de praktijk uiteraard voor dat je al snel behoefte kan hebben aan grotere hoeveelheden dan je in eerste instantie zou vermoeden. Wij maken het voor onze klanten mogelijk om dit type grind aan te schaffen in verschillende hoeveelheden. Het gaat hierbij om de volgende:

  • Big bag grind van 0,25 kubieke meter;
  • Big bag grind van 0,50 kubieke meter;
  • Big bag grind van 1 kubieke meter.

Het bovenstaande aanbod zorgt ervoor dat je in de praktijk nooit meer dient te kopen dan je daadwerkelijk nodig hebt. Uiteraard kan het nooit kwaad om extra big bags met grind te kopen, zodat je niet tegen vervelende verrassingen aanloopt. Hoe dan ook, of je nu een groot project hebt waarvoor betongrind is vereist of het slechts gaat om een klein karwei, in beide gevallen zal je kunnen vaststellen dat je de vereiste hoeveelheid perfect kan bestellen hier bij Betondingen. Mocht je behoefte hebben aan andere soorten grind, zoals kasteelgrind (ook wel castle grind genoemd), prachtig Limburgs wit grind, maasgrind of het welbekende boerengrind kan je uiteraard ook bij ons terecht.

Zelf je bestelling komen ophalen? Ook dat is geen enkel probleem

Veel van onze klanten zijn gevestigd of werkzaam in de omgeving van Zaltbommel. Wanneer dat ook geldt voor jou is het uiteraard perfect mogelijk om je aangekochte betongrind en materialen te komen afhalen bij ons in Zaltbommel.

Een snelle levertijd van je is altijd gegarandeerd!

In de praktijk kan er worden vastgesteld dat heel wat projecten vertraging oplopen simpelweg doordat men niet (tijdig) aan bepaalde materialen kan komen. Het spreekt voor zich dat dit ongelofelijk vervelend is. Dat begrijpen wij als geen ander. Vanwege deze reden hanteren wij voor onze klanten altijd zeer snelle leveringstijden. Dit ook wanneer je behoefte hebt aan betongrind.

Een bestelling die wordt geplaatst op werkdagen (uitgezonderd op vrijdag) voor 15:00 wordt de volgende werkdag geleverd. Wil je graag je bestelling op maandag ontvangen? Zorg er dan voor dat deze door ons op vrijdag voor 12:00 wordt ontvangen. Leveringen in het weekend zijn helaas niet mogelijk. Bestellingen die dan worden geplaatst zullen doorgaans op dinsdag worden afgeleverd.

Nog vragen? Dan staat onze klantenservice je graag te woord

De informatie op deze pagina heeft duidelijk gemaakt dat het kopen van betongrind voor het uitvoeren van tal van verschillende karweien de moeite waard kan zijn. Dit gezegd hebbende spreekt het voor zich dat niet iedereen over evenveel ervaring beschikt met bouw gerelateerde werkzaamheden. Het is dan ook best mogelijk dat je nog met een aantal vragen te kampen hebt die je graag beantwoord zou willen zien worden. Dat is geen enkel probleem. Onze deskundige klantenservice geeft je graag een duidelijk antwoord op al jouw vragen. Zo kan je het benodigde betongrind in alle vertrouwen bij ons bestellen.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!