• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Boordstenen

Maat
Hoogte
Kleur

Op het ogenblik dat je van plan bent om te investeren in boordstenen, voor bijvoorbeeld het afwerken van het terras of een oprit is het niet meer dan normaal dat je in eerste instantie vooral stil zal blijven staan bij de visuele kenmerken waar deze boordstenen over beschikken. Toch is er meer. De praktische eigenschappen waar boordstenen over beschikken zijn immers minstens even belangrijk. Heb jij eveneens interesse in het kopen van trottoirbanden en zou je dit graag willen kunnen doen tegen de meest interessante voorwaarden? In dat geval is het beslist een aanrader om even het assortiment met boordstenen hier bij Betondingen.nl van naderbij te bekijken!

Boordstenen zorgen voor een mooie afwerking

Indien je een terras of een oprit gaat realiseren zal je kunnen vaststellen dat de uitstraling er van nooit compleet is zonder boordstenen. Dit heeft alles te maken met het feit dat er alleen op deze manier een echt nette afwerking kan worden bekomen. Deze afwerking kan bovendien geheel worden afgesteld op maat van jouw persoonlijke wensen. Door de jaren heen is het assortiment met boordstenen op de markt dan ook aanzienlijk geëvolueerd en gediversifieerd. Heb je bijvoorbeeld voor een bepaalde vorm of een specifieke kleur? Dan is dat geen enkel probleem meer. Bovendien is het ook zo dat boordstenen in diverse uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Wat dit betreft kan je onder meer denken aan het verschil tussen met name palissades, inritbanden en mini rondobanden. Voor welke optie jij uiteindelijk zal kiezen wordt uiteraard voor het merendeel bepaald door jouw persoonlijke voorkeur(en) zo blijken sommigen dan ook de voorkeur te geven aan onze unieke quadrobanden.

Verkrijgbaar in tal van verschillende afmetingen

Niet alleen dien je er bij het kopen van boordstenen rekening mee te houden dat er verschillende vormen en uitvoeringen verkrijgbaar zijn, wat bovendien ook te denken van het feit dat er gebruik kan worden gemaakt van verschillende afmetingen? Op het ogenblik dat je een strak effect wenst te creëren is het altijd een aanrader om voor al je boordstenen gebruik te maken van dezelfde afmetingen. Ben je eerder een liefhebber van een lekker speels effect? In dat geval wordt het een compleet ander verhaal en kan je zomaar verschillende afmetingen met elkaar combineren. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, welk effect jij uiteindelijk ook voor ogen mag hebben, het is altijd mogelijk om ze te creëren door middel van de boordstenen die zijn terug te vinden in het aanbod hier bij Betondingen.nl.

Bij het kopen van je boordstenen is het ook altijd de moeite waard om stil te blijven staan bij het feit dat de afmetingen eveneens een niet onbelangrijke invloed hebben op het gewicht waarmee je wordt geconfronteerd. Een palissade welke bijvoorbeeld beschikt over een afmeting van 6x40 centimeter heeft bijvoorbeeld een gewicht van amper 4 kilogram. Kies je echter voor zogenaamde rondobanden van 6x25x50 centimeter? Dan loopt het gewicht al snel op richting een 14,4 kilogram, toch flink wat meer. Het gewicht waar boordstenen over beschikken lijkt op het eerste zicht misschien niet zo heel belangrijk, maar dat is het wel. Dit geldt niet in het minst voor de plaatsing. Ondanks het feit dat alle boordstenen die wij verkopen op efficiënte wijze kunnen worden geplaatst moet het ook gezegd dat dit een fysiek belastende opdracht kan zijn. Dien je een groot aantal boordstenen plaatsen? Dan kan een beroep doen op de diensten van enkele vrienden dus wellicht erg interessant zijn.

De praktische voordelen die verbonden zijn aan boordstenen

Ondanks het feit dat we in de inleiding van deze pagina hebben aangegeven dat niet alleen de visuele eigenschappen van boordstenen belangrijk zijn om rekening mee te houden is dit het enige waar we het tot dusver over hebben gehad. Tijd dus om daar verandering in te brengen! In eerste instantie is het plaatsen van boordstenen zoals bijvoorbeeld opsluitbanden van beton van belang omdat ze voorkomen dat de bestrating waarvan sprake is komt te verzakken of gaat verschuiven. In vroegere tijden was dit een zeer vaak voorkomend probleem die niet zelden voor heel wat schade zorgde. Mensen die er vroeger niet voor kozen om boordstenen te gaan gebruiken konden bijvoorbeeld geconfronteerd worden met een verzakking van de oprit. Het is onnodig om te zeggen dat jij dit probleem koste wat het kost zal willen voorkomen.

Het belang van boordstenen mag in het bijzonder in Nederland niet worden onderschat. De reden hiervoor is terug te vinden in het natte klimaat waar ons land over beschikt. Elk jaar opnieuw krijgen we een behoorlijke portie regen te verwerken waardoor deze ontegensprekelijk een invloed heeft op de ondergrond. Het gevolg van de frequente regenval is dat de grond niet alleen erg nat, maar zelfs drassig kan gaan worden waardoor bestrating in een mum van tijd kan komen te verschuiven of verzakken. Het gebruik van boordstenen roept dit een halt toe waardoor je terug op beide oren kan slapen. Wil jij liever geen gebruik maken van boordstenen omdat je vreest dat er aan het kopen van deze stenen altijd een stevige kostprijs is verbonden? Ook dan hebben we goed nieuws voor jou, want boordstenen zijn ook op vlak van aankoopprijs werkelijk zeer interessant te noemen!

Let op voor de fundering bij het plaatsen van boordstenen!

Gebruikmaken van boordstenen bij met name je terras of de oprit is dus altijd een goed idee, maar toch is het van belang om met een aantal aspecten rekening te houden. Buiten de vorm en de kleur moet je namelijk ook goed kijken naar de fundering waarvan sprake is. Het realiseren van een geschikte fundering voor jouw boordstenen is altijd een must, althans wanneer je er na plaatsing van de boordstenen zeker van wil zijn dat je niet met problemen wordt geconfronteerd. Een ontoereikende fundering zou er bijvoorbeeld mogelijks voor kunnen zorgen dat je terras alsnog gedeeltelijk komt te verzakken. Twijfel je of jouw fundering wel of niet geschikt is voor de plaatsing van je boordstenen? Dan is het altijd de moeite waard om even te overleggen met een vakman!

Bestel nu ook jouw boordstenen hier bij Betondingen.nl!

Het mag na het lezen van bovenstaande alvast duidelijk zijn dat het afwerken van je toilet en / of oprit met behulp van boordstenen een absolute must is. Bovendien is dit voor iedereen op financieel vlak zeer toegankelijk door de scherpe kostprijs waar boordstenen over beschikken. Het ruime en gevarieerde assortiment hier bij Betondingen.nl zorgt er bovendien voor dat er altijd boordstenen kunnen worden aangekocht die uitstekend in lijn zullen liggen met jouw vooropgestelde verwachtingen. Ben jij ook van plan om te investeren in boordstenen en ben je nog op zoek naar een geschikte partij om deze bij aan te schaffen tegen de best mogelijke prijs? Zoek dan niet verder en koop jouw boordstenen vandaag nog hier bij Betondingen.nl!

✅ Wat zijn boordstenen?
Boordstenen worden gebruikt om een mooie afwerking te realiseren van een oprit of een terras. Naast dat boordstenen over een visuele functie beschikken, hebben boordstenen ook nog een praktische functie. Door gebruik te maken van boordstenen voorkom je namelijk dat de toegepaste bestrating niet komt te verzakken of zal gaan verschuiven. In Nederland hebben we te maken met een nat klimaat, waardoor het gevaar van verzakking of verschuiving van de bestrating altijd op de loer ligt. Voorkom dit door boordstenen aan te schaffen via Betondingen.

✅ Wat kan je met boordstenen?
Bekijk onze inspiratie pagina op de website om te zien wat je allemaal kan doen met boordstenen.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!