• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betonnen bloembakken

Maxiflor bloembak antraciet
Maxiflor bloembak bruin
Bloembak vierkant Oud Hollands antraciet
Bloembak beton vierkant
Bloembak conisch
Bloembak rechthoek
Bloembak vierkant
Bloembak rechthoek met voet
Bloembak vierkant XL
Bloembak vierkant XL met voet
Bloembak rechthoek met 2 voeten
Bloembak beton vierkant XL

Betonnen bloembakken

Van bloemen en planten worden mensen blij en ze geven ons energie. U zult merken dat als u voldoende bloemen en bomen om u heen heeft dat u het fijner vindt om langer en vaker lekker buiten te genieten van het weer en het mooie uitzicht. Om ervoor te zorgen dat al deze bloemen netjes staan in uw tuin en om het huis en dat u deze gemakkelijk kunt verzorgen is het verstandig om ze te planten in betonnen bloembakken.

De betonnen bloembakken kunnen het hele jaar door buiten blijven staan; zelfs onder zware weersomstandigheden zoals bijvoorbeeld vorst. De planten en bloemen zullen goed groeien in de betonnen bloembakken omdat beton ook een natuurlijk materiaal is en dus ademt.

U kunt online zelf bekijken welke modellen en afmetingen het beste passen in uw buitenomgeving want combineren met beton kan eindeloos. U kunt kiezen voor een hoge en smalle bak als u beschikt over een kleine ruimte zoals bijvoorbeeld een balkon of juist voor een paar grote dezelfde betonnen bloembakken om een scheiding mee te maken tussen een tuin en een terras.

U kunt per seizoen bekijken wat voor een soort bloemen en planten u plaatst in de betonnen bloembakken afhankelijk van de sfeer die u op dat moment wilt bereiken in uw tuin. In het voorjaar kunnen dit hele kleurrijke aanwezige bloemen zijn terwijl het zo rond het einde van het jaar ook heel sfeervol kan zijn om wat kleine dennenboompjes met verlichting in uw betonnen bloembakken te plaatsen. U heeft volop mogelijkheden met deze bloembakken die relatief goedkoop zijn in de aanschaf en die een extreem lange levensduur hebben.

Uw betonnen bloembakken kunt u gemakkelijk online bestellen zodat u zeker weet dat u ze onbeschadigd op de juiste plek in huis krijgt. Online kunt u de verschillende soorten bekijken en als u de bakken wilt personaliseren dan heeft u voldoende opties met bijvoorbeeld betonverf, mozaïek of speciale middelen om beton mee te bewerken. Puur natuur kan natuurlijk ook. De keuze is geheel aan u!

Een bloembak beton is Duurzaam en Recyclebaar geschikt voor een gezond Milieu.