• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betonnen bloembakken

Mensen houden van bloemen. Ze geven niet alleen kleur aan bijvoorbeeld een tuin of oprit, daarnaast worden we er ook lekker vrolijk van. Op het ogenblik dat jij ook graag wil kunnen genieten van de bijzondere charme die bloemen uitstralen zal je echter ook moeten nadenken over het kopen van bepaalde bloembakken. Tegenwoordig zijn dergelijke bloembakken verkrijgbaar in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Steeds vaker geven mensen er echter de voorkeur aan om over te gaan tot het kopen van betonnen bloembakken en ze weten goed waarom. Niet alleen staan dergelijke bloembakken er om bekend zeer duurzaam te zijn, daarnaast kan je ze ook niet zomaar even meenemen. Ook wanneer je met andere woorden aan de straatkant mooie bloemen wenst te planten bieden deze betonnen bloembakken de perfecte uitkomst!

Betonnen bloembakken kunnen altijd buiten blijven staan

Menig aantal bloembakken die je aankoopt zijn gemaakt van materialen die niet (goed) zijn opgewassen tegen de weerelementen. Dit betekent dat ze ofwel niet zomaar het volledige jaar buiten kunnen blijven staan ofwel dat ze al snel een behoorlijk deel van hun uitstraling verliezen. Beide zaken zijn uiteraard niet bepaald interessant te noemen. Door te kiezen voor betonnen bloembakken hoef je met geen van deze beide nadelen rekening te houden. Beton is een zeer solide materiaal welke ook nog eens erg duurzaam is waardoor ze perfect is opgewassen tegen de meest zware weersomstandigheden zoals vorst. Bovendien zal je kunnen vaststellen dat beton een materiaal is welke zeer onderhoudsvriendelijk is. Ook op dit vlak hoef je, je dan ook geen zorgen te maken, je zal er niet of nauwelijks omkijken naar hebben. Hiernaast is het overigens ook mogelijk om zelf aan de slag te gaan met een betonnen bloembak maken.

Gemaakt van een op en top natuurlijk materiaal

Veel mensen weten het niet, maar beton is een natuurlijk materiaal. Dit betekent dat ze ook ademt waardoor ze bijzonder geschikt is voor het realiseren van bloembakken. Het ademende karakter waar beton over beschikt zal er namelijk voor zorgen dat je bloemen en planten op fenomenale wijze kunnen groeien. Een bijkomend voordeel is bovendien terug te vinden in het feit dat beton een zeer veelzijdig en neutraal product is waardoor ze kan worden gecombineerd met de meest uiteenlopende bloemen en planten. Naar welke exemplaren je voorkeur dus met andere woorden ook uit mag gaan, het gebruik van betonnen bloembakken behoort altijd zonder enig probleem tot de mogelijkheden.

Inzetbaar op de meest uiteenlopende plaatsen

De veelzijdigheid waar betonnen bloembakken over beschikken is eveneens terug te vinden in de plaatsen waar ze allemaal neergezet kunnen worden. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een betonnen bloembak neer te zetten op een balkon, maar daarnaast is het eveneens mogelijk om er een afscheiding mee te creëren tussen je tuin en het terras. Je zou er bovendien ook voor kunnen kiezen om als afscheiding het gebruik van betonnen bloembakken te combineren met andere vormen van sierbeton uit ons assortiment. Wil je zorgen voor een extra opvallende eye-catcher? Dan is ook het plaatsen van één van onze prachtige tuinbeelden bij je betonnen bloembakken zeker en vast een aanrader te noemen.

Verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren

Neem je een kijkje in het aanbod met betonnen bloembakken hier bij Betondingen? Dan wordt het al snel duidelijk dat deze kunnen worden aangekocht in tal van uiteenlopende vormen en kleuren. Ben je iemand die vooral een liefhebber is van antraciet of geef je eerder de voorkeur aan bruin? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn onze bloembakken van beton eveneens verkrijgbaar in diverse afmetingen. Ben je eerder op zoek naar een bescheiden exemplaar om ergens een mooie, fleurige afwerking te voorzien of wil je graag een volledige zone zoals bijvoorbeeld je terras afzetten met behulp van bloembakken die zijn gemaakt van beton? Het is allemaal geen enkel probleem hier bij Betondingen!

Voordelig in aankoop en toch een zeer lange levensduur

De sterk gestegen populariteit van onder meer betonnen bloembakken is voor een niet onbelangrijk deel te wijten aan het feit dat het hier een materiaal betreft welke weliswaar voordelig is in aankoop, maar toch over een uitstekende levensduur beschikt. Zoals reeds eerder op deze pagina aangegeven gebeurt het niet zelden dat mensen haast verplicht zijn om jaarlijks een deel van hun bloembakken te vervangen. Dat is zonde, want je hebt er wellicht een behoorlijke som geld in geïnvesteerd. Dat geldt nooit voor bloembakken die zijn gemaakt van beton. In eerste instantie kan je ze reeds kopen tegen een voordelig prijskaartje, maar daarnaast is ook een uitstekende levensduur steevast gegarandeerd. Zo sla je twee vliegen in één klap!

Het personaliseren van je betonnen bloembak? Absoluut!

Ondanks het feit dat de strakke uitstraling waar beton standaard over beschikt bij zeer veel mensen in de smaak valt betekent dit niet dat er ook geen andere afwerkingsmogelijkheden voor handen zijn, in tegendeel. Indien je een kijkje neemt in ons assortiment hier bij Betondingen zal het bijvoorbeeld al snel duidelijk worden dat je er ook voor kan kiezen om bijvoorbeeld een afwerking te voorzien met behulp van een speciale betonverf of mozaïek. Op deze manier kan er voor worden gezorgd dat al jouw betonnen bloembakken niet alleen een persoonlijke touch krijgen, maar bovendien ook nog eens veel beter aansluiten op de uitstraling waar je tuin of oprit over beschikt.

Koop jouw betonnen bloembakken nu hier bij Betondingen!

Na het lezen van de informatie op deze pagina mag het duidelijk zijn dat er aan het kopen van bloembakken van beton zeer veel interessante voordelen verbonden zijn. Niet alleen zal je kunnen vaststellen dat deze bloembakken er lekker strak uitzien waardoor ze overal tot hun recht komen, daarnaast is het ook nog eens zo dat ze opvallend voordelig zijn om aan aan te schaffen. Ondanks de zeer scherpe aankoopprijs hoef je op geen enkel vlak in te boeten op vlak van levensduur, in tegendeel. We kunnen met recht en rede stellen dat betonnen bloembakken tot de meest duurzame behoren die op de markt verkrijgbaar zijn. 

✅ Wat zijn betonnen bloembakken?
Ben jij op zoek naar een bloembak die het hele jaar buiten kan blijven staan? Dat zit je zeker goed met de betonnen bloembakken van Betondingen. Deze bloembakken van beton zijn zeer duurzaam en opgewassen tegen verschillende weersinvloeden, maar daarnaast zijn ze ook niet gemakkelijk mee te nemen door een ander. Deze combinatie zorgt ervoor dat jij zonder zorgen kan genieten van de bloembakken in je (voor)tuin. Het aanbod van Betondingen bestaat uit betonnen bloembakken in allerlei vormen en kleuren. Bekijk onze website voor een compleet overzicht van de bloembakken van beton in ons assortiment.

✅ Wat kan je met betonnen bloembakken?
Bekijk onze inspiratie pagina op de website om te zien wat je allemaal kan doen met betonnen bloembakken.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!