• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Basalt split

In ongelofelijk veel tuinen, maar ook bij een groot aantal opritten wordt er gebruik gemaakt van basalt split. De hardheid waar dit materiaal over beschikt zorgt ervoor dat het zich uitstekend leent voor menig aantal toepassingen. Zo kan je er niet alleen gebruiken in de tuin, maar ook voor het aanleggen van parkeerplaatsen en voor het realiseren van opritten. Voor dit materiaal geldt dat het over drukvaste eigenschappen beschikt. Deze eigenschappen zorgen er uiteraard voor dat het materiaal prima opgewassen is tegen zware belasting. Ben jij om wat voor reden dan ook op zoek naar basalt split? Dan ben je hier bij Betondingen zeker aan het goede adres. Bekijk in dit geval ook direct even onze andere big bags met split, zoals Icy Blue split.

Waar wordt basalt split voor gebruikt?

Er kan in de praktijk worden vastgesteld dat basalt split voor heel wat uiteenlopende toepassingen kan worden gebruikt. In eerste instantie is het bijvoorbeeld een zeer populair materiaal voor het realiseren van een mooi, sfeervol tuinpad in je tuin. Dat is echter niet alles. Daarnaast zou je er namelijk ook perfect parkeerplaatsen mee kunnen aanleggen. De hardheid evenals kleurvastheid waar dit materiaal over beschikt zorgt ervoor dat het zich prima leent voor oppervlakken die worden geconfronteerd met een zware belasting. Denk hierbij dan niet alleen aan de aangehaalde parkeerplaatsen, maar ook aan bijvoorbeeld de oprit van je woning. Let wel, wanneer je van plan bent om dit materiaal voor bovenstaande toepassingen te gebruiken zal je ook een fundering moeten realiseren. Dat spreekt echter voor zich. In ieder geval zorgen zowel de praktische eigenschappen als de uitstraling van basalt split ervoor dat het perfect voor heel veel toepassingen kan worden gebruikt.

Een bijzonder natuurproduct

Er wordt in de praktijk naar basalt split verwezen als een bijzonder natuurproduct. Het hoeft dan ook zeker niet te verbazen dat dit materiaal inmiddels al vele jaren wordt gebruikt om met name tuinen te voorzien van een unieke sfeer evenals een zeer aantrekkelijke uitstraling. Dit gesteente brengt in de praktijk immers een groot aantal verschillende voordelen met zich mee. Deze voordelen zorgen ervoor dat het de investering altijd meer dan waard is. De praktische voordelen zijn je inmiddels wellicht al bekend. Wist je echter ook dat de steentjes niet zullen verkleuren? Voor heel wat materialen waar behoorlijk voor moet worden geïnvesteerd geldt dat deze na verloop van tijd hun oorspronkelijke uitstraling verliezen. Dat is niet het geval bij basalt split. Dit materiaal blijft haar authentieke uitstraling altijd behouden. Het spreekt voor zich dat dit ervoor zorgt dat investeren in dit materiaal zowel gunstig is voor zowel de korte als de lange termijn.

Wat zijn de voordelen waar je op kan rekenen?

In het bijzonder wanneer mensen op zoek zijn naar materialen om buitenshuis te gaan gebruiken is het belangrijk om goed na te denken over de eisen waarover dit materiaal dient te beschikken. Je mag immers niet vergeten dat de materialen die buiten worden gebruikt worden blootgesteld aan verschillende weersinvloeden. Het is mede vanwege deze reden dat veel materialen al snel zullen verkleuren. Zoals eerder op deze pagina aangegeven geldt dat echter niet voor basalt split. Dit gezegd hebbende zijn er ook nog heel wat andere voordelen verbonden aan dit materiaal, namelijk:

  • Het kan worden aangekocht in verschillende kleuren;
  • Het materiaal beschikt over uitstekende drukvaste eigenschappen;
  • Het kan voor heel wat verschillende toepassingen worden gebruikt;
  • Basalt split is voordelig te kopen.

Voor heel wat veelzijdige materialen die over prima eigenschappen beschikken geldt dat deze over een vrij hoge aankoopprijs beschikken. Ook dit is iets waar je niet voor hoeft te vrezen bij de keuze voor basalt split. Dit type materiaal beschikt over een toegankelijk prijskaartje, waardoor het zonder probleem in het merendeel van de tuinen en opritten kan worden toegepast. Wel is het in dit geval altijd belangrijk om gebruik te maken van splitplaten. Ook het feit dat dit materiaal kan worden aangekocht in verschillende kleuren speelt uiteraard perfect in op de wens die bestaat van heel wat mensen. In ieder geval mag het duidelijk zijn, dit is absoluut een materiaal dat het overwegen waard is bij het aanleggen van een tuin en/of oprit.

Waarom kopen bij Betondingen?

Basalt split is uiteraard te koop bij menig aantal verschillende partijen. Waarom zou je er dan precies voor moeten kiezen om deze aan te schaffen hier bij Betondingen? Daar kunnen we verschillende goede redenen voor aanhalen. In eerste instantie is het zo dat wij onze klanten verzekeren van een lage aankoopprijs. Hiernaast profiteer je uiteraard van andere gunstige voorwaarden.

Naast bovenstaande is het namelijk zo dat wij bij Betondingen onze klanten ook altijd een zeer korte leveringsduur aanbieden. In ieder geval mag het duidelijk zijn, er bestaan heel wat goede redenen om de basalt split te kopen hier bij Betondingen.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!