• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Paalmutsen vierzijdig aflopend sierrand + gat

Heerlijk genieten van je tuin doe je niet alleen overdag, maar natuurlijk ook in de avond. De tuin is een heerlijke plek om te verblijven wanneer de zon is ondergegaan. Verlichting buiten is hierbij onmisbaar. Er zijn veel verschillende soorten tuinverlichting te koop, die elk op een eigen wijze een bepaalde sfeer in jouw tuin kunnen creëren.

Het is dus raadzaam om goed van tevoren te bedenken hoe je jouw tuin wilt verlichten en welke uitstraling jij aan jouw tuin wilt geven. Maar er zijn ook andere zaken waar je rekening mee kunt houden. Misschien heb je al pilaren of kolommen in je tuin en zou je ze multi-functioneel kunnen maken door er paalmutsen vierzijdig aflopend sierrand + plat stuk met gat voor lamp op te zetten. Ook vlakke paalmutsen, maar vlakke paalmutsen met een gat van Betondingen kunnen in dit geval natuurlijk een uitstekende optie zijn.

Buitenverlichting in een tuin of op een dakterras is handig en draagt bij aan de sfeer buiten. In de zomer is het erg handig om lampen buiten te hebben. Als het warm genoeg is om in de avond buiten te zitten is het wel zo handig om wat te kunnen zien. Als je door je tuin wil lopen of in de avond je tuin wil kunnen bekijken is een paalmuts vierzijdig aflopend sierrand met gat voor lamp op te zetten een echte must.

Buitenlampen

Er zijn verschillende soorten buitenlampen voor deze paalmutsen. Buitenverlichting is een belangrijk onderdeel van je tuin. Het maakt dat je ’s avonds langer in je tuin kunt zitten en het brengt meteen sfeer. Ook maakt tuinverlichting je tuin in de avond leuker om naar te kijken en van te genieten.

Door een paalmuts vierzijdig aflopend sierrand + plat stuk met gat voor lamp op te zetten op de juiste plek kun je bepaalde gedeelten van de tuin mooi uitlichten. Maar verlichting heeft ook de rol om je de weg te wijzen in de avond in je tuin. Met tuinverlichting geeft je een extra dimensie aan je tuin. Hierbij zijn er verschillende mogelijkheden. Zo zijn er de traditionele tuinlampen, zonne-energie tuinlampen en LED-tuinlampen. 

De zonne-energie tuinverlichting zie je steeds meer om je heen. Een groot voordeel van zonne-energie is dat je hiervoor geen elektrakabels hoeft aan te leggen. De zonne-energie tuinverlichting werkt volledig op zonne-energie en heeft hierdoor een andere voeding nodig. De ontwikkeling van dit soort verlichting is de laatste jaren erg verbeterd, waardoor je ook in de winter of op bewolkte dagen gewoon verlichting hebt Laat je altijd wel goed voorlichten in de winkel, want niet alle lampen kunnen in de paalmuts vierzijdig aflopend sierrand + plat stuk met gat voor lamp gezet worden.

LED-tuinverlichting is de laatste twee jaar sterk in ontwikkeling en zal zich de aankomende periode ook verder blijven ontwikkelen. Het grote voordeel van LED-verlichting is, dat het heel erg energiezuinig is. Daarnaast hebben de LED-lampen ook een langere levensduur, waardoor het op de lange termijn minder kosten met zich mee brengt. LED-tuinverlichting is in meerdere kleuren verkrijgbaar, waardoor je de tuin de uitstraling kunt geven die bij je past. Laat je ook hier weer goed voorlichten of de paalmutsen vierzijdig aflopend sierrand + plat stuk met gat voor lamp op te zetten hiervoor geschikt zijn.

Meer paalmutsen ontdekken?

Naast bovenstaande paalmutsen vierzijdig aflopend sierrand + gat spreekt het voor zich dat je binnen de webwinkel van Betondingen kunt rekenen op diverse andere varianten. Hierbij kan je onder andere denken aan: paalmutsen vierzijdig aflopend inclusief bol, inclusief sierrand en bol en vlakke paalmutsen met een bol.

✅ Wat zijn paalmutsen?
Paalmutsen worden ook wel betonpetten, penantafdekkers, schoorsteenplaten, betonhoedjes of afdekplaten genoemd. Paalmutsen zijn in principe niets anders dan een afdakje voor op een paal om deze sierlijk te maken en te beschermen tegen de verschillende weersinvloeden van ons land. Paalmutsen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten en wij kunnen je dan ook verzekeren dat je voor iedere paal een geschikt afdakje te vinden is. Houdt bij de aanschaf van een paalmuts wel rekening met de omvang van de paal. Bekijk nu het complete assortiment aan paalmutsen op de website van Betondingen.

✅ Wat kan je met paalmutsen?
Bekijk onze inspiratie pagina op de website om te zien wat je allemaal kan doen met paalmutsen.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!