• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Fietsbeugels

Fietsenbeugel van beton, diagonaal
Fietsenbeugel van beton, recht

Fietsbeugels

In Nederland staan we erom bekend dat we vaker de fiets dan de auto pakken en als u dan een mooie fiets heeft is het natuurlijk wel fijn als deze netjes geparkeerd kan worden. Door gebruik te maken van een fietsenbeugel zal uw fiets altijd stabiel staan en niet omvallen door een stevige wind of door een voetganger of een hond die de fiets per ongeluk aanstoot.

Fietsenbeugels zorgen ervoor dat ieder type fiets snel en gemakkelijk gestald kan worden en dat het rijwiel beter beschermd is tegen diefstal. Een fietsbeugel kunt u gemakkelijk verwerken in het straatwerk en door bijvoorbeeld het voorwiel met een stevig fietsslot vast te maken aan de fietsbeugel maken fietsendieven geen enkele kans meer.

De fietsbeugels zijn ook geschikt om kinderfietsen in te stallen en zullen prachtig staan in iedere omgeving. Door de hoge kwaliteit van de materialen waar de fietsbeugels van zijn vervaardigd zullen ze jarenlang mee gaan en met gemak tegen een stootje kunnen.

Er zijn verschillende soorten fietsbeugels verkrijgbaar en afhankelijk van de hoeveelheid ruimte die u heeft kunt u kijken welk systeem het beste bij u past. De fietsbeugels Recht zullen bijvoorbeeld uw rijwielen netjes recht naast elkaar neerzetten terwijl de fietsbeugels Diagonaal ervoor zullen zorgen dat de fietsen diagonaal komen te staan wat handig is als u de fietsen wilt parkeren op een klein oppervlak en er nog voldoende loopruimte over moet blijven.

Het netjes en veilig parkeren van fietsen is belangrijk en daarom plaatsen steeds meer scholen, instellingen, ziekenhuizen, zwembaden en bijvoorbeeld winkelcentra of bibliotheken fietsbeugels om aan te moedigen dat steeds meer mensen de auto laten staan wat beter is voor het milieu en om tegelijkertijd hun klanten een stukje service te bieden door ervoor te zorgen dat de rijwielen netjes en veilig gestald kunnen worden. Natuurlijk zijn de fietsbeugels ook uitermate geschikt voor particulier gebruik.