Betondingen kiest voor nieuwe Iveco Hi-Matic met euro 6 motor

Betondingen is continue bezig met het verbeteren van haar dienstverlening. Dit doen we op verschillende vlakken, onder meer door te investeren in nieuwe voertuigen die we kunnen inzetten voor leveringen. Ook nu weer heeft Betondingen geïnvesteerd in een waardevolle aanvulling voor haar machinepark. Het gaat hierbij om de IVECO Daily 35C18 Hi-Matic. Dit fantastische voertuig is uitgerust met een autolaadkraan en maakt het mogelijk om op milieuvriendelijke en zuinige wijze onze werkzaamheden uit te voeren.

Fietsenbeugels, meer veiligheid voor uw fiets!

Nederlanders staan er om bekend altijd wanneer mogelijk de fiets te nemen en de auto gewoon lekker thuis te laten staan. Omwille van deze reden kiezen veel Nederlanders er dan ook voor om een echt mooie en kwalitatieve fiets te kopen. Een dergelijke fiets kost evenwel vaak heel wat geld waardoor u de beschikking zult willen kunnen hebben over een degelijke vorm van veiligheid. Fietsenbeugels kunnen op dit vlak de perfecte oplossing betekenen. Door gebruik te maken van fietsenbeugels wordt er namelijk niet alleen voor gezorgd dat uw fietsen altijd mooi stabiel blijven staan, daarnaast kunnen ze ook niet zomaar meer omvallen wanneer er een hond tegenaan loopt of er bijvoorbeeld een krachtige wind komt opzetten. Bent u eveneens geïnteresseerd om één of misschien zelfs meerdere fietsenbeugels in huis te halen? Lees dan snel verder en ontdek alle interessante voordelen die verbonden zijn aan het gebruik van fietsenbeugels.

Kant en klare fundering met betonpoeren

Het voorzien van een fundering voor uw bouwwerken hoeft geen complexe opdracht te zijn, in tegendeel. Hier bij Betondingen.nl maken we het voor onze klanten mogelijk om een keuze te maken uit verschillende betonpoeren. Een betonpoer doet in de bouw dienst als een ondersteunende fundering die als functie heeft om krachten uit een bouwwerk over te dragen op de ondergrond. Het gebruik van een betonpoer heeft echter nog een veel diverser karakter. Ze kan dan ook uitstekend worden toegepast als opwaai- of stormanker. Bent u op zoek naar mogelijkheden om een kant en klare fundering te realiseren voor uw bouwwerk? In dat geval zetten we in dit artikel alvast graag even de verschillende mogelijkheden met betrekking tot het gebruik van betonpoeren voor u op een rijtje.

Ontdek de verschillende soorten beton

Wanneer u wenst te werken met beton is het altijd van belang om er rekening mee te houden dat er op de markt verschillende soorten beton zijn terug te vinden. We onderscheiden op dit vlak de gewone betonmortel van het snelbeton evenals metselmortel. Bent u van plan om gebruik te maken van beton, maar weet u niet goed welke uitvoering voor u nu precies het meest geschikt is? Lees dan snel verder en ontdek in dit blogartikel welke verschillende soorten beton er op de markt zijn terug te vinden.

Ronde poefs beton, praktisch en uiterst veelzijdig

Bent u op zoek naar een efficiënte, maar toch mooi uitziende mogelijkheid om ongewenst parkeergedrag te voorkomen? Wilt u een dergelijke oplossing combineren met bijvoorbeeld meer comfort en gebruiksgemak op een parking? In al deze verschillende gevallen kan het interessant zijn om er voor te kiezen om gebruik te maken van een ronde poef van beton. Ronde poefs beton zien er namelijk niet alleen aantrekkelijk uit, daarnaast kunnen ze ongewenst parkeergedrag probleemloos een halt toeroepen. We zien ze bovendien ook steeds vaker opduiken op niet alleen schoolpleinen, maar ook in winkelcentra. Wilt u graag ontdekken wat deze poefs van beton nu precies zo bijzonder maakt? Lees dan snel verder en u komt er alles over te weten in dit interessante blogartikel.