Betondingen in 2018 naar 7x grotere locatie!

Betondingen heeft door de jaren heen de reputatie opgebouwd van een uitstekende leverancier van (prefab) betonproducten te zijn. Dit is niet alleen te wijten aan het zeer uitgebreide assortiment, maar ook aan de scherpe prijzen die door ons worden gehanteerd. Welke (prefab) betonproducten onze klanten ook nodig hebben, wij kunnen ze steeds de meest interessante oplossing voorschotelen. Betondingen is echter een bedrijf welke nooit tevreden is met zichzelf. Dit betekent dat we continue ons aanbod blijven verbeteren en onze dienstverlening naar een hoger niveau blijven tillen. Ook voor het jaar 2018 staat er dan ook heel wat te gebeuren. Wil jij graag te weten komen hoe Betondingen in 2018 jou als klant nog beter van dienst kan zijn? Lees dan snel verder en ontdek het vernieuwde Betondingen!

Betondingen® heeft een eigen bedrukte vrachtwagen trailer

Betondingen werkt continue aan het verbeteren van haar naambekendheid. We proberen dit op verschillende manieren en via deze meerdere kanalen te realiseren. Het verbeteren van onze naambekendheid proberen we onder meer te doen door gebruik te maken van een eigen, bedrukte vrachtwagen trailer. Dit gebeurt in samenwerking met G. van Doesburg. Door een eigen bedrukte trailer in te zetten zorgen we er voor dat er een groot aantal potentiële klanten in één keer voor het eerst in aanraking komen met ons bedrijf. Via deze weg kunnen we dan ook onze onderneming structureel verder uitbouwen en onze klanten nog beter van dienst zijn.

Betondingen® is lid van Inkoopgilde

Betondingen is een bedrijf welke zich heeft gespecialiseerd in de verkoop van kwalitatieve (prefab) betonproducten. Door de jaren heen heeft het bedrijf een assortiment samengesteld bestaande uit de meest uiteenlopende betonproducten welke door verschillende vakmensen kunnen worden gebruikt en verwerkt. Dit geldt natuurlijk niet in het minst voor hoveniers. Zij combineren steeds vaker hun werkzaamheden en leggen bijvoorbeeld ook de bestrating in tuinen of werken samen met een bestrater. Omdat Betondingen in hoveniers waardevolle partners ziet heeft ze er voor gekozen om zich lid te maken van de Inkoopgilde. Op deze manier kan het bedrijf haar assortiment met betonproducten op nog efficiëntere wijze tot bij de klant brengen.

Betondingen® kiest voor nieuwe Iveco Hi-Matic met euro 6 motor

Betondingen is continue bezig met het verbeteren van haar dienstverlening. Dit doen we op verschillende vlakken, onder meer door te investeren in nieuwe voertuigen die we kunnen inzetten voor leveringen. Ook nu weer heeft Betondingen geïnvesteerd in een waardevolle aanvulling voor haar machinepark. Het gaat hierbij om de IVECO Daily 35C18 Hi-Matic. Dit fantastische voertuig is uitgerust met een autolaadkraan en maakt het mogelijk om op milieuvriendelijke en zuinige wijze onze werkzaamheden uit te voeren.

Fietsenbeugels, meer veiligheid voor uw fiets!

Nederlanders staan er om bekend altijd wanneer mogelijk de fiets te nemen en de auto gewoon lekker thuis te laten staan. Omwille van deze reden kiezen veel Nederlanders er dan ook voor om een echt mooie en kwalitatieve fiets te kopen. Een dergelijke fiets kost evenwel vaak heel wat geld waardoor u de beschikking zult willen kunnen hebben over een degelijke vorm van veiligheid. Fietsenbeugels kunnen op dit vlak de perfecte oplossing betekenen. Door gebruik te maken van fietsenbeugels wordt er namelijk niet alleen voor gezorgd dat uw fietsen altijd mooi stabiel blijven staan, daarnaast kunnen ze ook niet zomaar meer omvallen wanneer er een hond tegenaan loopt of er bijvoorbeeld een krachtige wind komt opzetten. Bent u eveneens geïnteresseerd om één of misschien zelfs meerdere fietsenbeugels in huis te halen? Lees dan snel verder en ontdek alle interessante voordelen die verbonden zijn aan het gebruik van fietsenbeugels.