Betonnen buitenkeuken zelf maken

Wanneer het zonnetje zich laat zien begint het bij veel mensen weer te kriebelen. We willen namelijk ieder zonnestraaltje meepikken en dus kan het buitenleven weer beginnen! Vaak heb je wel een grote buitentafel waaraan je lekker met elkaar buiten kunt eten. Maar, om te koken moet je meestal toch echt naar binnen. De oplossing hiervoor is een echte buitenkeuken! Vaak wordt er gedacht dat een buitenkeuken maken lastig en duur is. Maar, het tegendeel is waar. Vooral de betonnen buitenkeuken kun je vrij gemakkelijk en snel opzetten. Door gebruik te maken van de juiste materialen en elementen sta jij binnenkort lekker in het zonnetje te koken!

Houtopslag maken met beton

Een heerlijke haard geur, een mooi kleurenspel, knappend hout en de warmte op je gezicht, de open haard is het middelpunt van warmte en sfeer. Zeker tijdens koudere dagen is het voor de open haard prima vertoeven. Staren in de vlammen, een boek lezen of met vrienden een borreltje drinken bij het vuur. De romantiek en nostalgie van een haard zorgt ervoor dat deze wint aan populariteit. Steeds meer huizen pronken met een mooie, gezellige maar vooral ook warme sfeerhaard in de woonkamer. Voor een haard heb je echter ook haardhout nodig, en veel ook! Zeker op een koude winteravond kan er heel wat hout doorheen gaan. Daarom is een houtopslag maken in je tuin onoverkomelijk. Wist je dat U elementen bij uitstek geschikt zijn voor het maken van een houtopslag? In dit blog helpen wij je graag op weg om dit voor elkaar te krijgen.

Betondingen staat op de BouwBeurs 2019

De BouwBeurs in Utrecht komt er weer aan! Natuurlijk is Betondingen ook van de partij. Voor ons is dit zelfs één van de leukste beurzen van het jaar. Je kunt bij ons langskomen voor een praatje over ons en onze producten. Daarnaast willen we vol trots ons assortiment prefab betonpoeren tentoonstellen. Daarom nodigen wij je graag uit om gezellig langs te komen op 4 tot en met 8 februari 2019 in Utrecht. We hebben zelfs een aantal vrijkaartjes die we mogen weggegeven. Meer informatie over onze Prefab Betonpoeren, de beurs en hoe je de vrijkaartjes kunt bemachtigen lees je verder in dit blog.

Maak kennis met de Maxiflor bloembak

Betonnen bloembakken zijn de laatste jaren onwijs populair geworden. Dit heeft verschillende redenen. Bloembakken gemaakt van beton zijn tijdloos, stevig en duurzaam. Het materiaal is bestand tegen alle weersomstandigheden waardoor ze eigenlijk altijd buiten kunnen blijven staan. Bovendien blijven ze lang mooi. Hierdoor is het zeker de moeite waard om te investeren in een paar mooie bakken. De standaard bloembak van beton is vaak vierkant of rechthoekig van vorm en puur bedoeld om je tuin te decoreren met een paar mooie planten. Maar, er zijn nog veel meer soorten en maten. We laten je daarom graag kennismaken met de Maxiflor bloembak.

Ruim 2500 beoordelingen

Woohooo wat een prachtig resultaat! Ruim 2500 beoordelingen met een gemiddelde van een 9,1
#trots #teamwork #betondingen #hallowijkomendiebetondingenbrengen #topteam #fijneleveranciers #fijnesamenwerkingspartners