• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Funderingstegel

Kopmaat
Hoogte
Voorzieningen

Op het ogenblik dat je van plan bent om een bepaald bouwwerk te realiseren is het vanzelfsprekend dat je altijd rekening zal willen houden met de fundering waar deze over beschikt. De fundering vormt namelijk de basis voor de stabiliteit waar het bouwwerk in kwestie over zal komen te beschikken. Om een zo optimaal mogelijke fundering te kunnen realiseren kan er gebruik worden gemaakt van diverse betonproducten. In eerste instantie kan je bijvoorbeeld kijken in de richting van zogenaamde betonpoeren, maar ook het gebruik van een funderingstegel kan de moeite waard zijn. Wanneer je nu precies een funderingstegel moet gebruiken en welke voordelen deze precies met zich meebrengt ontdek je door middel van de hieronder terug te vinden informatie.

Eenvoudige plaatsing van funderingstegels

Een funderingstegel heeft als één van de belangrijkste voordelen dat het zich zeer eenvoudig laat plaatsen. Veel mensen denken dat het realiseren van een solide poeren fundering voor hun bouwwerk altijd een zeer complex gegeven is, maar dat is niet zo, in tegendeel. Door gebruik te maken van funderingstegels zal je dan ook kunnen vaststellen dat er een perfecte basis kan worden gecreëerd voor niet alleen je tuinhuisje, maar ook je carport, een eventuele overdekking die je wenst te realiseren en een speeltoestel. Ook indien je een ander te bouwen object in gedachten hebt is het geen enkel probleem om daarvoor gebruik te maken van een funderingstegel.

Het belang van een geijkt basispunt voor plaatsing funderingstegel

Bovenstaande betekent natuurlijk niet dat je nergens rekening meer mee dient te houden als je gebruik gaat maken van een funderingstegel. Er kan met behulp van een dergelijke tegel namelijk een uitstekende fundering worden gerealiseerd, zolang je er maar rekening mee houdt dat er gebruik moet worden gemaakt van een geijkt basispunt. Op het ogenblik dat je dit in het achterhoofd houdt kan er in principe helemaal niets fout gaan. Het ijkpunt bepalen gebeurt steeds door het nemen van een punt vanaf de reeds bestaande bodem. Het is dus belangrijk dat deze niet wordt bepaald aan de hand van het stuk dat nog dient te worden uitgegraven voor de fundering.

Het niet te onderschatten belang van een solide fundering

Of je er nu voor kiest om een carport te realiseren of je een nieuw speeltoestel wenst te plaatsen, in beide gevallen dient er rekening mee te worden gehouden dat er een solide fundering is vereist. Dit niet in het minst omdat het zomaar kan gebeuren dat het bouwwerk in kwestie omvalt of opwaait wanneer er geen goede fundering voor handen is. Door gebruik te maken van een funderingstegel zal je steeds kunnen vaststellen dat je, je over de fundering van je bouwwerk absoluut geen zorgen meer hoeft te maken.

Jouw funderingstegel kant en klaar online bestellen

Onze klanten beschikken steeds over de mogelijkheid om de door hun gewenste funderingstegels kant en klaar aan te schaffen. In principe moet je er alleen maar rekening mee houden dat de funderingstegels geplaatst dienen te worden vanaf het ijkpunt en dat de tegels netjes op elkaar moeten aansluiten en waterpas moeten worden gelegd. Eveneens interessant om te weten is overigens dat de funderingstegel waar gebruik van wordt gemaakt altijd over dezelfde afmetingen beschikt. Dit zorgt er voor dat de plaatsing bijzonder snel en efficiënt kan verlopen en er geen nood is aan allerhande extra gereedschap.

Welke funderingstegel bestellen?

Indien je de mogelijkheden op vlak van funderingstegels hier bij Betondingen.nl onder de loep gaat nemen zal je kunnen vaststellen dat er meerdere opties voor handen zijn. Je kan er wat dit betreft bijvoorbeeld voor kiezen om een funderingstegel 40x40x8 centimeter aan aan te schaffen. Het betreft hier een funderingstegel welke gewapend is en daardoor uitstekend kan worden ingezet onder poeren om op deze manier extra draagvlak te realiseren. Een andere optie waarover je beschikt is kiezen voor onze funderingsblok. Deze heeft als afmetingen 30x50x100 centimeter en kenmerkt zich door een gewicht van een slordige 360 kilogram.

De voorbereiding voor de plaatsing van je funderingstegels

Bovenstaande informatie heeft reeds duidelijk gemaakt dat het plaatsen van een funderingstegel absoluut geen complex karwei is. Uiteraard moet je er wel rekening mee houden dat er een bepaalde fysieke instelling voor is vereist, maar ook dan zullen het merendeel van de mensen wel gewoon de mogelijkheid hebben om zelf hun fundering met behulp van funderingstegels te realiseren. Wil je niet voor vervelende verrassingen komen te staan bij het realiseren van je fundering? In dat geval zijn er wel een aantal belangrijke factoren waar je de nodige aandacht aan zal willen schenken. Controleer bijvoorbeeld op voorhand altijd hoeveel funderingstegels je precies nodig hebt. Het is belangrijk dat deze berekening correct wordt uitgevoerd, want anders kan de realisatie van de fundering voor je bouwwerk een behoorlijke hoeveelheid extra tijd in beslag nemen.

Waarom je funderingstegel bestellen hier bij Betondingen.nl?

Dat er aan het gebruik van een funderingstegel tal van interessante voordelen zijn verbonden is ondertussen wel duidelijk. Echter, waarom zou je er nu precies voor kiezen om deze tegel aan aan te schaffen hier bij Betondingen.nl? Ook daarvoor kunnen we best enkele prima redenen aankaarten. Allereerst is het bijvoorbeeld zo dat je bij ons een keuze kan maken uit tal van verschillende opties. Zo heb je de mogelijkheid om de voorkeur te geven aan een gewone funderingstegel, maar behoort ook een funderingsblok tot de opties. Welke van beide mogelijkheden het meest geschikt is voor jouw project is misschien nog even aftasten, maar feit is wel dat beide opties gewoon zijn terug te vinden in het aanbod hier bij Betondingen.nl.

Naast bovenstaande maken wij het voor onze klanten eveneens mogelijk om de door hun gewenste funderingstegel aan aan te schaffen tegen een zo scherp mogelijk prijskaartje. Dit betekent dat je nooit ook maar één euro teveel zal moeten betalen, in tegendeel. Dat is de service van Betondingen.nl. Bestel dan ook vandaag nog jouw funderingstegels via onze webwinkel.

✅ Wat is een funderingstegel?
Op het moment dat je een bouwwerk wilt realiseren is een goede fundering van groot belang. Door gebruik te maken van funderingstegels is het mogelijk om een goede fundering te realiseren. Een funderingstegel kan eenvoudig geplaatst worden en kan dienen als de ideale basis voor een tuinhuisje, carport, speeltoestel of een eventuele overdekking. Bekijk het complete assortiment van funderingstegels op de website van Betondingen en bestel binnen een handomdraai.

✅ Wat kan je met een funderingstegel?
Bekijk onze inspiratie pagina op de website om te zien wat je allemaal kan doen met een funderingstegel.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!