• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Canadian slate

Canadian Slate, ook wel steenroos zwart genoemd is een platte soort leisteen. Tegenwoordig kunnen we vaststellen dat er in menig aantal moderne tuinen gebruik wordt gemaakt van dit prachtige materiaal. De stenen kenmerken zich door een platte evenals ruwe vorm. In de praktijk kan er worden vastgesteld dat er voor deze stenen een onderscheid wordt gemaakt tussen twee verschillende kleuren. Zo is het mogelijk om Canadian Slate te kopen in een paarse kleur, maar zijn het vooral de zwarte exemplaren die zeer populair zijn. Zou jij ook in jouw eigentijdse design tuin graag gebruik willen maken van dit type steen? Ben je dan ook op zoek naar een geschikte partij om deze big bag met split te kopen? Dan zal je tot de conclusie komen dat je bij ons aan het juiste adres bent.

Waar rekening mee houden bij de aankoop van Canadian Slate?

Ben je van plan om Canadian Slate te kopen? In dat geval is het altijd van belang om rekening te houden met de kwaliteit van de steen. Het is namelijk zo dat er in de praktijk sprake is van verschillende groeven voor wat de zwarte stenen betreft. Dit kan ervoor zorgen dat de kwaliteit nogal kan verschillen. Wanneer er sprake is van een mindere kwaliteit zal je kunnen vaststellen dat de stenen aanzienlijk makkelijker zullen kunnen breken. Gelukkig bieden wij je hier bij Betondingen de mogelijkheid aan om deze prachtige steensoort te kopen in de best mogelijke kwaliteit.

Wat maakt de keuze voor deze stenen zo interessant?

Zoals eerder aangegeven op deze pagina kan er worden vastgesteld dat Canadian Slate ongelofelijk populair is om geïmplementeerd te worden in moderne tuinen. Er zijn diverse interessante voordelen die toegeschreven kunnen worden aan het gebruik van deze stenen. Wat dit betreft zou je onder meer kunnen denken aan de voordelen zoals hieronder omschreven:

  • De van nature platte vorm maakt deze leistenen ongelofelijk prettig beloopbaar;
  • De vaak donker grijze kleur oogt bij nat weer vrijwel zwart;
  • Canadian Slate heeft een redelijke tot hoge drukvastheid.

De bovenstaande voordelen zorgen er gecombineerd met de prachtige uitstraling voor dat veel mensen ervan houden om Canadian Slate in hun tuin te implementeren. Deze voordelen zijn echter nog niet alles. Daarnaast spreekt het voor zich dat je, zeker buitenshuis, graag gebruik zal willen maken van echt kwalitatieve materialen die tegen een stootje kunnen. Dat geldt zeker voor deze stenen. De kwaliteit waarover ze beschikken is ronduit uitstekend. Dit zorgt ervoor dat je er in de praktijk ongelofelijk lang van zal kunnen genieten in je tuin of oprit. In andere gevallen zou je ook kunnen kiezen voor basalt split of Ardenner split.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Naast bovenstaande informatie zijn er nog verschillende andere zaken waar je ook rekening mee zal willen houden bij het aanschaffen van Canadian Slate. Je dient er ook aandachtig voor te zijn dat deze stenen verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Hierbij wordt een onderscheid gemaakt tussen zwarte en paarse exemplaren.

Het bestaan van de verschillende kleuren is niet het enige waar je rekening mee zal willen houden. Wanneer jij je verdiept in ons assortiment zal je namelijk ook al snel tot de conclusie komen dat het mogelijk is om Canadian Slate te kopen in verschillende uitvoeringen en hoeveelheden. Enkele opties waar je bij ons over beschikt zijn de volgende:

  • Zwart 30/60 mm in een zak van 20 kilogram;
  • Paars 30/60 mm in een zak van 20 kilogram;
  • Zwart 15/30 mm in een zak van 0,5 kubieke meter;
  • Zwart 15/30 mm in een zak van 1 kubieke meter.

De bovenstaande verschillende opties die je terug kan vinden in het assortiment hier bij Betondingen zorgen ervoor dat je altijd Canadian Slate kan bestellen dat perfect aan je verwachtingen zal weten te voldoen. Zo beschik je altijd over de gewenste hoeveelheid voor het project dat jij in gedachten hebt. Bovendien garanderen wij onze klanten ook nog eens de scherpst mogelijke tarieven. Hierdoor zal je nooit te veel betalen voor deze prachtige stenen! Daarnaast is het ook altijd de moeite waard om te kijken voor splitplaten, aangezien deze de stabiliteit van de splitlaag ten goede komen.

De voordelen van Betondingen

We kunnen ons best voordeel dat je jezelf de vraag stelt waarom je deze prachtige stenen nu precies zou moeten kopen hier bij Betondingen. Het spreekt immers voor zich dat er ook nog heel wat andere partijen zijn die deze stenen verkopen. Toch kunnen wij je vertellen dat het kopen van Canadian Slate in onze webwinkel je heel wat interessante voordelen oplevert. Denk hierbij ten eerste aan razendsnelle levertijden. Wij begrijpen als geen ander dat je mogelijk snel behoefte kan hebben aan de Canadian Slate stenen. Hierdoor zorgen wij er dan ook voor dat je je bestelling altijd snel in huis hebt.

Nog vragen? Onze klantenservice staat je graag te woord

Naast bovenstaande is het zo dat wij over een zeer deskundige klantenservice beschikken. Het spreekt voor zich dat mensen die bijvoorbeeld deze leistenen online willen bestellen mogelijks nog met een aantal vragen te kampen hebben. Deze vragen kan je zonder probleem voorleggen aan onze deskundige medewerkers. Zij kunnen je meteen een antwoord geven. Op deze manier kan je pas echt zonder zorgen de Canadian Slate kopen hier bij Betondingen.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!