• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zie je een leuk projectvoorbeeld? Klik op de foto en ontdek de toegepaste materialen van Betondingen!

Stootbanden / varkensruggen

✅ Wat is een stootband?
Door het plaatsen van een stootband is het mogelijk om precies aan te geven aan bestuurders van een auto waar ze hun voertuig moeten parkeren. Door gebruik te maken van een stootband zorg je voor een nette en professionele uitstraling van je parkeerplaats, maar daarnaast zal je ook merken dat het aantal schadegevallen aan auto’s op de parkeerplaats drastisch zal worden verminderd. Een stootband zal worden verlijmd met de ondergrond, waardoor deze stevig vast zal komen te liggen. Een stootband beschikt over een beperkte hoogte waardoor het geen schade toebrengt aan de auto, maar wel voldoende hoog is om te voorkomen dat er met de banden overheen wordt gereden. Voorkom dat bestuurders te ver doorrijden in het parkeervak en schaf een stootband aan bij Betondingen.

✅ Wat kan je met een stootband?
Bekijk onze inspiratie pagina op de website om te zien wat je allemaal kan doen met een stootband.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!