• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Paalmutsen vierzijdig aflopend sierrand

Als rasechte doe-het-zelver heeft u misschien al tientallen keren van paalmutsen vierzijdig aflopend met sierrand gehoord maar voor de leken onder ons zullen we het nog een keer benoemen.

Paalmutsen vierzijdig aflopend met sierrand zijn sierlijke afdekplaatjes voor op bijvoorbeeld schoorstenen of metselwerken. De paalmutsen vierzijdig aflopend met sierrand worden niet alleen geplaatst voor de versiering maar het heeft ook een daadwerkelijke functie namelijk het beschermen van de bakstenen of om te voorkomen dat er het gaat inregen, insneeuwen of inwaaien.

Zelf zijn de paalmutsen vierzijdig aflopend met sierrand gemaakt van degelijk beton waardoor ze jarenlang zullen meegaan en bestand zullen zijn tegen alle invloeden van Moeder Natuur. Beton is, naast dat het duurzaam is, ook nog eens gemaakt van natuurlijke bestanddelen zodat het recycleerbaar is en vriendelijk voor ons milieu wat anno 2014 toch wel echt belangrijk is.

Meer mensen dan u denkt maken al gebruik van onze paalmutsen en als u gaat zoeken op het internet zult u heel wat foto’s tegenkomen van mensen op bloggen die elk de paalmutsen vierzijdig aflopend met sierrand anders hebben toegepast.

Deze unieke betonpetten zult u ook bijvoorbeeld tegenkomen op inrijpoorten om het geheel af te maken. Iets wat netjes is afgewerkt en er tip top uitziet is toch een heel ander gezicht dan een tuin die maar wat is afgeraffeld. De paalmutsen vierzijdig aflopend met sierrand zullen ook penantafdekkers genoemd worden als ze worden bevestigd boven op penanten.

Betonhoedjes

Als ze worden toegepast op poeren kunnen ze ook betonhoedjes of gewoon afdekplaten worden genoemd. Als u ze tegenkomt op een schoorsteen dan raadt u het al dan worden ze schoorsteenplaten genoemd.

Kortom keus genoeg uit de namen noem ze zo als u dat leuk vindt als we maar weten waar we het over hebben. U zult de paalmutsen vierzijdig aflopend kunnen kopen in vele kleuren, net wat u het allermooiste vindt. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor contrast door bij een witte muur voor zwarte paalmutsen te kiezen waardoor het mooi afsteekt of u kunt het rustig houden met grijs of antraciet als u wilt dat de paalmutsen wel aanwezig zijn maar niet overdreven opvallen.

Uitvoeringen

Naast bovenstaande vierzijdig aflopende paalmutsen spreekt het uiteraard voor zich dat u binnen het assortiment van Betondingen kunt kiezen uit veel meer opties. Hierbij kan u denken aan vierzijdig aflopende paalmutsen die vlak zijn, maar ook variaties met een gat, een sierrand en gat, vlak gat, een bol, een sierrand en bol én vlakke paalmutsen met een bol.

Maten

De kleinste paalmutsen zijn 20cmx 20cm maar ze zijn in een breed scala van maten verkrijgbaar. Bekijk van tevoren goed welke maat en vorm het meest geschikt is voor bij uw bouwwerk. Informatie hierover kunt u eventueel online vinden want beginnen met het goede materiaal is het halve werk.

Aangezien alle paalmutsen vanaf 37x37cm aan de onderkant voorzien zijn van een waterhol zal regenwater of andere vormen van vocht gemakkelijk kunnen weglopen en heeft u hier verder geen omkijken meer naar.

Als u de tuin (op)nieuw gaat aanleggen en u gaat een tuinmuur bouwen of pilaren metselen vergeet dan zeker niet de aanschaf van deze paalmutsen vierzijdig aflopend met sierrand te overwegen om uw tuin helemaal af te maken. Uw metselwerk zal opvallen en net die finishing touch hebben waar u zo lang naar heeft uitgekeken. Bovendien zal uw bouwwerk goed bestand zijn tegen de invloeden van de natuur.

✅ Wat zijn paalmutsen?
Paalmutsen worden ook wel betonpetten, penantafdekkers, schoorsteenplaten, betonhoedjes of afdekplaten genoemd. Paalmutsen zijn in principe niets anders dan een afdakje voor op een paal om deze sierlijk te maken en te beschermen tegen de verschillende weersinvloeden van ons land. Paalmutsen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten en wij kunnen je dan ook verzekeren dat je voor iedere paal een geschikt afdakje te vinden is. Houdt bij de aanschaf van een paalmuts wel rekening met de omvang van de paal. Bekijk nu het complete assortiment aan paalmutsen op de website van Betondingen.

✅ Wat kan je met paalmutsen?
Bekijk onze inspiratie pagina op de website om te zien wat je allemaal kan doen met paalmutsen.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!