• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tuinbeelden

Hond Teckel ruwharig
Teckel ruwharig van grijs beton. Afmetingen Teckel H 32cm, B 56cm
Hond Jack Russel
Jack Russel van grijs beton. Afmetingen Jack Russel H 35cm, B 46cm
Cavalier King Charles Spaniel hond
Cavalier King Charles Spaniel van beton. Cavalier King Charles Spaniel van grijs beton, gepatineerd....
Franse Bulldog hond
Franse Bulldog van grijs beton. Afmetingen Franse Bulldog H 39cm, B 50cm
Meisje met rok
Meisje met rok van grijs beton. Afmetingen beeld 61cm x 21cm.
Hond Teckel langhaar
Teckel langhaar van grijs beton. Afmetingen Teckel H 29cm, B 69cm
Hond Westieh
Westieh van grijs beton. Afmetingen Westieh H 39cm, B 57cm
Cavalier King Charles Spaniel hond
Cavalier King Charles Spaniel van grijs beton. Afmetingen Cavalier King Charles Spaniel H 40cm
Engelse Cocker Spaniel hond
Engelse Cocker Spaniel van grijs beton, Yovach. Afmetingen Engelse Cocker Spaniel H 46cm, L 46cm
Betonnen Hond Beagle
Betonnen Beagle van grijs beton. Yovach. Afmetingen Beagle H 44cm, L 50cm.

Tuinbeelden

Wanneer je er voor kiest om je tuin in te richten of bijvoorbeeld je oprit van een beetje extra leven te voorzien is de keuze voor het kopen en laten plaatsen van tuinbeelden veelal al snel gemaakt. Tuinbeelden van beton zijn hier bij Betondingen.nl verkrijgbaar in de meest uiteenlopende vormen en afmetingen. Ben je op zoek naar een mooi borstbeeld van beton voor in je tuin of geef je toch eerder de voorkeur aan een mooie hond? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bovendien zal je ook kunnen vaststellen dat onze tuinbeelden steeds aangekocht kunnen worden tegen een laag prijskaartje wat ze uiterst geschikt maakt voor ieders budget. Wil jij ook graag prachtige tuinbeelden van beton kunnen bestellen? Zoek dan niet verder en haal ze vandaag nog in huis hier bij Betondingen.nl!

Welke voordelen zijn er verbonden aan betonnen tuinbeelden?

Wanneer je met het idee speelt om één of meerdere tuinbeelden te kopen spreekt het voor zich dat je altijd zal willen kijken naar de verschillende materialen die beschikbaar zijn om deze in te kopen. Het ene tuinbeeld is wat dat betreft dan ook absoluut het andere niet, in tegendeel. De voorbije jaren kon er worden vastgesteld dat in het bijzonder tuinbeelden van beton sterk in populariteit zijn toegenomen. Dit heeft voor een groot deel te maken met het feit dat er enkele niet tegensprekelijke voordelen aan verbonden zijn. Welke dit precies zijn wordt meteen duidelijk door het raadplegen van het onderstaande overzicht:

  • Tuinbeelden van beton zijn bijzonder duurzaam en prima opgewassen tegen de invloeden uit het weer. Dit betekent dat ze niet snel sporen van slijtage zullen vertonen en ze bijgevolg hun authentieke uitstraling kunnen blijven behouden.
  • In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht is het beslist niet zo dat tuinbeelden die zijn gemaakt van beton duur zijn in aankoop, in tegendeel. Betonnen tuinbeelden kenmerken zich door een zeer scherp prijskaartje en bovendien moeten er ook geen extra kosten worden gemaakt op vlak van bijvoorbeeld onderhoud.
  • Een tuinbeeld welke is gemaakt van beton beschikt in de basis altijd over een uiterst neutrale uitstraling. Dit zorgt er voor dat ze eigenlijk probleemloos in elke tuin tot haar recht kan komen. Bovendien zijn onze tuinbeelden ook nog eens verkrijgbaar in diverse afmetingen waardoor ze ook zowel in een kleine als in een grote tuin kunnen worden geplaatst.

In het bijzonder de unieke prijs-kwaliteitverhouding van betonnen tuinbeelden maakt dat ze de voorbije jaren steeds populairder zijn geworden. Wil jij ook graag één of misschien zelfs meerdere tuinbeelden bestellen die zijn gemaakt van beton? In dat geval ben je hier bij Betondingen.nl ongetwijfeld aan het juiste adres!

Keuze uit een ruim aanbod met verschillende tuinbeelden

Het ene tuinbeeld is natuurlijk het andere niet. Dit geldt in het bijzonder voor de uitstraling waarover ze beschikt. Veel mensen vinden het fantastisch wanneer ze bijvoorbeeld in hun tuin kunnen genieten van beelden in de vorm van dieren. Vooral onze honden beelden zijn bijzonder populair. Anderzijds is het eveneens mogelijk om tuinbeelden te kopen in de vorm van een borstbeeld en wat daarnaast ook te denken van vrachtwagens en opleggers? In ieder geval, welke verschillende tuinbeelden jij ook graag zou willen bestellen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden hier bij Betondingen.nl!

Ontdek ook ons assortiment met waterornamenten!

Ben je niet zozeer op zoek naar gewone tuinbeelden om in je tuin of op je oprit te plaatsen, maar wil je graag kunnen genieten van het rustgevende effect dat wordt gecreëerd door stromend water? Ook dat is een mogelijkheid! Hier bij Betondingen.nl is het namelijk niet uitsluitend mogelijk om tuinbeelden te bestellen die zijn gemaakt van beton, wat bovendien ook te denken van onze speciale waterornamenten? Het betreft hier speciale beeldjes waar water doorheen kan stromen en die perfect in elke tuin tot hun recht kunnen komen. Net als onze tuinbeelden zijn ook deze waterornamenten steeds vervaardigd uit beton wat er voor zorgt dat ze over een uitstekende duurzaamheid en levensduur beschikken. Ben jij eveneens op zoek naar een mogelijkheid om enkele prachtige waterornamenten te bestellen? Zoek dan niet verder en haal ze vandaag nog in huis hier bij Betondingen.nl!

Waarom je tuinbeelden bestellen hier bij Betondingen.nl?

Ben jij net als zoveel andere mensen van plan om je tuin op te vrolijken met één of meerdere mooie tuinbeelden die zijn gemaakt van beton? Dan mag het duidelijk zijn dat je daarvoor hier bij Betondingen.nl zeker aan het juiste adres bent. Niet alleen bieden wij onze klanten een zeer ruim en uitgebreid assortiment aan boordevol met de mooiste tuinbeelden beton, daarnaast is het ook nog eens mogelijk om deze te bestellen tegen een zeer zachte prijs. Zou jij graag willen achterhalen welke voordelen er allemaal zijn verbonden aan het bestellen van jouw betonnen tuinbeelden hier bij Betondingen.nl? Dan wordt dit meteen duidelijk gemaakt aan de hand van het onderstaande overzicht.

  1. Onze betonnen tuinbeelden zijn gemaakt van de beste kwaliteit beton. Dit zorgt er voor dat je er in principe een leven lang genot van zal kunnen ondervinden.
  2. De betonnen tuinbeelden in ons assortiment beschikken stuk voor stuk over een zeer scherp prijskaartje. Dit zorgt er voor dat ze perfect geschikt zijn voor ieders budget.
  3. Wij zorgen er voor dat alle bestelde tuinbeelden zo snel mogelijk geleverd kunnen worden. Dit kan steeds op een adres naar keuze en dat niet alleen binnen Nederland, maar ook in België.
  4. Ben je na het ontvangen van jouw tuinbeelden toch niet helemaal tevreden? In dat geval beschik je gedurende 14 dagen over de mogelijkheid om je order te retourneren.

Gratis verzending van jouw tuinbeelden vanaf 490 euro

Wil je graag één of misschien zelfs meerdere tuinbeelden kopen uit het assortiment hier bij Betondingen.nl? Of ben je eventueel van plan om tuinbeelden te kopen gecombineerd met bijvoorbeeld andere betonproducten om je tuin of je oprit mee op te vrolijken? Denk op dit vlak bijvoorbeeld maar eens aan onze sierbollen van beton. In dat geval wordt je mogelijks geconfronteerd met een bestelbedrag welke uitkomt op 490 euro of hoger. Wel, dan hebben we goed nieuws voor jou! Vanaf een bestelling ter waarde van minimaal 490 euro is het namelijk mogelijk om deze volledig gratis te laten versturen. Dit naar een adres naar keuze in Nederland en België. Haal je dit bestelbedrag niet? Dan ben je nog altijd verzekerd van uiterst scherpe verzendkosten!