• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Beton tuinbanken

Wanneer je de uitstraling, het comfort en de duurzaamheid van je tuin wil verbeteren is de kans groot dat je daarvoor in de richting kijkt van sierbeton van Betondingen. Door de jaren heen zijn er dan ook heel wat verschillende betonnen tuinmeubelen op de markt gelanceerd die een indrukwekkende meerwaarde kunnen geven aan jouw persoonlijke stukje paradijs. Eén van deze mogelijkheden is een beton tuinbank. Een dergelijke tuinbank heeft niet alleen een lekker neutrale uitstraling waardoor ze overal tot haar recht komt, daarnaast biedt ze ook nog eens heel wat meer comfort dan je op het eerste zicht zou verwachten. Ben jij ook best geïnteresseerd in het bestellen van een tuinbank van beton? Dan ben je hier bij Betondingen hoe dan ook aan het juiste adres!

Een beton tuinbank met een uitstraling naar keuze

Vooraleer over te gaan tot het aanschaffen van een beton tuinbank is het vanzelfsprekend om voor jezelf even uit te maken aan welke eisen deze moet voldoen. Wat dit betreft moet er worden gekeken naar verschillende factoren. Niet alleen is er de kleur waar een betonnen tuinbank over kan beschikken, wat bovendien ook te denken van de vormgeving waarover ze beschikt? Indien je er voor kiest om een gewone zitbank uit ons aanbod hier bij Betondingen te bestellen kan je vaststellen dat deze verkrijgbaar is in het grijs, antraciet en geel. Er zijn echter ook heel wat mensen die de voorkeur geven aan een meer bijzonder tuinbankje welke beschikt over een strakke of net een ietwat klassiekere vormgeving. Ook deze exemplaren zijn zonder probleem in ons aanbod terug te vinden.

Wanneer je een beton tuinbank wenst te kopen zal je niet alleen rekening willen houden met de kleur en de vorm, wat bovendien ook te denken van de afmetingen waarover ze beschikt? Kies je voor een gewone zitbank? Dan is dat bijvoorbeeld mogelijk met als afmetingen 40x40x100 centimeter. Voor een grotere tuinbank kunnen de afmetingen al snel oplopen tot 45x150x45 centimeter. Hou er bovendien eveneens rekening mee dat een beton tuinbank in de praktijk steeds beschikt over een aanzienlijk gewicht. Dit zorgt er voor dat ze niet zomaar kan gaan wegschuiven en ook het meenemen van je beton tuinbank is niet bepaald eenvoudig te noemen. Hierdoor kan diefstal op efficiënte wijze worden voorkomen.

Een kleiner alternatief voor een tuinbank?

Ondanks het feit dat een beton tuinbank duidelijk verkrijgbaar is in verschillende afmetingen moet het gezegd dat ze voor in een kleine tuin misschien net wat te groot zal uitvallen. Dat lijkt op het eerste zicht misschien een probleem, maar dat hoeft het zeker niet te zijn. Wil je graag een klein meubelstuk van beton bestellen voor in je tuin? In dat geval is het de moeite waard om daarvoor te kijken naar betonnen krukjes en andere beton meubels. Ook deze zijn uiteraard in ons assortiment terug te vinden. Nog niet helemaal wat je zoekt? Dan is het ook zeker een aanrader om even in de richting van een betonnen poef te kijken. Deze wordt steeds vaker ingezet op bijvoorbeeld grote parkeerplaatsen.

Laat je beton tuinbank gerust een volledig jaar buiten staan

Heb je een groot gezin en / of krijg je regelmatig heel wat mensen bij je thuis over de vloer? In dat geval is de kans bijzonder groot dat je wenst te investeren in tuinmeubelen die voldoende plaats bieden aan al deze mensen. Wanneer je er dan voor kiest om exemplaren van bijvoorbeeld kunststof of plastic of zelfs hout te kopen is de kans bestaande dat je deze tijdens de herfst- en zeker gedurende de strenge wintermaanden ergens binnen zal moeten kunnen zetten. Dat is lang niet voor iedereen even voor de hand liggend, in tegendeel. Wel, wat dit betreft hebben we goed nieuws voor jou, een beton tuinbank hoef je namelijk helemaal niet binnen te zetten tijdens de donkerste maanden van het jaar. Beton is immers uitstekend opgewassen tegen de meest extreme weerelementen.

Het comfort van een beton tuinbank

Het kan er op het eerste zicht naar uitzien dat een beton tuinbank alles behalve comfortabel is om op plaats te nemen. In de praktijk valt dat echter reuze mee. Daarnaast is het ook nog eens zo dat je er altijd voor kan kiezen om bijvoorbeeld een extra comfortabel kussen op je beton tuinbank te plaatsen. Dit zorgt er niet alleen voor dat je beton tuinbank zomaar even nog comfortabeler wordt, daarnaast kan je hierdoor ook even wat extra kleur in je tuin brengen. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, gebruikmaken van een betonnen tuinbank hoeft absoluut niet te betekenen dat je genoegen dient te nemen met een ietwat grauwe uitstraling, in tegendeel. Je zou er van schrikken hoeveel extra sfeer een tuinbank van beton realiseert!

Een optimale prijs-kwaliteitverhouding

Het is natuurlijk erg zonde wanneer je er net voor hebt gekozen om te investeren in tuinmeubelen en je binnen korte termijn moet vaststellen dat deze reeds aanzienlijk zijn aangetast door de invloeden uit het weer. Dit is echter iets waar je helaas niet altijd van onderuit komt, in tegendeel. Door te kiezen voor een beton tuinbank in plaats van bijvoorbeeld een exemplaar uit plastic of kunststof zal je kunnen vaststellen dat je hierdoor pas echt kan rekenen op een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding. Niet alleen gaat je beton tuinbank gegarandeerd een bijzonder lange tijd mee, daarnaast zal ze ook nog eens niet inleveren op vlak van uitstraling, in tegendeel. Al deze verschillende voordelen maken dat het ook voor jou een uitstekende keuze is om over te gaan tot het aanschaffen van een beton tuinbank.

Haal ook jouw beton tuinbank vandaag nog in huis!

Heeft de hierboven aangegeven informatie jou ook weten te overtuigen van de vele mooie voordelen die gepaard gaan met het kopen van een betonnen tuinbank? In dat geval zal je ze ook beslist aan jouw tuin willen toevoegen. Dat kan. Niet alleen bieden wij hier van Betondingen onze klanten een bijzonder uitgebreid aanbod boordevol met de meest uiteenlopende betonnen tuinbanken, daarnaast ben je ook altijd verzekerd van de scherpst mogelijke prijs. Waarom zou je er dus nog voor kiezen om het aanschaffen van je betonnen tuinbank uit te stellen? Haal ze vandaag nog in huis hier bij Betondingen.

✅ Wat is een beton bank?
Een beton bank is, zoals de naam al reeds doet vermoeden, een bank van beton. Wil jij de uitstraling, het comfort en de duurzaamheid van je tuin verbeteren? Dan heeft een beton bank precies hetgeen waar je naar op zoek bent. Door de neutrale uitstraling komt een beton bank overal tot zijn recht en daarnaast biedt een beton bank een stuk meer comfort dan dat je op het eerste ogenblik zou verwachten. Bij Betondingen kan je terecht voor de aanschaf van beton banken in allerlei verschillende kleuren én maten. Bekijk het complete overzicht op onze website.

✅ Wat kan je met een beton bank?
Bekijk onze inspiratie pagina op de website om te zien wat je allemaal kan doen met een beton bank.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!