• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Beton meubels

Krukje van grijs beton, klein
Krukje van antraciet beton, klein
Krukje van grijs beton, groot
Kruk(je) van antraciet beton, groot
Kubus van grijs beton 40cm
Kubus van antraciet beton 40cm
Kubus van grijs beton 50cm
Zitbank grijs
Zitbank antraciet
Zitbank geel
Kubus van antraciet beton 50cm
Tuinbankje van beton, rond
Betonnen Tuinbank Oud Hollands
Betonnen Tuinbank wit grijs 120cm
Tuinbank sierlijk recht
Betonnen Tuinbank grijs antraciet 120cm
Betonnen Tuinbank wit grijs 150cm
Betonnen Tuinbank grijs antraciet 150cm
Betonnen Tuinbank wit grijs 180cm
Betonnen Tuinbank grijs antraciet 180cm
Betonnen Tuinbank wit grijs 242cm
Betonnen Tuinbank grijs antraciet 242cm

Beton meubels

Tuinmeubels van sierbeton, zoals betonnen tuinbanken, krukjes en tuintafels. De tuinmeubelen zijn van hoogwaardig beton vervaardigd. Een stoere aanvulling in uw tuin.

Betonnen meubels

Meubels zijn er niet alleen voor binnen om je leven te vergemakkelijken omdat u bijvoorbeeld aan een tafel kunt eten en op een stoel kunt zitten maar ze zijn er ook in alle soorten en maten voor buiten dus... keus genoeg voor iedereen.

Maak uw eigen tuin helemaal af en laat als het ware uw tuin een verlengstuk van uw woonkamer of terras worden door het buiten net zo comfortabel en gezellig te maken als binnen.

Uiteraard moeten meubelen voor buiten in de tuin of langs een pannaveldje aan andere voorwaarden voldoen dan de comfortabele meubels voor in huis. Zo moeten ze tegen stof en nattigheid kunnen als er bijvoorbeeld een regenbui valt.

Er zijn een aantal materialen waarin u meubelen voor buiten zult vinden zoals hout, plastic of riet maar het beste zijn de betonnen meubels. Betonnen meubels zijn opgewassen tegen allerlei weersinvloeden zoals hagel, sneeuw en regen maar ook kunnen ze makkelijk worden schoongemaakt als ze bevuild raken.

U kunt de betonnen meubels het hele jaar buiten laten staan zodat u zomer en winter kunt genieten van de frisse lucht. We gaan steeds meer tijd besteden aan het buitenleven en we gaan dit ook steeds belangrijker vinden.

Banken

Waar je vroeger misschien alleen betonnen banken had voor buiten is er inmiddels een heel assortiment betonnen meubels op de markt gekomen. Denk eens aan betonnen krukjes, betonnen zitelementen, betonnen stoelen of betonnen banken maar ook leuke betonnen poefs en tafels, alles om het gemak buiten ook te vergroten.

Omdat betonnen meubels voordelig zijn in de aanschaf en u amper iets kwijt bent aan het onderhoud houdt u genoeg over om deze robuuste meubelen geheel naar eigen smaak aan te passen. U kunt ze lekker neutraal houden zodat ze niet opvallen in de tuin en gewoon opgaan in het geheel.

Natuurlijk kunt u ze ook bewerken in de kleur die u wenst met betonverf of mozaïek of gewoon ontzettend leuk en comfortabel maken met zitkussens of een leuk tafelkleed. Kortom uw betonnen meubels zullen u van pas komen zowel in de zomer als u lekker in de tuin wilt zitten of in de wintermaanden als u denkt even te gaan genieten van de natuur in de winter.

De betonnen meubels zijn niet alleen geschikt voor privé-gebruik voor in uw eigen tuin ook steeds meer scholen en gemeentes vervangen het oude straatmeubilair door de betonnen meubels. Voor scholen zijn zitelementen en poefs ook geschikt omdat vooral in een omgeving waar kinderen aanwezig zijn u het best robuuste meubels kunt aanschaffen die niet stuk zullen gaan.

Sportverenigingen en gemeentes plaatsen ook steeds vaker banken van beton zodat de sport een groter sociaal gebeuren wordt als er meer toeschouwers komen. Restaurants en strandtenten plaatsen zelfs hele loungehoeken en hoekbanken van beton waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en een hele dag met elkaar kunnen doorbrengen.

Zoals u hoort zijn de betonnen meubels helemaal trendy en kunt u eindeloos variëren, wees creatief en gebruik uw fantasie en zult zien hoeveel mogelijkheden beton heeft. Oriënteer u eens op het gebied van betonnen meubels.
Kijk hier voor meer Tuinbank Inspiratie