• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Paaldragers, moeren en draadeinden

Paaldragers voor betonpoeren.
Een paaldrager is een stalen plaat van 9x9cm of van 12x12cm met 4 gaten en in de midden een moer.
Deze paaldragers worden veelal gebruikt in combinatie met betonpoeren met een draadeind.
De betonpoeren dienen als fundament en de paaldrager is een perfect koppelstuk tussen uw betonpoer en houten staander van uw veranda, carport of wat u ook gaat bouwen.

Bekijk al onze betonpoeren

Paaldragers, moeren en draadeinden

Zoals u misschien wel weet zijn in vele bouwwerken betonnen poeren onmisbaar als fundering en voor de stabiliteit. Poeren past u toe bij het bouwen van bijvoorbeeld speeltoestellen, veranda’s, terrassen en carports.

Steeds meer mensen breiden hun veranda of terras uit om van het echte buitengevoel te kunnen genieten en in dit geval zijn er een aantal bouwbenodigdheden nodig waaronder poeren. Deze betonpoeren kunnen ook paaldragers nodig hebben meestal in combinatie met moeren en draadeinden.

Deze paaldragers zijn stalen platen van 9x9cm of van 12x12cm met vier gaten in het midden voor een moer. In de meeste gevallen zult u zien dat deze paaldragers gebruikt worden in combinatie met betonpoeren met draadeinden.

De betonpoeren op zich zullen dienen als het fundament van uw vele bouwwerken en de paaldrager is dan een perfect geschikt koppelstuk tussen uw betonpoer en houten staander op bijvoorbeeld uw veranda of carport of elke willekeurige constructie die u wilt bouwen.

Het klinkt allemaal wat technisch maar uiteindelijk komt het er op neer dat u zo een tussenstuk heeft gecreëerd tussen de poer en het bouwwerk. U zult deze paaldragers meestal vinden van beton omdat dit een uiterst duurzaam materiaal is waar u jarenlang plezier van zult beleven.

Doordat het beton zo hard en duurzaam is zult u geen onderhoud hebben en zal het niet gaan rotten. De moeren en de draadeinden zijn uiteraard ook vervaardigd van hoogwaardig materiaal voor de allerbeste kwaliteit.

Bedenk van tevoren wat u wilt gaan bouwen en vooral hoe u het moet bouwen, dit om een hoop narigheid en ongelukken te voorkomen. Het zou toch vervelend zijn als het bouwkundig niet in orde is of dat u halverwege de klus te weinig onderdelen hebt, zie dan maar eens iemand te vinden die uw carport voor u omhoog houdt.

U kunt natuurlijk altijd een specialist om raad vragen om u te voorzien van de beste informatie als het gaat om paaldragers, moeren en draadeinden zodat u goed weet hoe de vork in de steel zit. U hoeft zich niet te schromen om hulp te vragen want u zult vast niet de enige zijn die het niet meteen snapt hoe het in elkaar steekt.

Meestal vindt u dit soort service online op websites die gespecialiseerd zijn in beton. U kunt ofwel direct contact opnemen met een klantenservice of uw vraag stellen via een klantcontactformulier of WhatsApp.

U zult bemerken dat steeds meer Nederlanders zelf aan het klussen gaan omdat het voldoening geeft om na een lange dag klussen het eindresultaat te zien. Hopelijk kunnen we u binnenkort ook rekenen tot deze groep klussers in hart en nieren en u zult in de loop van het traject merken dat het leuker is dan u nu misschien voor ogen heeft.

Voor een handleiding of een uitgebreide beschrijving van paaldragers, moeren en draadeinden kunt u een kijkje nemen op het internet. Daar vindt u veel informatie over de toepassingen en daar vindt u trouwens ook veel reviews van mensen die al ervaring hebben met deze paaldragers, moeren of draadeinden.

✅ Wat is een betonpoer?
Een betonpoer wordt toegepast als ondersteunende fundering waardoor de druk van het bouwwerk verdeeld kan worden over de ondergrond. Door gebruik te maken van betonpoeren ontstaat er dus een stevige en veilige fundering. Betonpoeren kunnen onder andere worden gebruikt bij het maken van een veranda, terrasoverkapping, carport en nog veel meer. Betondingen heeft een uitgebreid assortiment aan betonpoeren en wij worden dan ook niet voor niets de ‘poerenboer’ genoemd. Wij hebben deze naam dan ook te danken aan de kwaliteit van onze producten, maar daarnaast garanderen wij ook scherpe prijzen. Bekijk ons gehele assortiment aan betonpoeren op onze website.

✅ Wat kan je met betonpoeren?
Bekijk onze inspiratie pagina op de website om te zien wat je allemaal kan doen met betonpoeren.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!