• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Stapelblokken

Maat
Kleur

Door gebruik te maken van allerhande betonproducten, waaronder bijvoorbeeld stapelblokken is het mogelijk om diverse zaken te creëren. Dit geldt misschien nog wel in het bijzonder voor de producten uit ons aanbod welke zijn gemaakt van hoogwaardig prefab beton. Voor deze artikelen geldt namelijk dat ze niet alleen dienst kunnen doen betonelement om hoogteverschillen mee te creëren op straat of in je tuin, maar dat je een stapelblokken plantenbak kunt realiseren. In ieder geval, zou jij ook graag aan de slag willen kunnen gaan met stapelblokken mede omdat je wil kunnen genieten van de interessante voordelen die er aan verbonden zijn? In dat geval nodigen we je graag uit om kennis te maken met de producten uit ons assortiment hier bij Betondingen.

Ongelofelijk veelzijdig inzetbaar

Een uitermate belangrijk voordeel welke is verbonden aan muurblokken is terug te vinden in het feit dat ze multi-inzetbaar zijn. Eerder hebben we reeds aangegeven dat je met stapelblokken als trap hoogteverschillen kan creëren of opvangen, maar dat je er hiernaast ook betonnen bloembakken mee kan maken, maar dat is uiteraard nog lang niet alles. Verspreid over het internet zijn dan ook ongelofelijk veel verschillende ideeën terug te vinden over wat je nu precies allemaal kan doen met deze blokken. Veel mensen denken er bijvoorbeeld aan om met behulp van stapelblokken een border of bijvoorbeeld een staande barbecue op het terras te creëren. Dit kan door middel van muurblokken op uitstekende wijze gerealiseerd worden. De standaardmaat waar deze blokken over beschikken zorgt er bovendien voor dat ze uitstekend toegepast kunnen worden, ook door klussers die stiekem over twee linkerhanden beschikken.

Stapelblokken van een uitstekende kwaliteit

De stapelblokken welke deel uitmaken van het aanbod hier bij Betondingen zijn altijd vervaardigd uit het meest hoogwaardige prefab beton. Dit betekent dat je als klant te allen tijde kan rekenen op de meest optimale kwaliteit. Niet alleen is het op deze manier zo dat je slechts één keer in een erg lange tijd zal moeten investeren in muurblokken, daarnaast hoef je ook nog eens geen enkele aandacht te besteden aan het onderhoud ervan. Het feit dat stapelblokken zijn gemaakt van hoogwaardig prefab beton betekent namelijk dat ze niet vatbaar zijn voor (extreme) weersomstandigheden. Zowel intense hitte als vrieskou heeft dan ook geen enkele impact op muurblokken. Dit maakt ze tot bijzonder duurzame (beton)producten welke bij elke woning uitstekend tot hun recht komen.

Maak zelf je betonnen bloembakken

Veel mensen houden er van om bijvoorbeeld bloemen in hun tuin of op de oprit te plaatsen. Het kopen van mooie bloemen is echter slechts één ding, je moet namelijk natuurlijk ook nog over een geschikte bloembak beschikken om ze in te plaatsen. Voor de creatievelingen is het mogelijk om ervoor te kiezen om betonnen bloembakken te maken met behulp van onze stapelblokken. Op deze manier kan je volledig zelf bepalen hoe jouw bloembakken er precies uit moeten komen te zien en dat terwijl je ook nog eens kan rekenen op de vele voordelen die het gebruik van beton met zich meebrengt. Ben je toch niet zo creatief aangelegd? In dat geval is het ook nog steeds een mogelijkheid om ervoor te kiezen om je betonnen bloembakken gewoon kant en klaar aan te schaffen hier bij Betondingen!

Muurblokken voorzien van neutrale kleuren

Wanneer je het aanbod op vlak van stapelblokken op de markt van dichterbij gaat bekijken zal je steeds kunnen vaststellen dat deze doorgaans beschikken over zeer neutrale kleuren. Het kan hierbij gaan om bijvoorbeeld wit, maar ook om grijs. Het feit dat er voor muurblokken vaak gebruik wordt gemaakt van neutrale kleuren is zeer weldoordacht. Op deze manier wordt er namelijk voor gezorgd dat ze werkelijk in elk type tuin tot hun recht kunnen komen. Ben jij toch van mening dat jouw blokken er wel iets vrolijker en/of kleurrijker uit mogen komen te zien? In dat geval is het natuurlijk altijd een optie om ze te laten begroeien met klimop en/of om ze op te leuken met vrolijke plantenbakken.

Een foutje gemaakt? Dat is zo opgelost

We durven gerust te stellen dat de mogelijkheden die stapelblokken met zich meebrengen het meest creatieve uit de mens weet te halen. Dit is onder meer te wijten aan het feit dat een mogelijk foutje welke je maakt bij het plaatsen van muurblokken zo kan worden opgelost. Moet de muur die je hebt gebouwd iets naar achteren worden geplaatst? Of wil je bijvoorbeeld het eerder gerealiseerde bouwwerk van stapelblokken in je voortuin graag aanpassen om wat verandering(en) door te voeren? In al deze gevallen zal je kunnen vaststellen dat dit met behulp van stapelblokken in je tuin op ongelofelijk eenvoudige wijze mogelijk wordt. Of je nu met andere woorden een ervaren doe-het-zelver bent of je gewoon lekker creatief bezig wil zijn, in beide gevallen zal je kunnen vaststellen dat muurblokken jou heel wat interessante mogelijkheden te bieden hebben! Wel is het belangrijk om altijd te zorgen voor een goede fundering van de stapelblokken en dat je natuurlijk op de juiste wijze aan slag gaan met de stapelblokken plaatsen.

Bestel stapelblokken nu tegen de scherpst mogelijke prijs

De vele interessante voordelen die zijn verbonden aan het kopen van stapelblokken van beton zijn inmiddels waarschijnlijk wel duidelijk. Er is echter meer. Wist je namelijk ook dat muurblokken helemaal niet duur zijn? Al helemaal niet wanneer je ze aankoopt hier bij Betondingen! Wij zorgen er namelijk voor dat onze klanten de door hun gewenste hoeveelheid aan stapelblokken steeds bij ons kunnen aanschaffen tegen de meest interessante voorwaarden. Wil jij met andere woorden ook zeker zijn van een zo scherp mogelijke prijs voor jouw muurblokken? Twijfel dan geen moment langer en haal ze vandaag nog in huis hier bij Betondingen!

Contact opnemen?

Ben jij nog niet helemaal overtuigd van de voordelen van stapelblokken en zou je graag eerst wat meer informatie te weten komen, voordat je overgaat tot het plaatsen van een bestelling? Dan is het uiteraard mogelijk om contact op te nemen met onze klantenservice. Dit kan telefonisch door te bellen naar +31 85 - 060 62 04 of door een e-mail te sturen naar [email protected] Wij voorzien je graag van alle informatie die je nodig hebt, zodat jij in staat bent om een weloverwogen beslissing te maken met betrekking tot de aanschaf van de stapelblokken uit ons assortiment.

✅ Wat zijn stapelblokken?
De stapelblokken van Betondingen zijn gemaakt van hoogwaardig prefab beton en kunnen gebruikt worden voor verschillende toepassingen. Door gebruik te maken stapelblokken is het bijvoorbeeld mogelijk om hoogteverschillen te creëren op straat of in je tuin, maar daarnaast kunnen stapelblokken ook dienstdoen als elementen voor het creëren van betonnen bloembakken. Dit zijn echter maar twee voorbeelden en de mogelijkheden van stapelblokken zijn eindeloos. Wil jij stapelblokken aanschaffen tegen de best mogelijke prijs? Neem dan eens een kijkje op de website van Betondingen.

✅ Wat kan je met stapelblokken?
Bekijk onze inspiratie pagina op de website om te zien wat je allemaal kan doen met stapelblokken.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!