• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Stapelblokken

Stapelblok 12x12x40cm antraciet Oud Hollands
Betonblok (open) 20x20x20cm
Betonblok (hol) 19x19cm
Betonblok (open) 30x30x25cm
Stapelblok 15x15x60cm antraciet Oud Hollands
Betonblokken hol 39x19x19cm
Seal-it® 360 HIGH-TACK 290ml
Stapelblok 20x20x60cm antraciet strak
Stapelblok 12x20x100cm antraciet Oud Hollands
Mega stapelblok 20x30x60cm grijs
Mega stapelblok 20x30x60cm antraciet

Stapelblokken

Stapelblokken van hoogwaardig prefab beton. Deze betonblokken worden voornamelijk als sierbestrating gebruikt. Deze stapelblokken worden gebruikt om hoogtes te creëren, voor bijvoorbeeld op straat of voor in de tuin.

Stapelblokken

Bij stapelblokken denkt u waarschijnlijk aan kinderspeelgoed zoals legoblokken of houten speelblokken maar dat zijn ze zeker niet. Stapelblokken zijn grote blokken van beton waarmee hoogteverschillen kunnen worden gecreëerd op straat of bijvoorbeeld in de tuin.

U kunt er eindeloos mee stapelen en zo de mooiste creaties maken op uw eigen unieke manier. Denkt u bijvoorbeeld eens aan bloembakken die u kunt vormen me deze blokken of gewoon een muur ter afscheiding met de buren of de straat.

De stapelblokken zult u hoogstwaarschijnlijk tegenkomen in het wit of grijs omdat dit de meest neutrale kleuren zijn zodat ze in een ieders tuininterieur passen. Mocht u de blokken storend vinden dan kunt u ze eventueel laten begroeien met klimop of gewoon opleuken met vrolijke plantenbakken.

Het ideale van deze elementen is dat ze gemaakt zijn van beton wat ervoor zal zorgen dat u jaren lang plezier zult hebben van uw stapelblokken. Ze zullen niet snel slijten en u kunt keer op keer blijven variëren aangezien u de blokken steeds weer opnieuw kunt gebruiken.

Dit maakt de blokken multi-inzetbaar en het zal u helpen bij ieder bouwwerk. Beton zal prachtig staan in uw tuin omdat het naadloos aansluit bij al uw andere meubilair. Beton is bovendien een natuurlijk product zodat het honderd procent recycleerbaar is en het milieu geen schade zal toebrengen.

Onderhoud

U zult geen onderhoud hebben aan deze stapelblokken en ze zullen niet snel gaan verweren bij bijvoorbeeld regenval, ijs, sneeuw of de hitte van de zon. U heeft eindeloos veel mogelijkheden met uw blokken en het is de voordeligste manier om al uw bouwprojecten mee uit te voeren.

Zeker op het internet kunt u veel ideeën opdoen voor wat u deze stapelblokken kunt gebruiken. Doe hier uw voordeel mee en bekijk wat de mogelijkheden zijn voor u. Denk eens aan een extra muurtje in uw tuin om de bloemen af te scheiden van het gazon of om een mooie grote bloemenbak te maken en te plaatsen waar u dat wilt.

Een border of een staande BBQ op uw terras, als u even creatief nadenkt zult u ontdekken dat de mogelijkheden ontelbaar zijn. Maar misschien wel het allergrootste voordeel van de stapelblokken is dat het door de standaardmaat goed toe te passen is zelfs voor de klusser met twee linkerhanden.

De blokken zullen hooguit zwaar zijn maar zegt u nou zelf iedereen kan toch wel stapelen. Als u eenmaal een bouwwerk heeft gemaakt zult u al snel een professionele doe-het-zelver worden en u zult verbluft zijn over het eindresultaat.

En mocht u later toch besluiten dat u het bouwwerk net anders wilt hebben of dat de muur een meter naar achter moet dan breekt u het af en begint u weer van vooraf aan. Maakt u eens een rondje door de buurt en u zult de stapelblokken tegenkomen in heel wat bouwwerken en stadstuinen. Als u er eenmaal op gaat letten zult u zelfs bemerken dat ze meer worden ingezet dan dat u voor mogelijk had gehouden. Heeft u al een idee wat u met de stapelblokken gaat doen?