• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Paalmutsen vlak + bol

U ziet het al helemaal voor u. U gaat de tuin onderhanden nemen om het weer eens een eigentijds uiterlijk te geven. U begint natuurlijk met een planning waar alles precies moet komen en wat uw budget is voor de nieuwe tuin. Neem liever een extra marge op uw budget want er zijn altijd onvoorziene kosten en mocht u op het einde wat overhouden dan is dat alleen maar mooi meegenomen.

Als u dit allemaal heeft uitgezocht dan is het verstandig om eens een kijkje online te nemen om te zien wat de laatste tuintrends van dit moment zijn. U zult waarschijnlijk een keuze moeten maken tussen strak, modern, weelderig, of speels klassiek. Neem hier rustig de tijd voor want als de spullen eenmaal zijn gekocht en de eerste stenen liggen is er geen weg meer terug.

Vraag eventueel uw vrienden of familie om u te komen helpen want bouwprojecten zijn altijd lastiger en duren langer dan u van tevoren inplant. Het is handig om uw klusprojecten uit te voeren als u vakantie heeft of in de weekenden want als nieuwe doe-het-zelver zult u wel een dag nodig hebben om weer bij te komen van uw klusavontuur.

Als u een beetje heeft rondgekeken op allerlei sites zult u vast gemerkt hebben dat er een nieuwe hype is ontstaan rondom paalmutsen. Zeker de paalmutsen vlak met bol zijn erg in trek en zult u steeds meer gaan aantreffen overal om u heen. Als u er eenmaal uit bent waar uw muurtje of pilaar moet komen dan is het tijd om de bakstenen, het cement en de andere benodigdheden te kopen.

Vergeet niet om uw nieuwe bouwwerk af te dekken met een paalmuts vlak met bol voor een extra sierlijke look én om uw metselwerk te beschermen. Mocht u uw metselwerk niet beschermen dan loopt u de kans in dit koude regenachtige klimaat dat er vocht zal binnentreden in uw muurtje en dat zou toch zonde zijn. Als u de paalmutsen vlak met bol nog niet genoeg versiering vindt dan kunt u ook nog denken aan muurafdekkers.

Vergeet niet om de kleine paalmutsen vlak met bol vast te maken met mortelspecie en mocht u gaan voor de grotere varianten houdt dan rekening met de schroefbevestiging. De paalmutsen vlak met bol zullen vervaardigd zijn van beton omdat dit een uiterst duurzaam materiaal is waar u jarenlang plezier van zult hebben. Het is vriendelijk voor het milieu en recycleerbaar. Maar misschien nog wel het allerbelangrijkste de paal mutsen zijn budget vriendelijk dus het ophalen van uw metselwerk hoeft niet duur te zijn.

Kleuren

De bollen op de paalmutsen zijn verkrijgbaar in het grijs, antraciet en zwart gecoat dus er zit vast wel een kleur tussen die u aanspreekt. Een ander groot voordeel van de paalmutsen vanaf 37x37cm is dat ze aan de onderzijde voorzien zijn van een waterhol zodat regenwater zich niet ophoudt in de paalmuts en zo geen schade toebrengt aan uw metselwerk. Mocht u er niet uitkomen met uw tuin plannen of toch wat meer informatie willen hebben over de paalmutsen vlak met bol dan zijn er voldoende bedrijven die u kunnen voorzien van deskundig advies. We nemen dan ook direct even de kans om u kennis te laten maken met de rest van ons assortiment. Vergeet dan ook zeker niet om onze onderstaande paalmutsen te ontdekken:

Mocht u hier nu meer informatie over willen of meer willen weten over onze paalmutsen vlak + bol is het natuurlijk geen enkel probleem om contact op te nemen met onze klantenservice.

✅ Wat zijn paalmutsen?
Paalmutsen worden ook wel betonpetten, penantafdekkers, schoorsteenplaten, betonhoedjes of afdekplaten genoemd. Paalmutsen zijn in principe niets anders dan een afdakje voor op een paal om deze sierlijk te maken en te beschermen tegen de verschillende weersinvloeden van ons land. Paalmutsen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten en wij kunnen je dan ook verzekeren dat je voor iedere paal een geschikt afdakje te vinden is. Houdt bij de aanschaf van een paalmuts wel rekening met de omvang van de paal. Bekijk nu het complete assortiment aan paalmutsen op de website van Betondingen.

✅ Wat kan je met paalmutsen?
Bekijk onze inspiratie pagina op de website om te zien wat je allemaal kan doen met paalmutsen.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!