• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kabelgoottegels

Kleur

Maak kennis met de kabelgoottegels van Betondingen. Deze producten zijn onlangs aan ons assortiment toegevoegd en zijn ideaal voor verschillende omstandigheden waarbij je wilt voorkomen dat je een kabel over de stoep moet uitrollen. Naast dat dit in sommige gemeentes verboden is levert dit natuurlijk ook hinder op voor andere mensen die over de stoep lopen. Door kabelgoottegels aan te leggen wordt het dan ook bijvoorbeeld mogelijk om je elektrische auto op een veilige manier op te laden. Dit is natuurlijk maar één van de velen mogelijkheden van deze betontegels en we vertellen je dan ook graag meer over deze producten uit ons assortiment.

Wat zijn kabelgoottegels precies?

De bovenstaande tegels uit ons assortiment zijn voorzien van een uitsparing met een rubberen afdekstrip en rondom voorzien van een veilingkant. De uitsparing zorgt ervoor dat je in deze tegels een kabel kunt plaatsen, zodat deze niet op de stoep zal liggen. Hierdoor ervaren andere mensen geen last van de kabel en kan je deze dus zorgeloos aanleggen. De veilingkant zorgt ervoor dat deze tegel geen andere tegels zal beschadigen.

Ideaal voor elektrische auto’s

Tegenwoordig maken we steeds meer gebruik van de elektrische auto en dit wordt natuurlijk ook door onze overheid gestimuleerd. Elektrische auto’s zijn beter voor het milieu, maar een bijkomend onderdeel hiervan is dat deze auto’s wel door middel van een kabel moeten worden opgeladen. Nu is het zo dat sommige mensen hun auto op hun eigen oprit kunnen opladen, maar dit geldt helaas niet voor iedereen. Anderen zullen gebruik moeten maken van openbare plaatsen op hun auto op te laden en in dit geval zal er dan ook vaak een kabel van het oplaadpunt bij je woning naar de auto moeten worden getrokken. Deze kabel kan hinder veroorzaken, maar door kabelgoottegels aan te leggen is dit verleden tijd. Deze tegels zijn daarnaast voorzien van een afdekstrip, waardoor de kabel dus niet bloot op straat komt te liggen.

Verkrijgbaar in verschillende varianten

Op het moment dat je ons assortiment hierboven bekijkt zal je direct tot de conclusie komen dat het mogelijk is om onze kabelgoottegels in verschillende varianten te bestellen. Het is mogelijk om te kiezen uit verschillende afmetingen, maar wel worden de tegels altijd geleverd in de kleur grijs. Dit doen we bewust, zodat deze tegels naadloos in het straatbeeld opgaan. Tot slot zijn de tegels gemaakt van zelfverdichtend beton.

Strak afgewerkt

Op het moment dat je een tegel op een openbare plek gaat plaatsen is het natuurlijk belangrijk dat dit op een goede wijze gebeurd. Je wilt voorkomen dat anderen hier last van hebben en daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk om de uitstraling van het straatbeeld niet op een negatieve wijze te beïnvloeden. Vandaar dat wij er bij Betondingen natuurlijk voor zorgen dat onze kabelgoottegels strak zijn afgewerkt. Hierdoor kunnen deze probleemloos in de straat worden verwerkt en zijn deze afgesloten door middel van een strip, waardoor je vrijwel geen verschil voelt ten opzichte van reguliere tegels wanneer je hier overheen loopt. 

Kabelgoottegels aanleggen

Op het moment dat je kabelgoottegels wilt aanleggen is het belangrijk om contact op te nemen met de gemeente waarin je woont. Het is namelijk niet altijd toegestaan om deze tegels zonder toestemming aan te leggen. Wel bestaat er natuurlijk een grote kans dat de gemeente akkoord gaat met deze plaatsing, aangezien je op deze manier ervoor zorgt dat jouw kabels op een veilige wijze kunnen worden aangelegd.

Behoefte aan meer informatie?

Wil je meer weten over de voordelen van kabelgoottegels of heb je andere belangrijke vragen die je graag aan ons zou willen stellen? Dan is het natuurlijk mogelijk om contact op te nemen met de deskundige klantenservice van Betondingen. Onze medewerkers staan iedere dag opnieuw telefonisch en per mail voor je klaar. Hierdoor weet je precies wat je van de tegels uit ons assortiment kunt verwachten en hoe je deze op de juiste manier kunt toepassen in je eigen situatie. Mocht je al over alle informatie beschikken die je nodig hebt kan je direct overgaan tot het plaatsen van een bestelling. Wij zorgen er in dit geval voor dat wij jouw kabelgoottegels zo spoedig mogelijk bij je afleveren.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!