• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lyra potloden

Het is een vaak gehoorde frustratie van veel mensen die actief zijn in de bouw, namelijk dat er maar geen echt kwalitatieve potloden voor handen blijken te zijn. Dat is echter niet helemaal waar. Hier in het aanbod bij Betondingen zijn immers zogenaamde 'Lyra potloden' terug te vinden. Het betreft hier speciale potloden welke uitstekend geschikt zijn om te gebruiken in de bouw, niet in het minst omdat ze tegen een stootje kunnen. Bij het ontdekken van ons aanbod met Lyra potloden zal je in ieder geval steeds kunnen vaststellen dat er heel wat verschillende mogelijkheden in zijn terug te vinden waardoor je altijd een potlood kan bestellen welke perfect zal weten te voldoen aan jouw verwachtingen. Ben jij ook geïnteresseerd in het bestellen van één of meerdere Lyra potloden? Aarzel dan niet langer en ontdek ons ruime assortiment snel hier bij Betondingen!

Keuze uit verschillende soorten Lyra potloden

In eerste instantie valt het meteen op dat er niet zomaar één Lyra potlood, maar wel verschillende exemplaren op de markt zijn terug te vinden. Bij het ontdekken van ons aanbod met Lyra potloden wordt het al snel duidelijk dat er een onderscheid wordt gemaakt tussen bijvoorbeeld 331 en 333 exemplaren. Bovendien zal je ook kunnen vaststellen dat er niet alleen Lyra potloden verkrijgbaar zijn, wat bovendien ook te denken van de speciale Lyra stiften? Denk op dit vlak maar aan de Lyra Ink evenals de Lyra Pica Dry. Hoe dan ook, welk beroep je ook uitoefent of welk karwei je moet uitvoeren, er zijn altijd Lyra potloden of stiften verkrijgbaar die al je vooropgestelde verwachtingen perfect zullen weten in te lossen.

Lyra potloden 331 & 333

Wanneer je kennis maakt met het aanbod op vlak van Lyra potloden hier bij Betondingen zal je in eerste instantie kunnen vaststellen dat wij een 331 exemplaar in ons assortiment hebben opgenomen. Het betreft hier een steenhouwers potlood welke bijzonder geschikt is om te schrijven of tekenen op niet alleen steen en beton, maar ook op ruwe ondergronden. Een ander type van Lyra potlood is de zogenaamde 333 versie. Het gaat hierbij om een bijzonder goed en sterk timmermanspotlood welke het mogelijk maakt om op efficiënte wijze op hout mee te schrijven. Ben je eerder te vinden voor het kopen van een stift en niet zozeer voor een potlood? In dat geval is er de Lyra Ink. Het betreft hier een permanente marker welke ook wel een 'diepgatstift' wordt genoemd. Deze is uitgerust met een bijzonder lange dunne pen welke het mogelijk maakt om op uiterst efficiënte wijze boorgaten mee af te tekenen. Een andere optie is de Lyra Pica Dry welke is uitgerust met een RVS huls. Ook deze maakt het op uitstekende wijze mogelijk om gaten of scherpe randen af te tekenen.

De eigenschappen van Lyra potloden 331 & 333

Vooraleer over te gaan tot het kopen van één van de Lyra potloden uit ons assortiment is het natuurlijk ook belangrijk om je bewust te zijn van de eigenschappen die aan deze potloden zijn verbonden. Zowel de Lyra potloden 331 & 333 hebben een lengte van 24 centimeter en kenmerken zich door een ovale vormgeving. Het ideale van deze eigenschappen is dat ze niet wegrollen. Bovendien zal je steeds kunnen vaststellen dat deze potloden eenvoudig naslijpbaar zijn. Dit wordt mede gerealiseerd door het feit dat er een breukresistente stift aanwezig is. Hoe dan ook, zou jij ook graag speciale potloden willen kopen die je kan inzetten in de bouw? In dat geval is het absoluut de moeite waard om even een kijkje te nemen in ons gevarieerde assortiment met Lyra potloden hier bij Betondingen!

Ontdek ook de 'Lyra Pica Dry'

Door gebruik te maken van de Lyra Pica Dry beschik je over een stift welke perfect gebruikt kan worden op alle oppervlakken. Dit niet uitsluitend om er op te schrijven, maar ook om er op te markeren. Dien je op een zeker ogenblik de aangebrachte markering terug te verwijderen? In dat geval is dat zeer eenvoudig mogelijk door gebruik te maken van een natte tissue. Een bijkomend voordeel van de Lyra Pica Dry is dat ze op uitstekende wijze navulbaar is. De Lyra Ink is eigenlijk een zogenaamde diepgat stift waardoor je er zeker van kan zijn dat je ook altijd op de moeilijkst bereikbare plaatsen kan komen. Je dient er wel rekening mee te houden dat het niet mogelijk is om de Lyra Pica Dry te gebruiken op geglazuurde ondergronden. Tot slot is deze stift ook voorzien van een zogenaamd zelfherstellend edelstalen telescooppunt.

Jouw Lyra potloden bestellen tegen de scherpst mogelijke prijs

Inmiddels hebben we je een goed beeld gegeven van de interessante voordelen die zijn verbonden aan het gebruik van zogenaamde Lyra potloden. Bij het bekijken van ons aanbod met deze potloden zal je kunnen vaststellen dat deze verkrijgbaar zijn in twee verschillende kleuren. Het gaat hierbij om de kleuren groen en rood. Voor welke van deze verschillende exemplaren je uiteindelijk ook zal kiezen, het wordt altijd meteen duidelijk dat je hier bij Betondingen kan rekenen op de best mogelijke prijs. Dit overigens niet alleen voor de potloden van Lyra die in ons aanbod zijn terug te vinden, maar ook voor wat de stiften betreft. Hoe dan ook, ben je op zoek naar een financieel zeer interessante mogelijkheid om markeringen aan te brengen in de bouw en wil je daarvoor graag gebruikmaken van een echt kwalitatief potlood of een fantastische stift die alle vooropgestelde verwachtingen zal weten waar te maken? In dat geval ben je daarvoor hier bij Betondingen aan het juiste adres!

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!