• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lyra potloden

Lyra potlood 333
Lyra potlood 331
Lyra Ink Zwart
Sale
Lyra Pica Dry
Lyra Pica Dry
€16,40 €11,02
(€13,33 Incl. btw)
Lyra Pica Dry navulling groen
Lyra Pica Dry navulling blauw

Lyra potloden

Op zoek naar het beste potlood voor uw vakgebied?

Baalt u er ook zo van dat er weinig potloden goed zijn voor de bouw? Zoek dan niet langer en kies voor Lyra Potloden. Lyra potloden zijn zeer goed geschikt voor de bouw en kunnen tegen een stootje. Keuze uit diverse soorten potloden.

 

Welke potloden zijn er?

Er zijn verschillende soorten Lyra potloden:  o.a. Lyra potlood 331 en Lyra potlood 333.
Naast de potloden van Lyra zijn er ook stiften: Lyra Ink en Lyra Pica Dry.

 

Doelgroep

Lyra potlood 331 is een steenhouwers potlood en is uitermate goed geschikt om te schrijven of tekenen op steen, beton of ruwe ondergronden.

Lyra potlood 333 is een heel goed en sterk timmermans potlood waarmee je op hout kan schrijven.
Lyra Ink is een permanent marker (ook wel diepgatstift genoemd) en voorzien van een extra lange dunne pen waarmee je makkelijk dan aftekenen in (boor)gaten. De Lyra Pica Dry is een stift met een rvs huls waardoor je probleemloos in gaten of scherpe randen kan aftekenen.

 

Eigenschappen
De Lyra potloden 331 en 333 zijn 24cm en ovaal. Het ideale hiervan is dat deze niet wegrolt. De potloden zijn makkelijk naslijpbaar door de breukresistente stift.

De Lyra Pica Dry schrijft en markeert nagenoeg op alle oppervlakten. De markering kan je gemakkelijk van gladde ondergronden verwijderen d.m.v. een natte tissue. De Lyra Pica Dry is navulbaar. Lyra Ink is een diepgat stift waardoor je makkelijk op moeilijk bereikbare plaatsen komt. Deze stift schrijft bijna op alle ondergronden, behalve geglazuurde ondergronden.  De Lyra Ink heeft tevens ook een zelfherstellende edelstalen telescooppunt.

Echte vaklui in de bouw kunnen niet zonder deze potloden..