• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Huisnummer RVS

De aanschaf van een huisnummer RVS is interessant vanwege verschillende redenen. Wanneer je op zoek gaat naar een nieuw huisnummer is het natuurlijk belangrijk dat deze aan enkele eisen voldoet. Zo dient het materiaal bijvoorbeeld roestbestendig te zijn, aangezien een huisnummer over het algemeen het gehele jaar door buiten hangt. Daarnaast wil het oog natuurlijk ook wat, maar wij kunnen je dan ook direct verzekeren dat een huisnummer RVS bijdraagt aan een sfeervolle uitstraling van je woning. Wij bieden verschillende varianten aan en daarnaast is het eventueel ook mogelijk om een huisletter a, b of c te bestellen wanneer je woonadres is voorzien van een toevoeging.

Wat is RVS?

RVS, ook wel ‘roestvaststaal’ genoemd is een veelgebruikt materiaal. Doordat dit materiaal enerzijds enorm sterk, maar tegelijkertijd ook duurzaam is zien we dat het veel wordt toegepast binnen en buiten woningen. Doordat dit materiaal beschikt over een oxidelaag zal het niet roesten en blijft het onderliggend staal beschermt tegen roest. Hierdoor is een huisnummer RVS dan ook in staat om jarenlang mee te gaan zonder dat de uitstraling verloren gaat.

Geschikt voor iedere woning

Een huisnummer RVS past is principe bij iedere woning of bedrijfspand. Dit komt doordat deze producten beschikken over een neutrale, maar degelijke uitstraling. Hiernaast is het natuurlijk niet meer dan logisch dat je in staat wilt zijn om het adres van je woning of bedrijfspand duidelijk wilt aangeven. De huisnummers uit ons assortiment zijn dan ook voldoende groot, waardoor wij je kunnen garanderen dat eventuele postbezorgers of gasten direct zien met welk adres ze te maken hebben. Hierdoor zal er hierover dan ook geen onduidelijkheid meer bestaan en blijven je vele ongemakken bespaart.

Duurzaamheid en onderhoud

In de introductie van deze tekst vertelden we je al even hoe belangrijk het is dat je huisnummer in staat is om lang mee te gaan. Wanneer je dan ook kiest voor een huisnummer RVS ben je verzekerd van een product dat minimaal in staat is om tientallen jaren mee te gaan. RVS staat namelijk voor ‘roestvaststaal’ en dit betekent dat dit materiaal niet zal roesten. Daarnaast hebben de weersomstandigheden vrijwel geen invloed op de kwaliteit en de uitstraling van het materiaal, waardoor het ook niet noodzakelijk is om het huisnummer te onderhouden. Wel kan je er natuurlijk voor kiezen om deze producten schoon te maken, want op een gegeven moment zal zand of stof zich op de huisnummers nestelen. Dit is echter eenvoudig te verwijderen door gebruik te maken van een natte doek en eventueel in combinatie met schoonmaakmiddel.

Verschillende varianten van een huisnummer RVS

Zoals je waarschijnlijk al hebt ontdekt is het binnen onze webwinkel mogelijk om huisnummer RVS aan te schaffen in verschillende soorten en maten. Wij scheiden twee soorten huisnummers, namelijk varianten die worden gemonteerd door middel van afstandhouders en varianten die worden geplakt. Een huisnummer van RVS dat wordt gemonteerd door middel van een afstandhouder zal komen te beschikken over een ‘zwevend effect’. Dit effect draagt bij aan de unieke uitstraling van de huisnummers, maar hiervoor is het wel noodzakelijk om gaten in de muur te boren. Wij voorzien je hiervoor van een handige handleiding. Naast huisnummers van RVS kan je trouwens ook bij Betondingen terecht voor betonnen huisnummers, zwarte huisnummers of huisnummers van cortenstaal.

Wanneer je hier niet op zit te wachten is het dus ook mogelijk om te kiezen voor een plak huisnummer RVS. Deze varianten zijn te bevestigen door gebruik te maken van dubbelzijdige 3M tape. Maak dan ook zeker een keuze die het beste bij jou en je woning past.

Combineren met huisletters

Naast een huisnummer RVS kan je tevens binnen onze webwinkel terecht wanneer je op zoek bent naar adrestoevoegingen van ditzelfde materiaal. Dit kan uitkomst bieden wanneer je bijvoorbeeld op nummer ‘10A’ woont. Door deze producten dan ook met elkaar te combineren wordt het mogelijk om je volledige woonadres stijlvol aan te geven. De huisletters zijn verkrijgbaar in ‘plak’ varianten en varianten die gemonteerd worden door middel van afstandhouders.

De klantenservice van Betondingen

Uiteraard beschikken we bij Betondingen over een uitstekende klantenservice die in staat is om al je vragen over een huisnummer RVS te beantwoorden. Twijfel in het geval van vragen dan ook zeker niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn zowel telefonisch als via e-mail of WhatsApp bereikbaar. Wij streven er dan ook altijd naar om al je vragen zo spoedig en duidelijk mogelijk te beantwoorden. Hierdoor weet jij precies wat je kunt verwachten van de producten uit ons assortiment en kunnen we je helpen bij het maken van de juiste keuze. Betondingen is dan ook jouw partner voor de aanschaf van een huisnummer RVS.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!