• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over Betondingen.nl

Het ontstaan van Betondingen.nl

In 2005 begon Dirk-Jan Hoogenboom op 19-jarige leeftijd zijn eigen metselbedrijf. Vanuit het metselbedrijf bestond de nood aan kwalitatieve producten om mee te kunnen bouwen. De populariteit van het internet nam stelselmatig toe en dat zorgde er voor dat we via de zoekmachine Google op zoek gingen naar verschillende producten waar we nog geen leverancier voor hadden. Deze producten bleken echter onvindbaar wat uiteraard de nodige mogelijkheden met zich meebracht. In eerste instantie zijn we begonnen met het aanbieden van paalmutsen of betonpetten en muurafdekkers in onze eigen webwinkel, jawel Betondingen.nl.

Betondingen is echter een zeer ruim begrip waardoor we over de mogelijkheid beschikten om ons assortiment behoorlijk uit te breiden. Die uitbreiding vond plaats met een ruim assortiment op vlak van prefab betonproducten waardoor ons volledige aanbod vandaag de dag bestaat uit zomaar even meer dan duizend verschillende artikelen. Het bouwverleden zorgt er bovendien evenals de ervaring waar wij over beschikken voor dat wij perfect in staat zijn om mee te denken met onze klanten en precies dat advies te verstrekken welke een interessante meerwaarde biedt voor uw project.

Inspelen op de behoeftes van de klant

Bij Betondingen.nl bieden we onze klanten niet uitsluitend de mogelijkheid aan om een keuze te maken uit een zeer ruim aanbod aan prefab betonproducten, daarnaast zetten we ook aanzienlijk in op klantenservice. Wij luisteren dan ook steeds naar de behoeftes van onze klanten en trachten bijgevolg alles om deze behoefte in te lossen. Zo ontwikkelen wij steeds weer nieuwe producten die voor uw situatie een unieke oplossing kunnen betekenen. U kunt als klant evenwel geen beroep doen op Betondingen.nl voor het aanleggen of monteren van onze producten. Wel kunt u bij ons terecht voor de plaatsing van jumboblokken, bloembakken en tuinbanken door middel van onze Iveco met autolaadkraan. Alle andere betonproducten die bij ons worden aangekocht worden verzonden vanuit onze productielocatie in Ede. Het is bij Betondingen.nl niet mogelijk om de bestelde artikelen af te halen.

Altijd de scherpste prijs

Net omdat Betondingen.nl er voor heeft gekozen om het thuiswinkel concept te hanteren kunnen wij onze klanten steeds voorzien van de best mogelijke prijs voor de artikelen van hun keuze. Met andere woorden, welke van de verschillende prefab betonproducten uit ons aanbod u ook wenst aan te kopen, u bent hier bij Betondingen.nl steeds verzekerd van de scherpst mogelijke prijs!

Uitstekende bereikbaarheid klantenservice

Heeft u vragen over bepaalde betonproducten of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? In dat geval staat onze klantendienst steeds voor u klaar! Onze klantendienst is telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 22:00. U kunt ons eveneens via e-mail en WhatsApp contacteren. Onze klantendienst via WhatsApp contacteren kan door middel van het nummer 06 - 23 17 31 40. Indien u ons een e-mail stuurt kunt u er steeds op rekenen dat wij u binnen de 24 uur van een passend antwoord voorzien op uw vraag. Offertes worden steevast binnen de week opgemaakt met uitzondering van zeer bijzondere projecten.

De sterkste troeven van Betondingen.nl

Betondingen.nl weet zich op verschillende vlakken te onderscheiden van haar concurrenten. Zo kunt u als klant bij ons steeds rekenen op een snelle levering van uw bestelling door de 3 verzendlocaties in Nederland en Belgie, bent u altijd verzekerd van de scherpst mogelijke prijs en kunt u een keuze maken uit een bijzonder ruim assortiment boordevol unieke betonproducten die over een toegevoegde waarde beschikken. De levering vindt steeds plaats met track en trace, eveneens bij palletvervoer. Zo weet u ten allen tijde wanneer u, uw zending kunt verwachten. Het mag dan ook duidelijk zijn, kiezen voor Betondingen.nl is kiezen voor een prima product tegen een interessante prijs en dat terwijl u ook nog eens kunt genieten van de best mogelijke service!

Betondingen (is een onderdeel van HBG)

Adres: Bedrijfsgegevens:           Bankrekeningnummer:
Bossekamp 10
5301 LZ Zaltbommel   
K.v.K.nr 68105231
BTW nr NL 190296835B01        
IBAN NL52 RABO 0110 0615 27
BIC RABONL2U                         


Verzendlocatie's
Ede NL
Zaltbommel NL
Hamont-Achel BE

Betondingen.nl is aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg   

 

thuiswinkel waarborg