• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betonnen bollen

Voorzieningen
Kleur

Tegenwoordig wordt er steeds vaker voor gekozen om sierbeton elementen in een tuin op te nemen. Deze keuze hoeft helemaal niet ver te worden gezocht. Van alle materialen die er op de markt zijn terug te vinden kunnen we namelijk stellen dat beton één van de meest duurzame is. De ongelofelijk lange levensduur van betonnen sierelementen voor in je tuin zorgt er voor dat je er niet alleen het hele jaar door, maar ook nog eens voor een zeer lange periode van kan genieten. Ben jij er ook wel voor te vinden om betonnen sierelementen in je tuin te plaatsen en wil je graag kiezen voor een oplossing die bijvoorbeeld ook als afzetting voor je tuin kan dienen? In dat geval zijn betonnen bollen voor jou mogelijks interessant.

Prachtige sierstukken voor in je tuin of op de oprit

Betonnen bollen zijn prachtige sierstukken die op tal van verschillende plaatsen tot hun recht kunnen komen. Deze grote bollen zijn uiteraard vervaardigd uit beton waardoor je ze het hele jaar door niet alleen netjes in je tuin kan laten liggen, maar bijvoorbeeld ook op de oprit kan plaatsen. Menig aantal mensen die er voor kiezen om over te gaan tot het kopen van betonnen bollen gebruiken deze om naast de deur te leggen als decoratief element. Bovendien kunnen we de laatste jaren vaststellen dat deze betonelementen ook steeds vaker worden gebruikt door bedrijven. Indien je over een bedrijventerrein beschikt waarbij er sprake is van een lange oprit kan deze bijvoorbeeld uitstekend geflankeerd worden met behulp van deze bollen. Het mag nu reeds in ieder geval duidelijk zijn, betonnen bollen kunnen in de meest uiteenlopende situaties en locaties een absolute meerwaarde met zich meebrengen.

Verkrijgbaar in verschillende stijlen en afwerkingen

Wanneer je een kijkje neemt in ons assortiment zal je kunnen vaststellen dat betonnen bollen in de meest uiteenlopende kleuren en afwerkingsmogelijkheden kunnen worden besteld. Specifiek voor wat de kleur betreft maken we een onderscheid tussen bijvoorbeeld grijs, antraciet en zwart. Dat is echter niet alles, want je kan er bij je bollen van beton ook voor kiezen om deze met of zonder coating te bestellen. Uiteindelijk zorgen al deze verschillende mogelijkheden er voor dat je altijd over de mogelijkheid beschikt om die ene betonnen bol aan aan te schaffen die perfect voldoet aan je verwachtingen. Het kan bovendien niet alleen mooi zijn om je bollen van beton allemaal in dezelfde kleur aan aan te schaffen, ook een beetje variëren met de kleuren is zeker en vast een aanrader. Wil je naast een betonnen bol ook nog een ander soortgelijk betonproduct op bijvoorbeeld je oprit plaatsen? In dat geval kan het ook de moeite waard zijn om even te kijken naar ons assortiment met sierbollen.

Uitstekend bestand tegen de weersinvloeden

Iedereen kent het wel, je kiest er op een zeker ogenblik voor om te investeren in een paar prachtige aanwinsten voor je tuin of oprit, maar na enige tijd buiten te hebben gestaan treedt er al snel schade op of wordt de uitstraling aangetast. Dat is natuurlijk erg jammer, maar het kan gelukkig ook anders. Indien je er bijvoorbeeld voor hebt gekozen om betonnen bollen aan aan te schaffen zal je kunnen vaststellen dat je hier te maken hebt met een materiaal welke bijzonder hard is. Dit betekent dat ze niet gaat verweren en bovendien ook niet snel zal worden aangetast door bijvoorbeeld regen of sneeuw. Op het ogenblik dat de betonnen bollen van je keuze zijn geplaatst zal je er dan ook jarenlang plezier aan ondervinden. Bijkomend voordeel is ook dat ze nagenoeg geen onderhoud vereisen. Je prachtige bollen van beton onderhouden is dan ook kinderspel en zal je nauwelijks tijd kosten.

Zeer zwaar en dus niet eenvoudig mee te nemen

Het is jammer genoeg eveneens een belangrijk feit waarvan we tegenwoordig genoodzaakt zijn om er rekening mee te houden. Op het ogenblik dat je een bepaald voorwerp buiten plaatst is het namelijk zo dat deze eigenlijk continue vatbaar is voor diefstal. Lichte voorwerpen worden dan ook niet zelden gestolen of worden het slachtoffer van vandalisme. Het is trouwens mede omwille van deze reden dat steeds meer mensen er tegenwoordig ook voor kiezen om gebruik te maken van betonnen bloembakken. Niet alleen zijn deze bloembakken zeer duurzaam, daarnaast zal je ze omwille van hun gewicht ook helemaal niet snel gaan verplaatsen.

Hetzelfde kan natuurlijk ook gezegd worden van onze betonnen bollen. Deze betonelementen kenmerken zich niet alleen door een grote omvang, daarnaast zijn ze ook nog eens erg zwaar. Dit maakt ze tot een opvallende eye-catcher in je omgeving en bovendien betreft het hier een element dat je niet zomaar meeneemt. Dit betekent dat de kans op diefstal eigenlijk bijna onbestaande is. Ook dit is zeker en vast een interessant voordeel welke verbonden is aan het kopen van één of meerdere betonnen bollen voor in jouw tuin of op jouw oprit.

Betonnen bollen kopen in verschillende afmetingen

De ene betonnen bol is de andere niet. Zoals eerder reeds aangegeven zijn deze elementen die zijn vervaardigd van beton niet alleen verkrijgbaar in diverse kleuren en afwerkingsmogelijkheden (met of zonder coating), daarnaast kan je er ook voor kiezen om diverse afmetingen aan aan te schaffen. Dit is zeer interessant omdat je op deze manier een beetje variatie in je tuin of je oprit kan brengen. Onze betonnen bollen zijn onder meer verkrijgbaar met een diameter van 12 of 14 centimeter, maar kunnen eveneens worden aangekocht met een diameter van 20 centimeter. Ben je op zoek naar een nog grotere betonnen bol? In dat geval kan je er altijd nog voor kiezen om een exemplaar met een diameter van 24 of 28 centimeter aan aan te schaffen. Hoe dan ook, welke afmetingen je ook voor jouw betonnen bollen in gedachten hebt, het mag duidelijk zijn dat het allemaal tot de mogelijkheden behoort.

Bestel jouw betonnen bollen vandaag nog hier bij Betondingen!

Inmiddels mag het duidelijk zijn dat betonnen bollen fantastische objecten zijn om je oprit of tuin, maar ook bijvoorbeeld een bedrijventerrein mee te verrijken. Het feit dat ze verkrijgbaar zijn in de meest uiteenlopende afmetingen evenals kleuren zorgt er bovendien voor dat ze perfect in lijn komen te liggen met ieders verwachtingen. Er voor kiezen om je betonnen bollen aan aan te schaffen hier bij Betondingen zorgt er niet alleen voor dat je een keuze kan maken uit een zeer omvangrijk assortiment, bovendien is het ook nog eens zo dat je steeds bent verzekerd van de best mogelijke prijs. Geef je er de voorkeur aan om zelf je betonnen bollen te komen ophalen bij ons? Ook dat is geen enkel probleem! Ook betonnen bollen kopen? Dan ben je hier bij Betondingen overduidelijk aan het juiste adres!

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!