• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betonnen bollen

Betonnen bol grijs beton 12cm
Betonnen bol antraciet 12cm
Betonnen bol grijs beton 14cm
Betonnen bol antraciet 14cm
Betonnen bol zwart gecoat 12cm
Betonnen bol zwart gecoat 14cm
Betonnen bol grijs beton 20cm
Betonnen bol antraciet 20cm
Betonnen bol zwart gecoat 20cm
Betonnen bol grijs beton 24cm
Betonnen bol antraciet 24cm
Betonnen bol zwart gecoat 24cm
Betonnen bol grijs beton 28cm
Betonnen bol antraciet 28cm
Betonnen bol grijs beton 33cm
Betonnen bol zwart gecoat 28cm
Betonnen bol grijs beton 40cm
Betonnen bol antraciet 33cm
Betonnen bol zwart gecoat 33cm
Betonnen bol antraciet 40cm
Betonnen bol grijs beton 50cm
Parkeerbol Groot grijs
Betonnen bol antraciet 50cm
Betonnen bol zwart gecoat 40cm

Betonnen bollen

Deze betonnen bollen van betondingen.nl worden van duurzaam prefab sierbeton gemaakt en zijn dus bestand tegen verschillende weersinvloeden. Betonnen bollen voor decoratie of bijvoorbeeld voor het afzetten van het terras/tuin.

Betonnen bollen

Steeds vaker doen we er alles aan om ons huis, bedrijfspand of verenigingsgebouw een unieke uitstraling te geven. U zult waarschijnlijk steeds vaker om u heen horen dat de buitenkant van uw huis of kantoor het visitekaartje is.

Hier zit natuurlijk wel een kern van waarheid in als u bedenkt dat uw bezoek thuis of uw zakelijke contacten op kantoor een eerste indruk krijgen van u naar aanleiding van het aangezicht van het pand.

Hier extra aandacht aangeven kan op veel manieren denkt u bijvoorbeeld eens aan het plaatsen van muurafdekkers op de muren of de gevel van het pand. U kunt ook denken aan unieke decoratie zoals betonnen bollen, een betonnen brievenbus of een uniek tuinbeeld van sierbeton.

U kunt deze betonnen bollen op allerlei soorten manieren toepassen thuis naast de voordeur, in de tuin of als u een bedrijfspand heeft met een lange oprit of een grote deur zal het heel sierlijk staan als u meerdere betonnen bollen naast elkaar plaatst.

Betonnen bollen zult u vinden in verschillende soorten kleuren met of zonder coating net waar uw voorkeur naar uitgaat. Zeker als u meerdere betonnen bollen nodig heeft kan het vervoeren een probleem zijn omdat ze nogal zwaar zijn maar als u een beetje rondkijkt online zult u genoeg bedrijven vinden die u hierbij u kunnen helpen.

Mocht u trouwens nog inspiratie nodig hebben dan zijn er in tijdschriften of op het internet genoeg ideetjes op te doen. De bollen zijn mooi en geven een unieke uitstraling aan uw eigen omgeving maar ze zijn ook handig om te gebruiken als afscheiding van bijvoorbeeld een pad of als u wildparkeren wilt tegengaan.

De meeste bollen die u zult vinden voor buiten zullen gemaakt zijn van beton omdat deze een lange levensduur hebben. Hiermee wordt bedoeld dat u na uw aanschaf waarschijnlijk jaren plezier zult hebben van uw betonnen bollen zonder dat ze slijten of vervormen.

Aangezien beton keihard is zal het niet verweren of worden aangetast door regenwater of sneeuw. Als u ze heeft geplaatst zult u jarenlang geen onderhoud hebben en u kunt ze makkelijk schoonhouden. Door hun gewicht zullen ze niet snel worden meegenomen maar als u ze zelf op een later moment eens wilt verplaatsen dan is dit natuurlijk mogelijk.

De kracht van deze betonnen bollen is gelegen in het feit dat ze net dat beetje extra geven aan uw omgeving en toch gewoon opgaan in de natuur. Daarnaast is beton recycleerbaar en milieuvriendelijk.

Bollen

De bollen zijn verkrijgbaar in verschillende maten dus als u een subtiele twist wilt geven aan uw tuininterieur kunt u kiezen voor de kleine grijze betonnen bollen en mogen de bollen echt aanwezig zijn voor een sierlijke functie dan kunt u kiezen voor de grote zwarte opvallende bollen.

Zo is het voor verenigingen of instellingen ook de moeite waard om de aanschaf van betonnen bollen te overwegen. U heeft zo een voordelige versiering voor aan de buitenkant van het pand maar toch zal het opvallen waardoor uw locatie bekender wordt. Kortom er zijn vele voordelen aan het plaatsen van sierbeton in uw omgeving waaronder de betonnen bollen.