• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tuintegels

Kleur

De uitstraling van je tuin wordt grotendeels beïnvloed door de tuintegels waar je gebruik van gaat maken. Dat is ook logisch. Voor deze tegels geldt dat je er verschillende belangrijke onderdelen van je tuin mee kan creëren. Het gaat hierbij natuurlijk in eerste instantie om je terras. Daarnaast is het ook mogelijk om er een mooi pad mee te maken. De keuze die je gaat maken op vlak van tuintegels kopen zal voor een groot deel bepalen hoe jouw tuin eruit komt te zien. Dit zorgt ervoor dat je er goed aan doet om even de verschillende mogelijkheden op de markt grondig te bekijken. Bij ons ben je alvast aan het juiste adres voor de meest kwalitatieve tegels om gebruik van te maken in je tuin die zijn vervaardigd uit beton.

Tuintegels kopen in verschillende afmetingen

Het spreekt voor zich dat je voor jouw tuintegels bepaalde concrete afmetingen in gedachten zal hebben. Dat is logisch en ook helemaal geen probleem. Wanneer je je even verdiept in het aanbod hier bij Betondingen zal je kunnen vaststellen dat wij diverse afmetingen aanbieden. Enkele mogelijkheden waar je voor kan kiezen zijn onder meer de volgende:

Niet alleen de afmetingen van de tuintegels uit ons assortiment verschillen. Wat bovendien ook te denken van de kleur? Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor grijze tuintegels, maar ook voor exemplaren in de kleur antraciet, zwart en zelfs houtlook tuintegels. Ook wanneer je een bepaalde, concrete kleur in gedachten hebt voor de tegels in jouw tuin kan je terecht binnen onze webwinkel.

Ook de vorm van je tegels kan verschillen

Het spreekt voor zich dat niet alleen de afmetingen van je tuintegels van belang zijn. Daarnaast zal je in ons aanbod kunnen vaststellen dat er ook verschillende vormen verkrijgbaar zijn. Voor heel wat mensen geldt dat ze een uitgesproken voorkeur hebben voor vierkante tegels. Het spreekt dan ook voor zich dat je deze tegels in ons assortiment terug kan vinden. Door gebruik te maken van deze tegels kan je een mooi terras realiseren, maar is het ook mogelijk om een tuinpad te creëren. Het is natuurlijk ook mogelijk dat je over een voorkeur beschikt voor ronde exemplaren.

Bij het bekijken van ons assortiment zal je kunnen vaststellen dat er ook ronde staptegels in terug te vinden zijn. Ook voor deze tegels geldt dat ze uiteraard ingezet kunnen worden voor verschillende doeleinden. Natuurlijk kan je er een leuk padje mee creëren, maar je zou ze bijvoorbeeld ook kunnen gebruiken voor het aanleggen van een parkeerplaats. Is dit ook hetgeen wat jij wenst te realiseren? Dan zal je al snel tot de conclusie komen dat je deze tuintegels zonder probleem hier bij Betondingen in huis kan halen. Het is in ieder geval dan ook zeker een aanrader om onze keramische tuintegels te ontdekken.

Zelf plaatsen of niet?

Het leggen van tuintegels is in de praktijk behoorlijk eenvoudig, maar houdt er wel rekening mee dat keramische tuintegels leggen iets anders in z'n werk gaat. Je kan de tegel dan ook gewoon daar neerleggen op de gewenste plek. Wel is het zo dat het wordt aangeraden om de omgeving van de tegels op te vullen met grind, split of gras. Op deze manier kan er een unieke uitstraling worden gecreëerd. Bovendien is het ook zo dat het wordt aanbevolen om gebruik te maken van een infiltrerende ondergrond. Dit omdat je natuurlijk wilt rekenen op een optimaal waterdoorlatend effect. Wil je graag jouw tuintegels kopen hier bij Betondingen en zou je ze graag zelf willen plaatsen en/of voegen? Dan is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen voor advies op maat. Wij helpen je graag verder op weg.

Ontdek ook onze boomschijf staptegels

In ons aanbod hier bij Betondingen zijn ook zogenaamde boomschijf staptegels terug te vinden. Indien je kiest voor het kopen van dit type tegel beschik je over een uniek accessoire voor in je tuin. Voor deze unieke staptegels geldt dat ze zich weten te onderscheiden van standaard staptegels. Dit komt doordat de tegels beschikken over de vorm van een boomschijf. Voor deze tuintegels geldt dat ze over vrijwel dezelfde uitstraling beschikken als echte boomstamschijven, vanwege de nagemaakte nerven en knoesten. De tegels zijn dan ook zeker het overwegen waard.

Onderhoudsvriendelijk en ongelofelijk kwalitatief

Door te kiezen voor één van de verschillende tuintegels uit ons assortiment kan je rekenen op meerdere voordelen. In eerste instantie ben je altijd verzekerd van een zeer kwalitatieve tegel waar je langdurig gebruik van zal kunnen maken. Voor andere tegels die in de tuin gebruikt kunnen worden geldt dat ze al snel sporen van slijtage kunnen vertonen. Dat is niet zo wanneer je kiest voor bijvoorbeeld betonnen exemplaren. Bovendien vereisen betonnen tegels ook nauwelijks onderhoud. Het spreekt voor zich dat dit ook de onderhoudsvriendelijke eigenschappen van je tuin alleen maar ten goede zal komen. Ook dat is zeker een reden om voor één van onze tegels te kiezen! Wel kan je natuurlijk altijd aan de slag met tuintegels schoonmaken. Wil je keramische tuintegels schoonmaken? Ook daar vertellen we je graag meer over.

Bestellen bij Betondingen!

Wil jij ook graag tuintegels kopen? Dan zal je kunnen vaststellen dat je daarvoor hier bij Betondingen aan het juiste adres bent! Bij ons kan je dan ook een keuze maken uit een groot aanbod aan verschillende tegels voor in de tuin. Daarbij kan je niet alleen een keuze maken tussen verschillende afmetingen, maar ook uit diverse kleuren en vormen. Aarzel dus niet langer en bestel jouw tuintegels vandaag nog via de webwinkel van Betondingen.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!