• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Amsterdammertjes

RVS schroefoog M8
Amsterdammertjes Oud-Hollands grijs beton H 105cm B-keus
Amsterdammertjes (type 1) grijs beton H 80cm
Amsterdammertjes (type 1) grijs beton H 105cm
Amsterdammertjes (type 2) 105cm, grijs
Amsterdammertjes (type 1) antraciet H 80cm
Amsterdammertjes (type 1) antraciet H 105cm
Amsterdammertjes (type 2) 105cm, antraciet
Amsterdammertjes (type 2) 105cm wit

Amsterdammertjes

U heeft ze vast wel eens zien staan als u toevallig een bezoekje bracht aan de hoofdstad of er gewoon woont. Ze staan er sinds de vorige eeuw en hebben al voor heel wat veiligheid gezorgd in de stad.

Eigenlijk is het parkeerprobleem al een probleem wat zich voordeed in de tijd van het paard en wagen en dat is natuurlijk met de komst van de auto alleen maar erger geworden. De laatste jaren is het aantal auto’s flink toegenomen want bijna ieder huishouden heeft wel één of meerdere auto’s.

Met de toename van de auto’s is er ook een schaarste aan parkeerplaatsen ontstaan en mensen hebben steeds vaker de neiging om hun auto half op de stoep neer te zetten of op de hoeken van de straat, waar dit niet is toegestaan. De amsterdammertjes hebben bewezen effectief te zijn bij het vinden van een oplossing voor het parkeerprobleem.

Authentieke paaltjes 

Deze prachtige authentieke paaltjes hebben niet alleen een sierlijke functie ze worden ook overal door de stad geplaatst om ongewenst parkeren tegen te gaan en om het rijgedeelte voor gemotoriseerd verkeer af te scheiden van het voetgangersgedeelte.

Het is belangrijk om een veilige situatie te creëren voor mensen die aan het wandelen zijn met hun hond of met de kinderwagen. Fietsers moeten ook goed beschermd worden in het verkeer aangezien dit samen met de voetgangers de zwakke deelnemers zijn in het verkeer.

Het kan ook een uitkomst zijn om een gebied af te bakenen voor spelende kinderen of om bijvoorbeeld uw eigen voortuin af te schermen voor ongewenste voorbijgangers. Er zijn steeds vaker amsterdammertjes te koop van beton om uw eigen tuin op te leuken of om zelf wat bij u in de buurt aan het parkeerbeleid te doen.

Sommige mensen zetten ze aan het begin van de oprit of op de hoeken van het terras. Het unieke aan deze betonnen amsterdammertjes is dat u toch de nostalgie van vroeger heeft met het gemak van het beton van nu.

Beton is uiterst duurzaam en zal heel lang mee gaan omdat het onder alle weersomstandigheden buiten kan blijven staan. Regen, sneeuw maar ook warmte zijn geen probleem voor deze betonnen paaltjes. Niet alleen is het voordelig omdat de amsterdammertjes onderhoudsvrij zijn maar ook in de aanschaf zijn ze relatief niet duur.

Wildparkeren 

Het beton is milieuvriendelijk en recycleerbaar en mocht u de amsterdammertjes ooit willen verplaatsen dan is dit geen enkel probleem. Het is een unieke manier om wildparkeren tegen te gaan en het is niet storend voor de rest van de weggebruikers aangezien kinderwagens en mensen met de fiets aan de hand er gemakkelijk om heen kunnen. Door de sierlijke vorm en uitstraling past het bijna in ieder straatbeeld en zal het een toevoeging zijn voor menig locatie.

Het is uiterst vervelend als mensen geparkeerd staan op plaatsen waar dit niet is toegestaan en het kan soms voor gevaarlijke situaties zorgen. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een nooduitgang waar een auto geparkeerd staat en in geval van calamiteiten niet vrij is voor mensen die gebruik dienen te maken van de nooduitgang. Deze problemen zijn gemakkelijk op te lossen door het plaatsen van amsterdammertjes te kopen.