• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Amsterdammertjes

Parkeerproblemen zijn van alle tijden. Veel mensen gaan er vanuit dat deze problemen slechts de laatste jaren zijn ontstaan, maar dat is niet zo. Eigenlijk zijn er, vooral in grotere steden altijd al parkeerproblemen geweest en maar weinig partijen zijn er in geslaagd om deze grotendeels op te lossen. Dit neemt niet weg dat er door de jaren heen verschillende betonnen elementen op de markt zijn verschenen die kunnen hepen om bijvoorbeeld wildparkeren aan te pakken. Eén van de meest interessante die onder meer onze hoofdstad sieren zijn de zogenaamde 'Amsterdammertjes'. Het betreft hier speciale betonpalen die zijn gemaakt van beton en over een zeer authentieke uitstraling beschikken. Wil jij ook graag meer te weten komen over deze Amsterdammertjes of Canal Houses of zou je er graag enkele willen bestellen? In beide gevallen kunnen we je alleen maar zeggen dat je hier bij Betondingen aan het juiste adres bent!

Uitstekende bescherming voor zwakke weggebruikers

Er kunnen tal van verschillende functies worden toegeschreven aan Amsterdammertjes. Zoals in de inleiding van deze pagina reeds aangegeven worden ze in eerste instantie vooral gebruikt ter voorkoming van wildparkeren. Anderzijds is het zo dat ze ook dienst moeten doen als vorm van afscheiding tussen het rijgedeelte dat is bestemd voor gemotoriseerd verkeer en het voetgangersgedeelte. We kunnen dan ook gerust stellen dat er door het voorzien van Amsterdammertjes er aanzienlijk veiligere situatie kan worden gecreëerd voor zowel mensen die bijvoorbeeld met de hond gaan wandelen als zij die er met de fiets op uit trekken. Ook dit zijn alvast prima redenen om er voor te kiezen om te investeren in Amsterdammertjes, hiernaast raden we je echter ook zeker aan om onze andere parkeerpalen en reflectorpalen te ontdekken.

Hoe Amsterdammertjes toepassen bij jouw woning?

Het feit dat Amsterdammertjes het verkeer veiliger maken is uiteraard mooi meegenomen, maar daar heb jij in eerste instantie niet zoveel aan. Gelukkig is het eveneens mogelijk om deze betonproducten op tal van verschillende manieren in te zetten bij jouw huis. In eerste instantie kan je bijvoorbeeld van Amsterdammertjes gebruikmaken voor het afbakenen van het gebied waar spelende kinderen in actief zijn. Je kan ze echter ook bij je voortuin plaatsen waardoor ze een zekere bescherming kunnen bieden voor ongewenste voorbijgangers. Je zal bij het bekijken van ons assortiment met Amsterdammertjes hoe dan ook kunnen vaststellen dat er tegenwoordig enorm veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Dit maakt dat er altijd Amsterdammertjes aangekocht kunnen worden die op vlak van uitstraling perfect in lijn zullen liggen met jouw verwachtingen.

Tegenwoordig kan er steeds vaker worden vastgesteld dat Amsterdammertjes op de meest uiteenlopende plaatsen worden voorzien. Dit dus niet alleen maar aan bijvoorbeeld het begin van je oprit, maar ook op de hoeken van je terras. Het bijzondere aan deze betonproducten is in ieder geval dat je kan rekenen op alle voordelen die beton met zich meebrengt en dat gecombineerd met een uiterst nostalgisch karakter. Hoe dan ook mag het duidelijk zijn, ook los van bijvoorbeeld het verbeteren van het parkeerbeleid evenals de verkeersveiligheid zijn er aan het toepassen van Amsterdammertjes nog heel wat meer voordelen verbonden.

Onderhoudsvrij en voordelig in aankoop

Indien je er voor kiest om over te gaan tot het kopen van Amsterdammertjes zal je kunnen vaststellen dat je meteen kan beschikken over alle voordelen die verbonden zijn aan het gebruik van beton. Dit zorgt er onder meer voor dat deze betonproducten in alle weersomstandigheden zonder probleem buiten kunnen blijven staan. Dit dus niet alleen bij regenweer, maar ook bij sneeuw en ook extreme hitte heeft geen invloed op deze betonproducten. Als klap op de vuurpijl is het bovendien ook nog eens zo dat onze Amsterdammertjes zeer voordelig zijn in aankoop en ze bovendien ook nauwelijks onderhoud vereisen. Dit maakt dat je investering in Amsterdammertjes er altijd ééntje is waar je ongetwijfeld vele jaren plezier van zal ondervinden.

Waarom kiezen voor Amsterdammertjes?

Tijdens het lezen van de informatie op deze pagina zijn er je ongetwijfeld een aantal interessante voordelen duidelijk geworden. Om er zeker van te zijn dat je geen enkele van deze voordelen over het hoofd ziet hebben we ze nog even speciaal voor jou in een handig overzicht geplaatst.

  • Amsterdammertjes beschikken over een bijzondere uitstraling waardoor ze in de meest uiteenlopende situaties tot hun recht kunnen komen. Het nostalgische karakter waar deze betonproducten over beschikken maakt dat ze door veel mensen als erg mooi worden aanzien.
  • Amsterdammertjes zijn rasechte betonproducten. Dit betekent niet alleen dat ze over een uitstekende levensduur en duurzaamheid beschikken, daarnaast zijn ze ook nog eens voordelig in aankoop en vereisen ze nauwelijks onderhoud.
  • Door het plaatsen van Amsterdammertjes is het niet alleen mogelijk om wildparkeren tegen te gaan, daarnaast creëer je er ook een efficiënte afscheiding mee tussen het rijgedeelte voor motorisch verkeer evenals het gedeelte dat is bestemd voor zwakke weggebruikers.
  • Ook voor het creëren van een afscheiding voor wat je voortuin betreft kan het de moeite waard zijn om er voor te kiezen om gebruik te maken van Amsterdammertjes.

Bestel jouw Amsterdammertjes tegen de scherpste prijs hier bij Betondingen!

De hierboven aangegeven voordelen die zijn verbonden aan Amsterdammertjes zorgen er ongetwijfeld voor dat ook jouw interesse is gewekt. Wel, dan hebben we goed nieuws voor jou, want hier bij Betondingen bieden we onze klanten de mogelijkheid om Amsterdammertjes te bestellen tegen de best mogelijke prijs. Bovendien zijn er in ons aanbod ook nog eens diverse opties terug te vinden waardoor ook jouw Amsterdammertjes alle vooropgestelde verwachtingen zonder enig probleem zullen weten in te lossen. 

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!