• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betontegels

Betontegel grijs 30x30x4,5cm met facet
Betontegel grijs 40x60x5cm met facet
Betontegel grijs 50x50x5cm met facet
Oud Hollandse tegels bruin
Oud Hollandse tegels antraciet
Oud Hollandse tegels grijs

Betontegels

Iedereen is op zoek naar een heel bijzondere en unieke uitstraling in zijn buitenomgeving en met de karakteristieke Oud-Hollandse tegels is dat nu geen probleem meer. Deze prachtige tegels zijn gemaakt van de allerbeste kwaliteit beton en hebben zo dus een lange levensduur.

Door het eigen karakter en bijzondere uiterlijk kunt u met deze tegels echt wat bijzonders maken van uw tuin, terras of veranda. Omdat het natuurlijk het mooiste is als uw bestrating qua uiterlijk goed past bij de rest van de omgeving in uw tuin is het verstandig als u van tevoren eens bekijkt welke soort en afmeting Oud-Hollandse tegels het beste passen bij uw tuin.

Het leuke aan de Oud-Hollandse tegels is dat ze tijdloos zijn en toch voor een stoer uiterlijk kunnen zorgen in een moderne tuin en juist voor een heel romantisch uiterlijk zorgen in een klassieke of landelijke tuin. Door gebruik van speciale grondstoffen en een speciale techniek en behandeling tijdens het produceren van deze tegels hebben ze dat ouderwetse uiterlijk gekregen terwijl u als klant natuurlijk gegarandeerd bent van een product van top kwaliteit dat nauwelijks onderhoud nodig heeft en indien dat nodig is met gemak opnieuw gebruikt kan worden.

Deze tegels passen echt in iedere omgeving en zullen niet storend zijn voor de rest van de omgeving waar ze worden neergelegd. Maak uw keuze uit bruin, antraciet of grijs en maak van uw tuin echt iets heel bijzonders. Deze tegels zijn zijn zeer sierlijk maar kunnen tegelijkertijd een prima bestrating zijn voor uw terras, oprit, parkeerplaats, veranda etc. omdat de tegels keurig netjes aansluiten en in combinatie met allerlei soorten opsluitbanden gebruikt kunnen worden.

De Oud-Hollandse tegels hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en zullen u heel wat plezier bezorgen. Overweeg ook eens het gebruik van deze slijtvaste, kleurvaste en vorstbestendige tegels die zeer gebruiksvriendelijk zijn en profiteer van de vele voordelen die deze tegels hebben ten opzichte van dezelfde soort bestrating in dezelfde prijsklasse.