• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Sierbollen

Er wordt tegenwoordig veelvuldig gebruik gemaakt van betonproducten. Dit niet alleen om bepaalde constructies mee te realiseren, maar ook om bijvoorbeeld enkele eye-catchers te voorzien. De sierbollen die wij van Betondingen.nl verkopen kunnen hier ongetwijfeld eveneens toe worden gerekend. Onze sierbollen kunnen perfect tot hun recht komen op een muurtje, maar daarnaast kunnen ze ook langs je oprit worden geplaatst waardoor je bij het inrijden mooi wordt geflankeerd. Sierbollen die zijn gemaakt van beton zien er bovendien niet alleen fantastisch uit, daarnaast ben je ook nog eens verzekerd van een uitstekende levensduur. Klinkt dit voor jou ook als muziek in de oren? Wacht dan niet langer en bestel jouw sierbollen vandaag nog hier bij Betondingen.nl!

Ruime keuze aan verschillende, prachtige sierbollen

Indien je de keuze hebt gemaakt om te investeren in sierbollen spreekt het voor zich dat je eerst even een duidelijk beeld zal willen hebben van alle sierbollen die er in ons assortiment zijn terug te vinden. De ene sierbol is immers uiteraard de andere niet. Bekijk je ons assortiment, dan wordt meteen duidelijk dat je bij ons niet uitsluitend aan het juiste adres bent voor gewone, neutrale sierbollen (op voet), daarnaast is het eveneens mogelijk om te kiezen voor onze zogenaamde 'pijnappel' uitvoeringen. Deze prachtige sierbollen beschikken over een bijzondere vormgeving wat er voor zorgt dat ze ongetwijfeld de aandacht naar zich toe zullen trekken. Bovendien ogen ze ook nog eens zeer stijlvol waardoor ze een belangrijke meerwaarde kunnen vormen voor elke tuin of oprit. Het spreekt bijgevolg voor zich dat ook dit type van sierbollen absoluut het ontdekken meer dan waard zijn!

Niet vatbaar voor (extreme) weersinvloeden

Het aanschaffen van sierbollen die zijn gemaakt van beton hier bij Betondingen.nl zorgt er niet alleen voor dat je over prachtige betonproducten beschikt tegen een scherpe prijs, daarnaast is het ook nog eens zo dat je zal kunnen vaststellen dat je er een leven lang genot van zal ondervinden. Onze betonnen sierbollen zijn immers niet vatbaar voor invloeden uit het weer. Dit betekent dat de uitstraling er van niet zal worden aangetast zoals bij verschillende andere materialen wel (snel) het geval is. Zou je met andere woorden graag prachtige blikvangers willen kopen voor in jouw tuin of jouw oprit en ben je daarvoor nog op zoek naar echt interessante oplossingen? Aarzel dan zeker niet om ons aanbod met sierbollen te ontdekken!

Sierbollen verkrijgbaar in verschillende kleuren

De komst van sierbeton heeft er voor gezorgd dat het klassieke vooroordeel dat beton altijd vrij grauw oogt de wereld uit kon worden geholpen. Ook wanneer je van plan bent om sierbollen te kopen zal je bij het bekijken van ons assortiment kunnen vaststellen dat er heel wat verschillende kleuren mogelijk zijn. De meest voorkomende kleuren zijn evenwel wit en grijs. Dit heeft alles te maken met het feit dat deze kleuren in elke situatie uitstekend tot hun recht komen. Door rond de sierbollen een beetje groen of bloemen aan te brengen kan je er hoe dan ook voor zorgen dat er een uiterst levendig geheel ontstaat. Ben jij eveneens van plan om sierbollen te bestellen en wil je er graag absoluut zeker van zijn dat deze optimaal tot hun recht komen in jouw setting? Dan is het hoe dan ook een aanrader om even alle mogelijkheden hier bij Betondingen.nl van naderbij te bekijken.

Uitstekend te combineren met andere betonproducten

Op het ogenblik dat je er voor kiest om sierbollen te bestellen hier bij Betondingen.nl betekent dit dat je wel te vinden bent voor de veelzijdige, unieke uitstraling waar deze betonproducten over beschikken. De keuze voor beton is voor veel mensen sowieso tegenwoordig al snel gemaakt. Dit heeft natuurlijk alles te maken met het feit dat er zeer veel interessante voordelen aan verbonden zijn. Niet alleen kenmerkt beton zich namelijk door een uitermate sterk karakter, daarnaast ziet ze er zeer neutraal uit waardoor ze in elke omgeving tot haar recht kan komen. Ben je van mening dat de standaard uitstraling van sierbollen van beton net iets te oppervlakkig is en wil je er graag wat meer kleur rond creëren? Dan kan je er altijd voor kiezen om bijvoorbeeld mooie betonnen bloembakken te plaatsen met kleurrijke bloemen in. Zo wordt jouw (voor)tuin in één klap niet alleen duurzamer, maar ook heel wat natuurlijker!

Sierbollen kopen tegen de scherpst mogelijke prijs

Het bijzondere karakter en de prachtige uitstraling waar sierbollen van beton over beschikken zorgt er voor dat veel mensen zich een beetje zorgen maken over de kostprijs die er aan verbonden is. Deze zorg is eigenlijk nergens voor nodig. Ondanks het feit dat beton er misschien wel 'duur' uitziet is ze dat alles behalve. Dit zorgt er voor dat het kopen van sierbollen eigenlijk geschikt is voor ieders budget. Bijkomend voordeel is bovendien ook dat deze betonproducten geen (extra) onderhoud vereisen. Dit betekent dat niet alleen de eenmalige aankoopprijs zeer interessant is, daarnaast worden ook mogelijke onderhoudskosten uitgeschakeld. Wil jij ook graag sierbollen kunnen bestellen tegen de meest interessante voorwaarden? In dat geval ben je hier bij Betondingen.nl dus hoe dan ook aan het juiste adres!

Gratis verzending vanaf een bestelling van 490 euro!

Veel mensen zullen na het lezen van de bovenstaande informatie geïnteresseerd zijn in het bestellen van één of misschien zelfs meerdere van onze prachtige sierbollen. Het gebruik van beton is voor de meest uiteenlopende zaken door de jaren heen hoe dan ook veel populairder geworden. Dit heeft alles te maken met de unieke kwaliteit waar dit materiaal zich door kenmerkt. Omwille van deze reden is het ook helemaal niet ondenkbaar dat ook jij er op een zeker ogenblik voor zal kiezen om niet alleen sierbollen van beton, maar ook tal van andere betonproducten te bestellen. Is dat het geval en leidt dit uiteindelijk tot een bestelbedrag van minimaal 490 euro? In dat geval kan je rekenen op gratis verzending van jouw order! Dit bovendien niet alleen naar een adres naar keuze in Nederland, maar ook in België. Ook voor wat de verzending van je sierbollen betreft bieden we je dus met andere woorden de scherpst mogelijke prijs aan!

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!