• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Beton tuinbank

Zitbank grijs
Zitbank antraciet
Zitbank geel
Tuinbankje van beton, rond
Betonnen Tuinbank Oud Hollands
Betonnen Tuinbank wit grijs 120cm
Tuinbank sierlijk recht
Betonnen Tuinbank grijs antraciet 120cm
Betonnen Tuinbank wit grijs 150cm
Betonnen Tuinbank grijs antraciet 150cm
Betonnen Tuinbank wit grijs 180cm
Betonnen Tuinbank grijs antraciet 180cm
Betonnen Tuinbank wit grijs 242cm
Betonnen Tuinbank grijs antraciet 242cm

Beton tuinbank

De betonnen tuinbanken van betondingen.nl zijn van duurzaam beton vervaardigd en bestand tegen verschillende weersinvloeden. De betonnen zitelementen zijn een stijlvolle toevoeging voor in uw tuin. Wij leveren ook betonnen banken aan instellingen zoals scholen, verzorgingstehuizen en bedrijven.

Betonnen tuinbanken

De manier waarop een ieder zijn tuin inricht is heel persoonlijk. De een zal houden van een strakke tuin met moderne meubels en nauwelijks groen en de ander zal houden van een romantische, bijna sprookjesachtige, tuin met klimop en rozenstruiken.

Wat uw smaak ook zal zijn het nadenken over een tuinontwerp is echt de moeite waard aangezien we onze tuin steeds vaker betrekken bij de rest van ons huis. De stijl van buiten en binnen kan het beste op elkaar worden afgestemd en het is de nieuwe trend om er echt werk van te maken.

Kon u vroeger wegkomen met twee potten met viooltjes tegenwoordig is het helemaal in om een persoonlijke twist aan uw tuin te geven met prachtige meubels en bijvoorbeeld tuinbeelden van sierbeton.

Het maakt tegenwoordig niet meer uit, zeker in de grote stad, of we nu een tuintje of een balkon hebben we zijn trots op ons eigen stukje natuur. Wat eigenlijk in geen enkele tuin mag ontbreken, of deze nou modern of pittoresk is, zijn betonnen tuinbanken om lekker op te kunnen zitten.

Betonnen tuinbanken nodigen echt uit om vaker in de tuin te gaan zitten en lekker te genieten van de natuur of een lekker boek te gaan lezen. Buitenlucht is gezond en wat is er nou leuker om gewoon een keer in het weekend een borrel te organiseren en om uw vrienden gezellig uit te nodigen om samen met u op uw betonnen tuinbanken een drankje te drinken.

Ook op het balkon kunt u betonnen tuinbanken plaatsen omdat u deze met gemak het hele jaar door buiten kunt laten staan. De betonnen tuinbanken kunnen tegen een spatje regen en ook een sneeuwbui is geen enkel probleem.

Als u eens rond kijkt zult u heel wat betonnen tuinbanken tegenkomen bij sport- of pannaveldjes bij u in de buurt of bij kinderspeeltuintjes. Maar u kunt ze ook vinden in het park, bos of bij ziekenhuizen en zorginstellingen.

Banken

Betonnen banken zijn voor veel mensen een plek waar ze even kunnen bijkomen of uitrusten tijdens het boodschappen doen in het winkelcentrum of om even een breakje te nemen als ze de hond aan het uitlaten zijn. Zelfs in vele films zoals Nothing Hill zijn betonnen banken het decor van vele verhalen.

Als u zelf van plan bent om betonnen tuinbanken aan te schaffen kijk dan eens rond en u zult merken dat ze verkrijgbaar zijn in vele soorten en maten. Van strak, modern en simpel tot bewerkt en zelfs tot half rond of andere bijzondere vormen.

Geef uw eigen persoonlijke tintje aan uw tuin en met banken van beton zult u jarenlang plezier hebben aangezien beton niet zal gaan rotten of verweren en u hier nauwelijks onderhoud aan heeft. Af en toe schoonmaken is voldoende en omdat de betonnen banken zwaar zijn waaien ze niet om en zal er ook niemand mee aan de haal kunnen gaan. Kortom met een aankoop van beton krijgt u echt waar voor uw geld en kunt u straks eindeloos genieten in en van uw eigen tuin. Het maakt niet uit welk seizoen van het jaar het ook is een bank in uw tuin mag niet ontbreken.
Kijk hier voor meer Tuinbank Inspiratie