Zo zorg je ervoor dat je tuin volledig klaar is voor de lente

Met de komst van de lente is het een goed moment om je betonnen oppervlakken op te frissen voor het nieuwe seizoen. Na de winter hebben betonnen paden, opritten, en terrassen wellicht wat aandacht nodig. Gelukkig zijn er verschillende stappen die je kunt nemen om je beton klaar te maken voor de lente.

Maak kennis met deze verschillende soorten legverbanden voor het leggen van je bestrating

Als je besluit om je oprit, terras of tuinpad te bestraten, sta je voor een belangrijke keuze: het legverband van de stenen. Dit is niet alleen cruciaal voor de uitstraling van je bestrating, maar ook voor de stevigheid en duurzaamheid ervan. In dit artikel ontdek je de verschillende soorten legverbanden, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken voor jouw project.

Tuintegels vervangen? Dit zijn de do's en don'ts

Ben je van plan om je tuintegels te vervangen en een frisse, nieuwe uitstraling aan je buitenruimte te geven? Dat is een geweldig idee! Maar voordat je aan de slag gaat met het uittrekken van die oude tegels en het leggen van de nieuwe, zijn er een paar belangrijke do's en don'ts die je in gedachten moet houden. In dit artikel bespreken we ze, zodat je het meeste uit je tuinrenovatie kunt halen.

Is het mogelijk om een tuin te financieren vanuit het bouwdepot?

Heb je net een huis gekocht en wil je graag je droomtuin realiseren, maar vraag je je af of dit mogelijk is met behulp van het bouwdepot? Goed nieuws! Het antwoord is ja, het is mogelijk om een tuin te financieren vanuit het bouwdepot. In dit artikel zullen wij van Betondingen uitleggen hoe je dit kunt doen en waar je op moet letten.

Hoe ga je aan de slag met het aanleggen van een oprit?

Het aanleggen van een oprit is een project dat niet alleen de toegankelijkheid en functionaliteit van je woning verbetert, maar ook de algehele uitstraling en waarde kan verhogen. Of je nu kiest voor klinkers, grind, beton of asfalt, het proces vereist een doordachte planning en aandacht voor detail. In dit artikel leiden we je door de stappen om succesvol een oprit aan te leggen, van planning tot uitvoering.