Waar moet je aan denken bij het kiezen van een gietvloer?

Door de jaren heen zijn gietvloeren uitgegroeid tot een van de populairste vloeren van deze tijd. Wanneer je kiest voor een gietvloer, kies je tegelijkertijd voor een fantastische, strakke en bovenal moderne uitstraling die met vrijwel elke interieurstijl te combineren is. Daarnaast is de vloer eenvoudig te reinigen, voor elke ruimte geschikt en ook nog eens in alle soorten en maten verkrijgbaar. Kortom: er zijn genoeg redenen om voor een gietvloer te kiezen. Maar hoe pak je dit aan? Waar moet je aan denken bij het kiezen van de juiste gietvloer? 

Betonmolens: wat zijn het en wat zijn de voordelen?

Betonmolens spelen een essentiële rol in de bouwsector. Ze worden gebruikt om beton te mixen en te transporteren naar verschillende bouwlocaties. Betonmolens zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, afhankelijk van de behoeften van het project. In dit artikel zullen we bespreken wat betonmolens precies zijn, hoe ze werken en wat de voordelen zijn van het gebruik ervan.

Badkamer renovatie op de planning? Vergeet hier niet aan te denken!

Een badkamer renovatie kan een spannend project zijn, maar het vereist ook de nodige planning en voorbereiding. Of je nu een kleine make-over wilt of een volledige transformatie, er zijn een aantal belangrijke zaken waar je aan moet denken voordat je aan de slag gaat. In dit artikel bespreken we enkele essentiële aspecten van een badkamer renovatie die vaak over het hoofd worden gezien.

Wat is de juiste stoel op je werkplek?

Welk beroep je ook uitoefent; het is altijd zaak te voorkomen dat er zich lichamelijke klachten kunnen ontwikkelen. Dit geldt natuurlijk voor een werkplaats in de bouw, in het magazijn van een betonleverancier zoals bij ons bedrijf Betondingen.nl, maar ook op kantoor kan het gevaar op de loer liggen, en wel door gebruik van verkeerde stoelen.

5 tips voor fotografie van bouwprojecten

Bouw- en ontwikkelingsprojecten brengen hun eigen unieke uitdagingen met zich mee als het op fotografie aankomt. Bouwterreinen zijn vaak krap en gevuld met bouwapparatuur die moet worden verplaatst voor een goede fotoshoot, bijvoorbeeld. Fotografie van bouwprojecten verschilt ook een beetje van typische vastgoedfotografie omdat er niet altijd hoogwaardige esthetiek of zelfs maar hetzelfde soort verlichting nodig is dat je voor andere vastgoedprojecten zou kunnen gebruiken. In plaats daarvan moeten foto's van bouwprojecten vaak snel en gemakkelijk te maken zijn, om de voortgang van de bouw niet te vertragen of veiligheidsproblemen te veroorzaken voor de werknemers op de bouwplaats. Dat gezegd hebbende, bouwproject fotografie kan nog steeds zijn eigen uitdagingen hebben. Bekijk deze 5 nuttige tips hieronder om aan de slag te gaan met je volgende fotoshoot voor een bouwproject: