Betondingen in 2018 naar 7x grotere locatie!

  • Geplaatst op
  • Door Stefan
Betondingen in 2018 naar 7x grotere locatie!

Betondingen heeft door de jaren heen de reputatie opgebouwd van een uitstekende leverancier van (prefab) betonproducten te zijn. Dit is niet alleen te wijten aan het zeer uitgebreide assortiment, maar ook aan de scherpe prijzen die door ons worden gehanteerd. Welke (prefab) betonproducten onze klanten ook nodig hebben, wij kunnen ze steeds de meest interessante oplossing voorschotelen. Betondingen is echter een bedrijf welke nooit tevreden is met zichzelf. Dit betekent dat we continue ons aanbod blijven verbeteren en onze dienstverlening naar een hoger niveau blijven tillen. Ook voor het jaar 2018 staat er dan ook heel wat te gebeuren. Wil jij graag te weten komen hoe Betondingen in 2018 jou als klant nog beter van dienst kan zijn? Lees dan snel verder en ontdek het vernieuwde Betondingen!

7 keer groter op een compleet nieuwe locatie

De eerste belangrijke vernieuwing die we gaan doorvoeren in 2018 is meteen een zeer ingrijpende. Omdat wij ons klantenbestand door de jaren heen aanzienlijk hebben zien aandikken en omdat eigenlijk ook hetzelfde kan worden gezegd van ons assortiment met betonproducten hebben we er voor gekozen om een compleet nieuwe locatie in gebruik te nemen. Het betreft hier een volledig nieuw terrein in Zaltbommel welke zomaar even 7 keer groter zal zijn dan de huidige locatie. De opening van ons nieuwe bedrijventerrein in Zaltbommel staat gepland voor februari 2018. Met de opening van deze nieuwe locatie voorzien we onze klanten meteen ook van een aantal nieuwe mogelijkheden en voordelen.

 

Betonproducten afhalen op onze nieuwe locatie!

Wil je zelf even de nieuwe locatie van Betondingen in 2018 komen ontdekken? Dat is uiteraard geen probleem! Wij maken het voor onze klanten namelijk perfect mogelijk om hun bestelde betonproducten bij ons te komen afhalen! Ben je in de buurt en heb je dringend nood aan betonproducten welke bij ons uit voorraad leverbaar zijn? Geef dan even een seintje en wij leggen ze meteen voor je klaar! Op deze manier hoef je het (nochtans zeer snelle) transport niet af te wachten en kan je meteen met de door jou gewenste betonproducten de deur uitrijden. Ook wanneer je dringend bepaalde betonproducten ter beschikking moet hebben is het dus een absolute aanrader om een beroep te doen op de mogelijkheden van Betondingen!

 

 

Een nog grotere voorraad, dus nog betere leveringsvoorwaarden

Betondingen heeft door de jaren heen de reputatie gekregen over een uitstekende klantenservice te beschikken. Dit is deels te wijten aan het feit dat wij er als leverancier van betonproducten altijd voor hebben gekozen om een groot assortiment aan te leggen. Ook hier gaan we in 2018 op verder bouwen. De 7 keer grotere locatie die we in gebruik gaan nemen biedt ons namelijk de mogelijkheid om nog meer betonproducten op voorraad te nemen. Dit zorgt er voor dat onze klanten, wanneer zij een bestelling plaatsen voor 16:00, deze reeds de volgende dag in bezit kunnen hebben. Er dient wel rekening te worden gehouden met het feit dat deze mogelijkheid uitsluitend van toepassing is op werkdagen. Hoe dan ook, wanneer je dringend nood hebt aan bepaalde betonproducten en je deze echt snel geleverd wil zien worden mag het alvast duidelijk zijn dat je daarvoor bij Betondingen in 2018 terug en misschien zelfs meer dan ooit voor aan het juiste adres bent!

 

Meer mogelijkheden voor de Betondingen klantenservice

Het mag inmiddels wel duidelijk zijn dat wij van Betondingen klantvriendelijkheid hoog in het vaandel dragen. Om deze stelling extra kracht bij te zetten hebben we er voor gekozen om voor het jaar 2018 onze huidige klantenservice verder te verbeteren en uit te breiden. Het is ons doel om al onze klanten op zo efficiënt mogelijke wijze te woord te staan. Dit zal dan ook vanaf het jaar 2018 niet alleen mogelijk zijn via e-mail en telefoon, maar ook door middel van een live chatfunctie op onze website en zelfs via WhatsApp! Wanneer je met een bepaalde vraag of een probleem wordt geconfronteerd staan de medewerkers van onze klantendienst dan ook graag ter beschikking om je verder te helpen. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, Betondingen wordt in 2018 niet alleen nog groter, maar ook nog beter!