Betondingen® kiest voor nieuwe Iveco Hi-Matic met euro 6 motor

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
Betondingen® kiest voor nieuwe Iveco Hi-Matic met euro 6 motor

Betondingen is continue bezig met het verbeteren van haar dienstverlening. Dit doen we op verschillende vlakken, onder meer door te investeren in nieuwe voertuigen die we kunnen inzetten voor leveringen. Ook nu weer heeft Betondingen geïnvesteerd in een waardevolle aanvulling voor haar machinepark. Het gaat hierbij om de IVECO Daily 35C18 Hi-Matic. Dit fantastische voertuig is uitgerust met een autolaadkraan en maakt het mogelijk om op milieuvriendelijke en zuinige wijze onze werkzaamheden uit te voeren.

Zuinig in gebruik

De keuze voor de IVECO Daily 35C18 Hi-Matic hebben wij van Betondingen uiteraard deels gemaakt vanuit het perspectief van zuinigheid. We garanderen onze klanten altijd zo laag mogelijke verzendkosten, maar we willen uiteraard niet dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de levering. Door het inzetten van de IVECO Daily 35C18 Hi-Matic kunnen we het beste van twee werelden combineren. Enerzijds kunnen onze klanten dan ook blijven rekenen op een snelle en bovendien zeer interessante geprijsde levering, daarnaast worden ook de kosten voor ons als bedrijf verlaagd. De autoadaptieve schakelstrategie waar deze auto over beschikt zorgt er namelijk voor dat het mogelijk wordt om in minder dan 200 milliseconden de correcte versnelling in te zetten. De breedste spreiding op de markt zorgt er bovendien voor dat de motor altijd op een optimaal toerental draait.

Opgebouwd volgens de nieuwe milieueisen

Eén van de belangrijkste redenen voor Betondingen om te kiezen voor de nieuwe Iveco Hi-Matic met euro 6 motor is terug te vinden in het milieuvriendelijke aspect waar deze auto over beschikt. Dit nieuwe voertuig is dan ook opgebouwd volgens de nieuwe milieueisen. Hierdoor blijft de impact van onze werkzaamheden op het milieu steeds zo beperkt mogelijk.

Duurzaamheid, een must voor Betondingen

Het is bij onze klanten ongetwijfeld wel bekend dat wij van Betondingen duurzaamheid hoog in het vaandel dragen. Net omwille van deze reden hebben we er dan ook voor gekozen om prefab betonelementen te verkopen. Er zijn namelijk maar weinig andere (bouw)producten op de markt terug te vinden die over een dergelijke degelijkheid en duurzaamheid beschikken. Vanuit onze overtuiging dat duurzaamheid een zeer belangrijk gegeven is hebben we gekozen voor het kopen van de IVECO Daily 35C18 Hi-Matic. De legendarische duurzaamheid waar de Daily van IVECO eigenlijk altijd bekend om heeft gestaan is met deze nieuwe uitvoering namelijk naar een nog hoger niveau getild.

Uitgerust met een autolaadkraan

De nieuwe IVECO Daily 35C18 Hi-Matic waar wij van Betondingen in hebben geïnvesteerd is uitgerust met een autolaadkraan. De aanwezigheid van deze kraan zorgt er voor dat wij de door onze klanten bestelde betonelementen op uiterst eenvoudige en efficiënte wijze kunnen afleveren. Het spreekt voor zich dat de aankoop van dit nieuwe voertuig ook op dit vlak een absolute meerwaarde betekent voor ons bedrijf evenals de dienstverlening die we aan onze klanten aanbieden. Hoe dan ook mag het duidelijk zijn dat de levering van de door jouw bestelde betonelementen bij ons in goede handen is.

Aangekocht bij Iveco Schouten Tiel

Voor de levering van de nieuwe IVECO Daily 35C18 Hi-Matic hebben wij een beroep gedaan op Iveco Schouten Tiel. We bedanken deze onderneming voor de snelle en professionele afhandeling van onze bestelling evenals de levering van dit prachtige voertuig.