Fietsbeugels, parkeer uw fiets in alle veiligheid

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
Fietsbeugels, parkeer uw fiets in alle veiligheid

Wij als Nederlanders staan er om bekend maar wat graag de fiets te nemen in plaats van de auto uit de garage te halen. Nederland is dan ook een echt fietsland waarin mensen vaak veel geld investeren in een mooie, comfortabele en kwalitatieve fiets. Wanneer u eveneens heeft geïnvesteerd in een dergelijke fiets spreekt het voor zich dat u deze altijd in complete veiligheid zult willen kunnen parkeren. Dat is evenwel niet steeds mogelijk. Indien u er voor kiest om gebruik te maken van fietsbeugels is dat gelukkig wel het geval. Fietsbeugels zorgen er namelijk voor dat de geparkeerde fiets niet zomaar kan omvallen bij een hevige wind of wanneer er bijvoorbeeld een hond tegenaan loopt. Bent u ook op zoek naar fietsbeugels om uw fiets op een veilige manier te kunnen parkeren? Wij stellen graag de verschillende mogelijkheden aan u voor!

De voordelen van fietsbeugels

Laat ons in eerste instantie even de verschillende voordelen van fietsbeugels op een rijtje zetten. Dat zijn er namelijk nogal wat. Zoals reeds aangegeven zorgen dergelijke beugels er in eerste instantie vooral voor dat uw fiets veel veiliger kan worden geparkeerd. Ieder jaar opnieuw ontstaat er heel veel schade aan fietsen omdat ze niet op correcte wijze geparkeerd konden worden. Dat is natuurlijk jammer, want het laten herstellen van dergelijke schade kan behoorlijk wat geld kosten. Dit is evenwel niet alles. Uw fiets in fietsbeugels plaatsen zorgt er namelijk ook voor dat deze beter wordt beschermd tegen diefstal. Daar komt bij dat fietsbeugels in alle eenvoud verwerkt kunnen worden in het straatwerk. Door het voorwiel van de fiets middels een stevig slot vast te maken aan de fietsbeugel wordt in ieder geval voorkomen dat dieven met uw dure fiets aan de haal kunnen gaan.

Mooie en duurzame fietsbeugels

De diversiteit waar fietsbeugels over beschikken wordt meteen duidelijk wanneer we zeggen dat zowel fietsen voor volwassenen als voor kinderen er in geplaatst kunnen worden. Bovendien zien fietsbeugels er ook nog eens erg mooi uit waardoor ze zonder probleem in iedere omgeving tot hun recht kunnen komen. De hoge kwaliteit van de materialen waar fietsbeugels uit bestaan zorgt er voor dat ze perfect tegen een stootje kunnen en heel wat jaren lang zullen blijven meegaan. Er voor kiezen om één of meerdere fietsbeugels aan te schaffen is dan ook beslist een gunstige investering voor de toekomst!

Fietsbeugels in diverse uitvoeringen

Wanneer u eveneens overtuigd bent van de interessante voordelen die het gebruik van fietsbeugels met zich meebrengt zult u er waarschijnlijk voor willen kiezen om één of misschien zelfs meerdere exemplaren te bestellen. Dat is uiteraard geen enkel probleem. Wij van Betondingen.nl maken het voor onze klanten immers mogelijk om een keuze te maken uit verschillende soorten fietsbeugels. Voor welke van de verschillende fietsbeugels u uiteindelijk zal kiezen is afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij met name aan de hoeveelheid ruimte die beschikbaar is. Daarnaast kan ook het systeem aanzienlijke verschillen vertonen. Gebruikmaken van rechte fietsbeugels zorgt er bijvoorbeeld voor dat de rijwielen netjes recht naast elkaar worden neergezet. Er voor kiezen om diagonale fietsbeugels te kopen zorgt er dan weer voor dat de fietsen diagonaal komen te staan. Dit is vooral handig wanneer er slechts een beperkte hoeveelheid plaats beschikbaar is. Welke van de verschillende soorten fietsbeugels op de markt u ook wenst te bestellen, u kunt ze allemaal zonder probleem in huis halen hier bij Betondingen.nl!