Fietsenbeugels, meer veiligheid voor uw fiets!

  • Geplaatst op
  • Door Stefan
Fietsenbeugels, meer veiligheid voor uw fiets!

Nederlanders staan er om bekend altijd wanneer mogelijk de fiets te nemen en de auto gewoon lekker thuis te laten staan. Omwille van deze reden kiezen veel Nederlanders er dan ook voor om een echt mooie en kwalitatieve fiets te kopen. Een dergelijke fiets kost evenwel vaak heel wat geld waardoor u de beschikking zult willen kunnen hebben over een degelijke vorm van veiligheid. Fietsenbeugels kunnen op dit vlak de perfecte oplossing betekenen. Door gebruik te maken van fietsenbeugels wordt er namelijk niet alleen voor gezorgd dat uw fietsen altijd mooi stabiel blijven staan, daarnaast kunnen ze ook niet zomaar meer omvallen wanneer er een hond tegenaan loopt of er bijvoorbeeld een krachtige wind komt opzetten. Bent u eveneens geïnteresseerd om één of misschien zelfs meerdere fietsenbeugels in huis te halen? Lees dan snel verder en ontdek alle interessante voordelen die verbonden zijn aan het gebruik van fietsenbeugels.

Een uitstekende veiligheid voor uw fiets met fietsenbeugels

Eén van de belangrijkste voordelen die zijn verbonden aan het gebruik van fietsenbeugels gaat uiteraard schuil in het feit dat u op deze manier veel meer veiligheid creëert. Zoals reeds aangegeven in de inleiding van dit artikel zorgt het gebruik van fietsenbeugels er voor dat uw fiets altijd stabiel blijft staan, maar dat is uiteraard niet alles. Fietsenbeugels maken het namelijk eveneens mogelijk om het rijwiel beter te beschermen tegen diefstal. Wanneer u een dure, mooie en kwalitatieve fiets heeft aangekocht spreekt het immers voor zich dat u deze zo goed mogelijk zal willen beschermen en dan komen fietsenbeugels absoluut goed van pas. Bovendien hoeft u absoluut niet bang te zijn dat het gebruik van fietsenbeugels er voor zal zorgen dat de uitstraling van bijvoorbeeld uw oprit wordt aangetast, in tegendeel. Fietsenbeugels kunnen uitstekend worden verwerkt in het straatwerk waardoor ze er gewoon strak en netjes uitzien.

Eveneens geschikt voor het stallen van kinderfietsen

Er heerst een algemeen misverstand dat standaard fietsenbeugels helemaal niet geschikt zouden zijn voor het stallen van kinderfietsen. Dat is uiteraard niet correct. Heeft u dus met andere woorden één of meerdere kinderen en bent u op zoek naar een mogelijkheid om ook voor hun fietsen een interessante meerwaarde te creëren op vlak van veiligheid? Ook dan is het aanschaffen en plaatsen van fietsenbeugels altijd interessant te noemen. Indien u er voor kiest om fietsenbeugels te bestellen hier bij Betondingen.nl kunt u bovendien rekenen op een zeer hoge kwaliteit van materialen. Dit zorgt er voor dat u gedurende heel veel jaren genot zult ondervinden van uw aangekochte fietsbeugels!

Keuze uit verschillende fietsenbeugels

Het spreekt voor zich dat fietsenbeugels vandaag de dag verkrijgbaar zijn in tal van verschillende uitvoeringen. Voor welke van deze verschillende fietsenbeugels u uiteindelijk zult kiezen is altijd afhankelijk van onder meer de hoeveelheid ruimte die beschikbaar is. Op basis van dit gegeven kunt u immers voor uzelf uitmaken welke van de verschillende fietsenbeugels voor u het meest geschikt is. De fietsenbeugels 'Recht' zullen er bijvoorbeeld voor zorgen dat de rijwielen netjes recht naast elkaar neergezet kunnen worden. Heeft u echter eerder een voorkeur voor de fietsenbeugels 'Diagonaal'? In dat geval komen de fietsen zoals de naam reeds laat vermoeden diagonaal te staan wat handiger is voor het parkeren van fietsen op een kleine oppervlakte. Door gebruik te maken van dergelijke fietsenbeugels blijft er dan ook steeds meer dan voldoende loopruimte over.

Kies voor meer veiligheid met fietsenbeugels!

Fietsenbeugels zorgen voor een structurele meerwaarde op vlak van veiligheid. Dit wordt niet alleen ingezien door particulieren, ook scholen, instellingen en ziekenhuizen kiezen er tegenwoordig steevast voor om gebruik te maken van fietsenbeugels. Bovendien zorgt de aanwezigheid van fietsenbeugels er ook nog eens voor dat mensen nog meer worden aangemoedigd om de auto thuis te laten en de fiets te nemen. Dit komt het milieu ten goede en daarnaast hoeft u geen rekening te houden met het betalen van de hoge kosten op vlak van benzine. Bent u ook overtuigd van het nut van fietsenbeugels en wilt u er zelf ook graag aanschaffen? Wacht dan niet langer en haal ook uw fietsenbeugels vandaag nog in huis hier bij Betondingen.nl!