Pannaveldjes

Pannaveldjes

Pannaveldjes worden steeds populairder!

Panna

Wat is Panna? Panna is een term uit het Braziliaanse straatvoetbal. Panna betekent letterlijk poorten en waarbij je de bal tussen de benen van je tegenstander doorspeelt om vervolgens de bal weer in eigen bezit te krijgen. Meestal wordt Panna gespeeld op Pannaveldjes die een bepaalde afmeting hebben. Er zijn twee varianten in dit spel: één tegen één, op een veld van 4 x 6m waarbij de game drie minuten duurt óf drie tegen drie, op een veld van 10,5 x 6,5m waarbij de speeltijd twee maal drie minuten duurt. Degene met de meeste Panna’s of de meeste doelpunten wint.

Ook in Nederland wordt het Panna steeds populairder. Er zijn speciale Pannaveldjes waar kinderen en volwassenen deze sport kunnen beoefenen. Meestal staan er banken bij deze veldjes voor het publiek dat komt kijken of voor de spelers die moeten wachten totdat ze aan de beurt zijn. Omdat deze banken intensief gebruikt worden moeten deze aan een aantal voorwaarden voldoen:

-Ze moeten tegen een stootje kunnen
-Bestand zijn tegen alle weersomstandigheden
-Veilig in gebruik
-Onderhoudsvriendelijk
-Milieuvriendelijk
-Goedkoop


Bij betondingen.nl verkopen ze niet alleen praktische banken voor Pannaveldjes maar ook voor parken, scholen, bedrijven, sportcentra, sportvelden of bij ziekenhuizen en zorginstellingen. De betonnen tuinbanken van betondingen.nl zijn van duurzaam beton vervaardigd en bestand tegen alle weersinvloeden.

Aangezien wij een ruim assortiment aan betonnen banken hebben kun je voor een deskundig advies vijf dagen per week van 09.00-17.00 uur bij ons terecht. Ons telefoonteam bestaat uit deskundige medewerkers die niets onder stoelen of banken steken wat onze artikelen betreft en geven je een vrijblijvend advies of een offerte. Betondingen.nl bezorgt door heel Nederland tot bij je aan de deur. Een extra voordeel van onze webshop is dat wij een Thuiswinkel Waarborg Certificaat hebben, hierdoor ben je door de bank genomen verzekerd van een uitstekende service.