Stootbanden

Stootbanden

Stootbanden
Hoe zou u het vinden als u boodschappen gaat doen en op het parkeerterrein bij het winkelcentrum per ongeluk keihard tegen de stoeprand aanrijdt omdat u niet goed kunt inschatten hoe ver u nog kunt doorrijden voordat u tegen de trottoirrand aanzit?

Gelukkig maken steeds meer winkelcentra, maar ook de parkeerterreinen bij banken, scholen, ziekenhuizen, instellingen, kantoorpanden etc. gebruik van stootbanden om te voorkomen dat hun klanten en bezoekers schade oplopen aan hun voertuigen.

Door het neerleggen van stootbanden kan een auto nooit te ver doorrijden in een parkeervak wat schade aan het eigen voertuig en eventueel schade aan andere geparkeerde voertuigen kan voorkomen. Het plaatsen van stootbanden is gemakkelijk en in principe maar een kleine investering voor gemeentes of eigenaren van instellingen.

De stootbanden kunnen ook worden neergelegd langs kades waar ze kunnen voorkomen dat er auto’s per ongeluk te water raken wat gevaarlijk is en wat heel kostbaar is om het voertuig weer uit het water te laten halen.

De stootbanden kunnen gemakkelijk online besteld worden in de kleuren geel en wit waardoor ze ook in het donker extra goed opvallen. Op het moment dat er met de koplampen van de auto op de stootbanden wordt geschenen lichten ze op voor extra zichtbaarheid. Dit zorgt trouwens ook voor extra veiligheid voor de automobilisten als het slecht weer is, extreem hard regent of als het sneeuwt of mistig is.

Online kunt u de stootbanden bekijken en bepalen welke afmeting het meest geschikt is voor uw toepassing. De stootbanden worden stuk voor stuk met de grootste zorg gemaakt van de allerbeste kwaliteit beton en als deze uitgehard zijn en in een kleur gespoten zijn worden ze met de grootste zorg geselecteerd zodat de klant alleen de allerbeste stootbanden krijgt.

Online kunt u meer informatie vinden over de bevestigingsconstructie en eventueel toebehoren die u nodig heeft om de stootbanden neer te kunnen leggen.